Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

İnsanlık görevi

Başlatan Heineken, 15 Mart 2022, 18:08:37
Okunma sayısı 5258 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: İnsanlık görevi
« Yanıtla #10 : 16 Mart 2022, 00:31:24 »
Bir kap su, mama koysan ne fayda eder? Dingilin birisi içine sigara atar ve hiçbir hayvan onlardan faydalanamaz. Köpekler ve kediler kontrolsüz bir şekilde çoğaldığı için bunun sonu dipsiz kuyu safsatasına dönüyor. Bu yüzden yapılması gereken bir kap mama ve su değil, bu hayvanları kısırlaştırmak.
1

Çevrimdışı Stadler

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 22 Ocak 2025, 13:49
Toplam oynama: 99 gün, 7 saat
Son giriş: 20 Haziran 2024, 16:51
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
« Yanıtla #11 : 16 Mart 2022, 04:07:59 »
Sokaklara yemek dökmeyin(koymayın) sonra çevre kirliliği oluşuyor. Bu kadar çok hayvanları seviyorsanız gördüğünüz tüm hayvanları evinizde besleyin. Burada duyar kasarak hayvan severliğinizi göstermeye çalışmayın.
Burada bana laf atmaksa amacın yemek dökmüyorum, sadece kuru mama koyuyoruz.
İstiyorsan misafir edebilirim.
Kuru mama da koymayın. Sokaklar hayvanların barınabileceği bir yer değildir.

Çevrimdışı velvel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 26 Şubat 2023, 20:57
Toplam oynama: 54 gün, 1 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 15 Şubat 2023, 03:23
Toplam oynama: 1 gün, 0 saat
« Yanıtla #12 : 16 Mart 2022, 05:02:25 »
Sokaklara yemek dökmeyin(koymayın) sonra çevre kirliliği oluşuyor. Bu kadar çok hayvanları seviyorsanız gördüğünüz tüm hayvanları evinizde besleyin. Burada duyar kasarak hayvan severliğinizi göstermeye çalışmayın.
kardeş doğru söylüyor  :?l: :?l:

Çevrimdışı captainboard

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 09 Mayıs 2023, 16:51
Toplam oynama: 91 gün, 2 saat
Lv.
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik:
« Yanıtla #13 : 16 Mart 2022, 05:15:16 »

Bu gereksiz anti-duyarları da popüler yaptılar.
3

Çevrimdışı Heineken

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Haziran 2024, 15:43
Toplam oynama: 23 gün, 15 saat
Köken: İsveç
Son giriş: 03 Haziran 2024, 23:29
Toplam oynama: 98 gün, 5 saat
Köken: Yunan
Son giriş: 30 Mayıs 2024, 03:25
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Son giriş: 03 Haziran 2024, 23:26
Toplam oynama: 10 gün, 19 saat
« Yanıtla #14 : 16 Mart 2022, 05:16:04 »
Sokaklar hayvanların barınabileceği yerlerdir insanlar onların yaşamını zorlaştırıyor, hükümetin de yardımı ile barınak, kedi evi vs. yapılabilir. Kendim zaten evimde yeterince hayvan besliyorum. Sırf muhalefet olup sallamak için yorum yapma, bir hafta rinada aynı ismi kullan nc atma, git o parayla mama al kedi köpek besle. Zarar gelmez bundan, ha sen her iyiliği bir karşılık bekleyerek yapıyorsan orası farklı.
1

Çevrimdışı Ecelimbe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Kasım 2024, 17:46
Toplam oynama: 195 gün, 20 saat
Erin Yamate Lv.30
Köken: Koreli
Son giriş: 09 Kasım 2022, 20:26
Toplam oynama: 2 gün, 15 saat
Son giriş: 26 Ocak 2024, 14:18
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Son giriş: 05 Kasım 2022, 13:07
Adam Quarty Lv.30
Son giriş: 00/00/0000
« Yanıtla #15 : 16 Mart 2022, 05:53:23 »
İyi hatırattın, şimdiden koydum kanka
1

Çevrimdışı Stadler

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Ocak 2025, 13:49
Toplam oynama: 99 gün, 7 saat
Son giriş: 20 Haziran 2024, 16:51
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
« Yanıtla #16 : 16 Mart 2022, 16:24:47 »
Sokaklar hayvanların barınabileceği yerlerdir insanlar onların yaşamını zorlaştırıyor, hükümetin de yardımı ile barınak, kedi evi vs. yapılabilir. Kendim zaten evimde yeterince hayvan besliyorum. Sırf muhalefet olup sallamak için yorum yapma, bir hafta rinada aynı ismi kullan nc atma, git o parayla mama al kedi köpek besle. Zarar gelmez bundan, ha sen her iyiliği bir karşılık bekleyerek yapıyorsan orası farklı.
Sokaklar insanlarındır ve insanların kalacaktır. Sokaklarda insanlar dışında başka hiç bir canlı yaşayamaz, yaşayamayacak. Hayvan saldırısından dolayı kaç kişinin öldüğünü, sakat kaldığını biliyor musun? Hayvan sevdiğin kadar insan sevseydiniz dünya çok daha güzel bir yer olabilirdi. Sizin amacınız hayvan sevmek değil havalı gözükerek sosyalleşmeye çalışmaktır. Belediyeler zaten barınaklar yapıyor ve toplayabildiği hayvanları topluyor. Sizin gibi hayvan severler tarafından toplanması engellenen bir sürü hayvan sokaklarda geziyor.

