Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR] Awensa - Victor Monteiro

Başlatan Awensa, 14 Mart 2022, 21:27:44
Okunma sayısı 568 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Awensa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Maria Ryan Lv.20
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Haziran 2024, 21:49
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: *****ess
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 00:08
Toplam oynama: 54 gün, 5 saat
Birlik: *****ess
[EKLENEBİLİR] Awensa - Victor Monteiro
« : 14 Mart 2022, 21:27:44 »
RINA ROLEPLAY — İŞ YERİ BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.1 - Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: [ Haftada 48 saat aktifim ve hergün oyuna giriyorum, işyerimize ise en az 2,5-3 saat ayıracağım. ]

İş yeri Bilgileri:

2.1 - İş yeri koordinatları(/pos): [1111.92, -1795, 16.59, 273.97]
2.2 - İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Cevabınız Buraya
[https://www.hizliresim.com/s1ixcrd]
2.3 - İş yeri adı: [Monteiro Night Clup ]
2.4 - İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): [ bar ]
2.5 - İş yeri interioru: [ Nozy Bar ]

Kişisel Bilgiler:

3.1 - İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: [ Ic olarak, rol yapmak,arkadaşlık kazanmak, ve tabiki para kazanmak gibi bir planım var. Eğlenceli şarkılar, yüklü miktarda çekilişler yani herkesin gülerek ve sevinerek gelmek istiyecekleri bir yer olucak. Biz en iyi bar olmak istiyoruz, ve olmak içinde ne gerekiyorsa yapıcağız yani çekilişler yapmayı düşünüyoruz. Eğlenceli şarkılarla bir gün geçirmelerini istiyoruz ve genellikle müşterilerimizin sevdiği dinlerken mutsuz olmayacakları, kavgasız  bir bar açmak istiyoruz. Barımızda hem rol yapmak,eğlenceli şarkılarla dans etmek, çekiliş yapmak gibi hedeflerimiz var. Belkide sadece ıc planlarımız için bile gelebilirler ve barımızın en iyi yerlere gelmesi ve müşterilerimizin en iyi hizmeti vermek için çok çalışıcağız. Ic planımızı bir toparlıyayım, barımızda eğlenceli şarkılarla bir gün geçirmeleri müşterilerimizi eğlendirecek çekilişler, garson hizmetimizle hiçbirşeyden geri bırakmadan bütün siparişleri erkenden gelecek bir planımız var ve ailesiyle gelmek istiyenlere özel vip yerimiz gibi önceliklerimiz olucak ama bizim her müşterimiz eşittir hepsi aynı ilgiyi görücekler buna eminimiz. Ooc olarak ise, hem arkadaşlık kazanmak hemde en iyi bar onların demeleri gibi iyi şeyler olabilir. Yani herkesin gelebildiği iyi rol yapabildiği ve eğleneceği bir bar açmak istiyoruz hem çalışanlarımız olsun hemde yönetim ekibimiz olsun hepimiz müşterilerimizi sevgi ve hoşgörülü bir şekilde davranacağız. Şimdiden müşterilerimiz  için en iyi bar olması dileğiyle, herkesin parmak ucuyla göstereceği fiyatlar konusunda değil sevgimiz,saygımız ve müşteri memnuniyeti olarak bilinmek istiyoruz temennimiz budur. Şehrin en iyi barı olmak için geliyoruz ve olucağımızıda eminim Monteiro Night Clup geliyor beklemede kalın. ]
3.2 - İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: [İşyerimizde oyunculara rol bilgili çalışanlarımız ve yönetim ekibimizle akıllarında kalıcak rol bırakmayı düşünüyoruz. Oyuncularımızın rahatlıkla rol yapıcağı rol yaparken zorlanmayacağı müşterilerimiz ve yönetim ekibimizle güzel rol yapıcağımıza inanıyorum. Yani oyuncularımızın sırf rol için gelebileceği bir işyeri bile olabilir. Oyuncularımıza sesleniyorum buradan rol yapmak için korkmayın yani acaba rol bilmeyen oyuncular çalışanlar var mı gibi aklınızda sorular kalmasın kesinlikle rol yapmayı bilmeyen çalışanlarımız olmayacak en iyi rol yapabilen çalışanlarımızda geliyoruz. Rol yaparken çok eğleneceğiniz ve roldeyken başka birşeyle uğraşmak istemeyeceğiniz sırf rol için bile geleceğiniz bir bar açıyoruz ve oyuncularımızıda düşünüyoruz ki rol yapmak için uğraşmasınlar bizim barımıza gelerek çok iyi derecede rol yapabilirsiniz. Beklemede kalın çünkü en iyi rol yapabileceğiniz bar geliyor. ]
3.3 - İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: [ İşyerimiz bulunduğu yere çok iyi bir şekilde aktiflik ve rol sağlıyacaktır. Buna eminiz çünkü rol bilgisi yüksek olan yönetim ekibimizle işyerimize ve çevresine oyuncular topluyacağımıza eminiz çünkü biz bunun için geliyoruz şehrin en iyi barı olmak için. İşyerimizin çevresinde en sakin sessiz bir bar olmayıda özen göstericez yani kavgasız gürültüsüz tartışmasız bir bar açıcaz ve iş yerimizin çevresi çok sakin olucaktır. Buna eminiz çünkü kendimiz çevredeki vatandaşlarımızı önemsiyoruz çünkü onlar ne kadar rahat olursa o kadar barımıza gelirler. Müşteri memnuniyeti bizim için önemlidir. Barımızın çevresinde sakin insanlar ve saygılı insanlar olucağına eminim, dışarıyıda aynı barımızın içi gibi koruyacağız ve temiz tutacağımıza eminim. Barımızın çevresine hiç bir şekilde zarar gelmeyecektir. ]

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "AWENSA"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.
2

Çevrimdışı zwannis102

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 02 Ocak 2023, 00:20
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 11 Ekim 2022, 21:36
Toplam oynama: 246 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Awensa - Victor Monteiro
« Yanıtla #1 : 15 Mart 2022, 16:00:36 »
IC planınız detaysız olmuş, detaylandırın.

Çevrimdışı Awensa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Maria Ryan Lv.20