Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Iamnavruz - İşyeri Başvrusu

Başlatan navruz, 12 Mart 2022, 22:13:40
Okunma sayısı 331 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı navruz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 02 Ocak 2025, 02:30
Toplam oynama: 13 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Miesha McGee Lv.33
Köken: Kanadalı
Son giriş: 24 Ocak 2024, 18:16
Toplam oynama: 215 gün, 4 saat
Reta Sorcha Lv.33
Köken: Kanadalı
Son giriş: 14 Temmuz 2024, 20:23
Toplam oynama: 127 gün, 13 saat
Touka Juuzou Lv.33
Köken: Japon
Son giriş: 01 Ekim 2023, 20:24
Toplam oynama: 22 gün, 17 saat
Birlik: ***ews
Köken: Amerikan
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Iamnavruz - İşyeri Başvrusu
« : 12 Mart 2022, 22:13:40 »
RINA ROLEPLAY — İŞ YERİ BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.1 - Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: Günlük 3-4 saat arası barı aktif tutabilirim.

İş yeri Bilgileri:

2.1 - İş yeri koordinatları(/pos): 969.09, -1381.72, 13.34, 268.86
2.2 - İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.3 - İş yeri adı: Hell Garden
2.4 - İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Bar
2.5 - İş yeri interioru: Nozy Bar

Kişisel Bilgiler:

3.1 - İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: İş planım ekibim ile beraber hem kendimiz için hemde diğer oyuncular için rol ortamı oluşturacak bir yer açmak. Çeşitli etkinlikler düzenleyerek bölgedeki aktifliği ve bar içerisinde rol ortamını sağlamak. Barın yanına birde ofis açarak o bölgeyi canlandırmayı ve insanları bölgeye çekmeyi düşünüyorum.
3.2 - İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: Ben ekibimle beraber barda rol ortamı sağlamak için etkinlikler gibi rol ortamı oluşturabilecek olaylar sağlamaya çalışıcam. Sadece etkinlikler  Şarkı yarışması, dans yarışması vegüzellik yarışması gibi rol odaklı işler yapacağım.
3.3 - İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: Bulunduğum bölge(Market Caddesi) rol ortamına uyum sağladığı çok sayıda insan çekerek bölge aktifliği sağlıyacağına inanıyorum. Bölgeyi ekibimle  beraber canlı ve aktif tutmaya çalışıcaz.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, Iamnavruz; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.

Çevrimdışı zwannis102

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ocak 2023, 00:20
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Ekim 2022, 21:36
Toplam oynama: 246 gün, 3 saat
Ynt: Iamnavruz - İşyeri Başvrusu
« Yanıtla #1 : 13 Mart 2022, 09:55:29 »
Burası uygun değil, değiştirin. Yanıtlarınızı da detaylandırın, soruları okuyun.

Çevrimdışı zwannis102

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ocak 2023, 00:20