Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PD Sorgu Rolleri

Başlatan Lasidora, 15 Mart 2022, 12:33:55
Okunma sayısı 3359 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Lasidora

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 28 Aralık 2024, 18:40
Toplam oynama: 217 gün, 18 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 10 Ağustos 2024, 11:04
Toplam oynama: 8 gün, 22 saat
Birlik: ****OLS
Ynt: PD Sorgu Rolleri
« Yanıtla #30 : 16 Mart 2022, 12:06:56 »
Polisler bizi aldığında direkt hiç sorgu yapmadan veya yetkili bir kişiyi çağırmadan işlem uyguluyor, ben belki İC bir şekilde polisi ikna edeceğim belki güvenlik kameralarına bakılacak ve suçsuz olduğum için bırakılacağım. Polisler sorgu rolü yapmadan direkt hapise atıyor hatta bazılarının kanıtları bile olmuyor. Supervisor çağırıyoruz müsait değil deniliyor, ben bir oyuncuyum ve bu durumdan müzdaribim. Sorgu rollerine ağırlık verilirse sevinirim.

İyi forumlar dilerim, saygılarımla.
Yetkili isteyip istememek senin elinde. Birleşik Devletler sınırları içerisinde yaşayan herkesin süpervizör talep etme hakkı vardır. IC bir şekilde polisleri ikna etmen biraz imkansız gibi. Kayıt konusuna gelirsek, hapse gönderilen herkesin kayıtları vardır. Personeller kayıtsız işlem yapmıyor, sonuçları büyük çünkü. Eğer ki suçsuz olduğunu biliyorsan ve seni sebepsiz yere hapse atıyorlarsa iki departmanın Online İşlemler kategorisinden şikayet açabiliyorsun. İki departman içerisinde sorgu yapan birimler var. Bu birimler harici sorgu yapan pek olmuyor, yetkisi yok. Ufak suç işlediğin zaman sorgun alınacak diye bir kuralda yok. Üzerinde yasa dışı bir şey bulunduğu ve büyük suç işlediğin zaman sorguya alınıyorsun. Sorgu rollerini tatmak ve bu anı yaşamak istiyorsan iki departman içerisinde çeteleşme ile uğraşan birimler var. Bu birimlere muhbir olarak çalışabilirsin.
Dediğin rolü yani muhbirliği kiminle konuşmam gerekiyor, kim ile iletişime geçmem gerekiyor.

Çevrimdışı hissizleştim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #31 : 16 Mart 2022, 13:30:16 »
Şuana kadar 2-3 kere kelepçelendim, zaten kanıtsız tutuklama yapılmıyor. Gecenin bi' saatinde süpervizör bulunmuyor, onun haricinde şuana kadar her seferinde süpervizör hakkıma yanıt verildi.
Rol yapmak isteyenlere rol hakkı tanıyan memurlara tanık oldum, yan hesabımda bir saat boyunca sorguya çekildiğimi hatırlıyorum. Avukat olmadığından indirim bile sağlanmıştı.
Onun haricinde KOD-0 durumunda süpervizörler telsize cevap veremeyebilir, zaten kanıtsız tutuklandığınızı düşünüyorsanız online şikayet sonucu sicilinizi siliyorlar ve yattığınız sürenin iadesini veriyorlar.
1

Çevrimdışı Lasidora

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #32 : 16 Mart 2022, 13:42:45 »
Şuana kadar 2-3 kere kelepçelendim, zaten kanıtsız tutuklama yapılmıyor. Gecenin bi' saatinde süpervizör bulunmuyor, onun haricinde şuana kadar her seferinde süpervizör hakkıma yanıt verildi.
Rol yapmak isteyenlere rol hakkı tanıyan memurlara tanık oldum, yan hesabımda bir saat boyunca sorguya çekildiğimi hatırlıyorum. Avukat olmadığından indirim bile sağlanmıştı.
Onun haricinde KOD-0 durumunda süpervizörler telsize cevap veremeyebilir, zaten kanıtsız tutuklandığınızı düşünüyorsanız online şikayet sonucu sicilinizi siliyorlar ve yattığınız sürenin iadesini veriyorlar.
Zaten sürekli supervisor gelmedi demiyorum ki yanlış anlaşılma olmasın polisler zaten herkesin de dediği gibi kanıt almadan işlem uygulamıyor demek istediğim şey sadece sorgu rollerinin yapılması terörizm rollerine zaten olmamalı onda hem fikiriz hepimiz. Sorgu rollerine daha çok ağırlık verilebilir sadece.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Aralık 2022, 17:58
Toplam oynama: 159 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Tony Morevo Lv.30
Köken: İtalyan
Son giriş: 22 Aralık 2022, 01:16
Toplam oynama: 21 gün, 15 saat
Son giriş: 22 Aralık 2022, 01:17
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #33 : 16 Mart 2022, 15:04:36 »
Bunu destekliyorum sorgu rolleri olması gerekli  :dislike:
1

Çevrimdışı Lasidora

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #34 : 17 Mart 2022, 21:21:13 »
Bunu destekliyorum sorgu rolleri olması gerekli  :dislike:
Yorumun ve desteğin için teşekkürleeer.

