Herkesin bildiği üzere haritada sadece hood onaylı birliklerin bölgeleri gözüküyor, aklımda olan şey ise tam olarak şu:
Sistem onayına sahip olan bütün birliklerin bölgeleri haritada tıpkı hood onayına sahip birliklerin olduğu gibi gri bir alanla gösterilmesi o birliğin orada bulunduğunu ve Sistem Onaylı Birlikler Kuralları çerçevesinde korunduğunu işaret edecektir.
Onun dışında hood onaylı birlikler haritada rengarenk gözükmek yerine Çete, Mafya, MC, Ajans ve Şirket olarak sabitlendirilmiş 5 ana rengin dışına çıkılmaması kullanıcılar tarafından o bölgenin ne tür bir oluşum olduğunu anlaması ve ona göre rol yapmasını sağlayacaktır.
Örnek verecek olursam Çete = sarı, Mafya = siyah, MC = mavi, Ajans ve şirketlerinse güvenli bölge yeşilinin bir tık koyu rengi olması gerektiğini düşünüyorum.
Ajans ve Şirket oluşumlarına kesinlikle hood onayı kıvamında bir şey getirilmeli. Tam olarak hood onayı olmasa bile onlar için yeni bir onay getirilip en azından legal rol yapan birliklerin bu şekilde desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bildiğiniz üzere sunucuda legal rol yapan insanlar genelde pd/sd/fd/fbi oluşumlarında rol yapıyor. Eğer bu tarz bir onay getirilirse az önce saydığım oluşumlar dışında ajans ve şirket ağırlıklı legal oluşumların artacağını ve rol yelpazesinin genişleyeceğini düşünüyorum.
Uyuşturucu onayına değinecek olursam uyuşturucu onayına sahip birliklerin de yukarıda anlattığım sistem onayındaki bölgesini belirleyici bir şey getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Uyuşturucu onayına sahip oluşum aynı zamanda hood onayına da sahipse hood onayının göstegesi olan "kuru kafa" olarak adlandırdığımız simgenin yanına uyuşturucu onayının da belirtildiği ufak bir simge yerleştirilebilir. Eğer birlikte hood onayı yoksa yukarıda anlattığım sistem onayı bölgesinde sadece uyuşturucu onayını gösteren yine aynı simge konulabilir.
Son olarak düşüncem sunucuda en azından uyuşturucu ve silah ağını dengede tutabilmek için kesinlikle adminlerin yönettiği bir baron birlik olmalı. Bu baron birlik sadece önemli zamanlarda oluşum liderlerini bir çatı altında toplayacak ve uyuşturucu onayı olarak bildiğimiz onayı IC olarak o birliğin kontrolüne vererek ona labaratuvar ve gerekli şeyleri sağlayacak. Hood onayı verilmesi içinse yine baron oluşumları toplayacak oluşumun bölgesini bütün oluşum liderleri önünde yücelterek bir şekilde role döküp hood onayını verecek. Bu şekilde hood/uyuşturucu onayı vereceği birliğin üstünlüğünü masada herkese kabul ettirmiş olacak.