Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR] Iamnavruz - İşyeri Başvurusu

Başlatan navruz, 16 Mart 2022, 18:44:09
Okunma sayısı 450 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı navruz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 02 Ocak 2025, 02:30
Toplam oynama: 13 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Miesha McGee Lv.33
Köken: Kanadalı
Son giriş: 24 Ocak 2024, 18:16
Toplam oynama: 215 gün, 4 saat
Reta Sorcha Lv.33
Köken: Kanadalı
Son giriş: 14 Temmuz 2024, 20:23
Toplam oynama: 127 gün, 13 saat
Touka Juuzou Lv.33
Köken: Japon
Son giriş: 01 Ekim 2023, 20:24
Toplam oynama: 22 gün, 17 saat
Birlik: ***ews
Köken: Amerikan
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
[EKLENEBİLİR] Iamnavruz - İşyeri Başvurusu
« : 16 Mart 2022, 18:44:09 »
RINA ROLEPLAY — İŞ YERİ BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.1 - Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: Günde 4-5 saat aktifim bunun 2-3 saatini işyerine ayırabilirim. Ben ayıramasam bile ekibimdki arkadaşlarım ayırabilir.

İş yeri Bilgileri:

2.1 - İş yeri koordinatları(/pos): 875.56, -968.79, 37.18, 120.65
2.2 - İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.3 - İş yeri adı: Hill Garden Bar
2.4 - İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Bar
2.5 - İş yeri interioru: Sosyal Ev

Kişisel Bilgiler:

3.1 - İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:
IC: Bu mekanı sadece Kayla değil, arkadaş grubu da aktif olarak işleteceği için haftanın çoğu günü aktif olarak hizmet vericek. Genel  olarak insanların tam olarak kendilerine zaman ayırdığı zaman diliminde hizmete başlayacak ve gece sonlanana kadar da kaliteli, ayriyetten de maddi anlamda uygun bir hizmet vericek. Ayriyetten bir yandan üniversite okuyan ya da bir işte çalışan kişilere de iş imkanı sunmayı planlıyor, bu barda gerekli koşulları karşılayabiliyor isenis part-time olarak çalışabileceksiniz. Genel olarak para kazanmayı değil de müşterilerini eğlendirmeyi ve onlara iyi hizmet vermeyi hedefleyen bir işletme olucak. Haftada bir olucak şekilde çeşitli sponsorlar sağlanmaya çalışılacak ve kaliteli hizmetin yanında insanlara hediyeler dağıtılacak.
OOC: Oyunda genelde güzel barlar haftanın bir-iki günü açılıyor, bu sebepten ötürü kendim bir işyeri açmaya karar verdim. İnsanlar burada sosyal roller gerçekleştirebilicek , bu sebepten dolayı sunucuya katkımız olabileceğini düşündüm. İnsanların canı sıkıldığında ve bar rolleri gerçekleştirmek istediğinde buraya gelip güzel bir rol ortamı sağlayabilirler. Ayriyetten bar rollerinin dışında barmen-barmaid rollerini gerçekleştirebilirler. Bütün gün meslek yapmak yerine burada barmen-barmaid olup hem rol yapabilirler, hem de kendilerine sıkılmadan bir para kazanma yolu bulabilirler diye düşünüyorum.
3.2 - İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: İş yerimde oyunculara etkinlikler düzenleyerek rol imkanı sağlayabileceğimi düşünüyorum. Bunların arasında Güzellik yarışması, dans yarışması, şarkı söyleme yarışması vb. etkinlikler yapacağım. insanlarla rol alışverişi yapabileceğimiz güzel bir ortam hazırlayacağız. Günlük olan aktif saatlerimizin çok olması sayesinde, insanlar rol için istedikleri zaman gelebilecekler. Bir çok oyuncuyla sosyal rp yaparak rol imkanı sunacağız ve gerektiği kadar aktif tutup güzel rol imkanı sağlayacağız.
3.3 - İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: Bulunduğumuz bölgeyi aktiflliğimiz ile oyuncuları bölgeye çekerek bölge aktifliğini ve canlılığını korumaya yönelik bir düşüncemiz bulunuyor.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, Iamnavruz ; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.

Çevrimdışı zwannis102

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ocak 2023, 00:20
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Ekim 2022, 21:36
Toplam oynama: 246 gün, 3 saat
Ynt: Iamnavruz - İşyeri Başvurusu
« Yanıtla #1 : 17 Mart 2022, 20:12:38 »
İş yeri tanıtımı açıp konu altına sunun.

Çevrimdışı navruz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ocak 2025, 02:30