Çevrimdışı Parlak Ahmet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Nisan 2022, 17:48
Toplam oynama: 54 gün, 2 saat
« Yanıtla #35 : 23 Mart 2022, 22:12:01 »
Tüm roller için olmamalı, adam kendinin de haksız olduğunu bildiği halde gereksiz uzatacaktır. Bazı roller için yapılabilir. Memurun canına kast veya terörizm olaylarında zaten yapılmamalı.

Çevrimdışı Wijnaldum

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 24 Eylül 2024, 17:15
Toplam oynama: 19 gün, 1 saat
Köken: Rus
Son giriş: 24 Eylül 2024, 16:26
Toplam oynama: 246 gün, 6 saat
« Yanıtla #36 : 25 Mart 2022, 16:46:02 »
Tüm roller için olmamalı, adam kendinin de haksız olduğunu bildiği halde gereksiz uzatacaktır. Bazı roller için yapılabilir. Memurun canına kast veya terörizm olaylarında zaten yapılmamalı.

Çevrimdışı sensizhicim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ese Corleone Lv.17
Son giriş: 23 Temmuz 2023, 20:51
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Son giriş: 02 Eylül 2022, 18:22
Toplam oynama: 39 gün, 1 saat
Birlik: *JNG
Son giriş: 05 Haziran 2023, 14:20
Toplam oynama: 2 gün, 13 saat
Selena Zayas Lv.17
Son giriş: 14 Haziran 2023, 22:08
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
Birlik: *JNG
« Yanıtla #37 : 25 Mart 2022, 16:52:10 »
Polisler bizi aldığında direkt hiç sorgu yapmadan veya yetkili bir kişiyi çağırmadan işlem uyguluyor, ben belki İC bir şekilde polisi ikna edeceğim belki güvenlik kameralarına bakılacak ve suçsuz olduğum için bırakılacağım. Polisler sorgu rolü yapmadan direkt hapise atıyor hatta bazılarının kanıtları bile olmuyor. Supervisor çağırıyoruz müsait değil deniliyor, ben bir oyuncuyum ve bu durumdan müzdaribim. Sorgu rollerine ağırlık verilirse sevinirim.

İyi forumlar dilerim, saygılarımla.
Sorgu ve ifade talep etme hakkınız var. Bunu kullanırsanız eğer kimse sizi reddetmez. ARGE'den çok ne yapacağınızı bilmemenizden dolayı oluşturulmuş bir konu.
1

Çevrimdışı Beratgmbc

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Arap
Son giriş: 13 Mayıs 2024, 16:51
Toplam oynama: 20 gün, 12 saat
Birlik: ***ady
Son giriş: 22 Mayıs 2024, 22:54
Toplam oynama: 109 gün, 9 saat
« Yanıtla #38 : 25 Mart 2022, 17:03:27 »
Peki bunu hazır olan mahkeme salonların da yapsalar hazır olan mahkeme salonları boşa durmakta ayrıca Pd arkadaşlar Arge yorumlarına hep 2019 Pd kaldı bazıları zaten anlatılabiliyor açıklanabiliyor diyor kesinlikle katılmıyorum eski bi avukat olarak hep karşılaştığımız konu video kayıtlarını bile izletmiyorlar ve ayrıca başka bi memur da diyerek olayları geçiştirmeye çalışıyorlar kayıt olmadan kanıt olmadan olay yerinde bulunan memur değilim deyip o zaman neye göre işlem yapılacak cümlesine bana gelen emir tarafına işlem uygulanacak denilmekte bu durumlar çook saçma madem avukat geliyor bi rol dönecek avukata kayıt yok deyip de göndermek çok saçma bırakın hapse gönderecekleri adamlara anlatmayı avukatlara bile düzgün bişey anlatılmamakta niye tüm Pd ekipleri mahkeme rolleri açılsın Argelerine yorumsuz kalıp desteklememekte niye o zaman herşey de haklı atmaktasınız da niye mahkeme rollerinin açılmasını desteklemeyip de öyle önünüze gelenleri atmaktasınız çıkın mahkeme salonlarına herkes kayıtları izlesin kararlar verilsin en ufak herşey de adamları alıp götürüyorsunuz City Hall görevlilerine saldırılıyor City Hall malzemesini çıkarınca pd yakalayıp götürüyor niye peki karşısında bulunan kişileri görmüyorsunuz?Siz Admin değilsiniz izleyip de karar vermiyorsunuz olayların yarısında hatta bazen bitince geliyorsunuz bi dava da karşılaştığım da kişi elinde kayıt var olay öncesinde olanlara dair yanlız kişi suçsuz olmasına rağmen hapse gidiyor madem bu kadar haksızlık yok demektesiniz çıkın mahkeme rollerinde bu cesaretinizi yakalayın açın mahkeme rollerini diyip orada konuşun orada sunun kayıtlarınızı.