Son bir ay içerisinde haber yapılabilen bir kaç hayvan saldırısı. Ciddi bir yaralanma ile sonuçlanmayan ve haber yapılamayan daha binlerce vaka var.
- https://www.milliyet.com.tr/milliyet-tv/cankayada-yine-kopek-saldirisi-video-6716009
- https://www.milliyet.com.tr/milliyet-tv/universiteli-rabia-kopekten-kacarken-otomobilin-altinda-kaldi-video-6714177
- https://www.milliyet.com.tr/gundem/efe-okul-donusu-kopek-saldirisinda-basindan-yaralandi-6710215
- https://www.milliyet.com.tr/milliyet-tv/mardinde-7-kisi-sokak-kopeklerinin-saldirisina-ugradi-video-6701606

Çevrimdışı Heineken

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 16 Mart 2022, 16:36:15 »
Sokaklar insanlarındır ve insanların kalacaktır. Sokaklarda insanlar dışında başka hiç bir canlı yaşayamaz, yaşayamayacak. Hayvan saldırısından dolayı kaç kişinin öldüğünü, sakat kaldığını biliyor musun? Hayvan sevdiğin kadar insan sevseydiniz dünya çok daha güzel bir yer olabilirdi. Sizin amacınız hayvan sevmek değil havalı gözükerek sosyalleşmeye çalışmaktır. Belediyeler zaten barınaklar yapıyor ve toplayabildiği hayvanları topluyor. Sizin gibi hayvan severler tarafından toplanması engellenen bir sürü hayvan sokaklarda geziyor.

Son bir ay içerisinde haber yapılabilen bir kaç hayvan saldırısı. Ciddi bir yaralanma ile sonuçlanmayan ve haber yapılamayan daha binlerce vaka var.
- https://www.milliyet.com.tr/milliyet-tv/cankayada-yine-kopek-saldirisi-video-6716009
- https://www.milliyet.com.tr/milliyet-tv/universiteli-rabia-kopekten-kacarken-otomobilin-altinda-kaldi-video-6714177
- https://www.milliyet.com.tr/gundem/efe-okul-donusu-kopek-saldirisinda-basindan-yaralandi-6710215
- https://www.milliyet.com.tr/milliyet-tv/mardinde-7-kisi-sokak-kopeklerinin-saldirisina-ugradi-video-6701606
Emin ol insanları da hayvanları da senden çok seviyorum ama insan iyi insansa severim hayvan sakin uslu bir hayvansa. Sokakta saldırgan bir köpek gördüğüm zaman hayvan polisine haber veriyorum. Herşeye anti olarak sen de havalı olmuyorsun bunu bil. Ayrıca belediyenin yaptığı barınakları ziyaret ediyorum bazen, içeride bazıları açlıktan birbirine saldırıyor, bazıları hastalıktan ölüyor. Önemli olan sadece barınak açmak değil içeride hayvanlarla gerçekten ilgilenmek. Peki senin son yıllarda hayvan istismarının ne kadar arttığını biliyor musun?
Belki de insanlar da göründüğü kadar iyi değil, hepsini sevmemek gerekiyor ha?
Sokaklar insanların diyorsan ve sokakta yaşıyorsan gerekli yardımı sana da yaparım, sorun değil.

Çevrimdışı Heineken

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #18 : 16 Mart 2022, 16:43:02 »
Bu mesajından belliydi trollemeye geldiğin.
Sokakta bir kedi, köpek gördüğün zaman bağırıp çağırıp değişik sesler çıkararak onu korkutmaya çalışan sonra da bundan keyif alanlardansın sanırım.
İyi bir insan olmak sana zarar vermez inan bana. Bi' ara denemelisin.

Çevrimdışı TakaReis

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Miya Mark Lv.33
Son giriş: 24 Ekim 2024, 16:13
Toplam oynama: 286 gün, 3 saat
Melissa Mark Lv.33
Son giriş: 08 Nisan 2024, 09:40
Toplam oynama: 62 gün, 5 saat
Martin Mark Lv.33
Son giriş: 20 Mart 2023, 23:08
Toplam oynama: 6 gün, 22 saat
Birlik: ***** FM
Son giriş: 19 Şubat 2023, 23:19
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
« Yanıtla #19 : 16 Mart 2022, 16:45:15 »
İyi bir şey yapılması için konu açılıyor hatırlatma babında iyi bir şey niye sorguluyorsunuz arkadaş sitemiyorsanız koymayın yemek mama kendiniz iyiyin her şeye karşısınız arkadaş yaa
2