Çevrimdışı Exca

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Andre Elroy Lv.25
Köken: Fransız
Son giriş: 28 Ocak 2025, 17:25
Toplam oynama: 36 gün, 19 saat
Son giriş: 29 Nisan 2024, 03:08
Toplam oynama: 130 gün, 19 saat
« Yanıtla #39 : 26 Mart 2022, 04:48:59 »
Peki bunu hazır olan mahkeme salonların da yapsalar hazır olan mahkeme salonları boşa durmakta ayrıca Pd arkadaşlar Arge yorumlarına hep 2019 Pd kaldı bazıları zaten anlatılabiliyor açıklanabiliyor diyor kesinlikle katılmıyorum eski bi avukat olarak hep karşılaştığımız konu video kayıtlarını bile izletmiyorlar ve ayrıca başka bi memur da diyerek olayları geçiştirmeye çalışıyorlar kayıt olmadan kanıt olmadan olay yerinde bulunan memur değilim deyip o zaman neye göre işlem yapılacak cümlesine bana gelen emir tarafına işlem uygulanacak denilmekte bu durumlar çook saçma madem avukat geliyor bi rol dönecek avukata kayıt yok deyip de göndermek çok saçma bırakın hapse gönderecekleri adamlara anlatmayı avukatlara bile düzgün bişey anlatılmamakta niye tüm Pd ekipleri mahkeme rolleri açılsın Argelerine yorumsuz kalıp desteklememekte niye o zaman herşey de haklı atmaktasınız da niye mahkeme rollerinin açılmasını desteklemeyip de öyle önünüze gelenleri atmaktasınız çıkın mahkeme salonlarına herkes kayıtları izlesin kararlar verilsin en ufak herşey de adamları alıp götürüyorsunuz City Hall görevlilerine saldırılıyor City Hall malzemesini çıkarınca pd yakalayıp götürüyor niye peki karşısında bulunan kişileri görmüyorsunuz?Siz Admin değilsiniz izleyip de karar vermiyorsunuz olayların yarısında hatta bazen bitince geliyorsunuz bi dava da karşılaştığım da kişi elinde kayıt var olay öncesinde olanlara dair yanlız kişi suçsuz olmasına rağmen hapse gidiyor madem bu kadar haksızlık yok demektesiniz çıkın mahkeme rollerinde bu cesaretinizi yakalayın açın mahkeme rollerini diyip orada konuşun orada sunun kayıtlarınızı.
Bir iki kişinin yaptığı şeyi tüm departmana yığamazsın, şuanda hiç kimse suçlaması yapılmayan kişiyi gidip hapise atmıyor. Suçlaması net olmayan kişininde üstü aranıyor eğer temizse serbest bırakılıyor. Şuana kadarda avukatların şikayetçi olduğunu görmedim. Bir memurun elinde kesin kanıt varsa gidip avukata video izletmek zorunda değil bir sorunun varsa gidip şikayet açarsın atar linkini istediğin kadar izlersin. Lspd üyeleri herhangi bir departmana karşıda agresif rol sergilemiyor. Bu konuda da şikayetin varsa memura IC şikayet oluşturursun gerekli cezası verilir. Dediğim gibi bir iki kişinin yaptığı rolü tüm departmana yığamazsın.
Sorgu rolü içinde memurun canına kast, terörizm vs. olaylar haricinde miranda haklarında avukat tutma hakkı veriliyor. Avukata süre tanınıyor ve ortada rol dönüyor. Ekstra bir olaya gerek yok.