Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[IN PROB][08/07/2022] Wonka_Weilhentesia - Hile k

Başlatan vierfünf der welt, 10 Mart 2022, 19:05:39
Okunma sayısı 1291 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 22 Ağustos 2022, 01:17
Toplam oynama: 103 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
[IN PROB][08/07/2022] Wonka_Weilhentesia - Hile k
« : 10 Mart 2022, 19:05:39 »
Merhaba ben 3-4 ay önce sınırsız ban yedim hile kullanımından bu hileyi nasıl kullandığımdan bahsedeceğim ben normalde hileyle alakası olmayan biriyim kolumla oynamayı seviyorum ve rol yapıyordum o zamanlar ardından okul arkadaşımla beraber oynuyorduk biz. Okul arkadaşım hile bulmuş banada kullanmayı teklif etti ilk başta reddettim, ardından nefsime hakim olamayıp kabul ettim ve hileyi rina sunucusunda kullandım. Banım gayet haklı bir bandı ama benim cidden moralim çok bozuk rina benim severek oynadığım bir sunucu 3 yıla yakındır oynuyorum arkadaşlarımla rol yapıyorum hile olayına kurban gittim arkadaşım yüzünden. Cidden banımın açılmasını şuan acayip istiyorum ve çok pişmanım bu yaptığımın embesillik olduğunun farkındayım ama nefsime hakim olamadım. Sizden tek ricam beni probation surecine sokmanız ve bana güvenmeniz lütfen. Yüzünüze asla kara çıkarmayacağım ve birdaha hayatım boyunca böyle pislik işlerden uzak duracağım hile vb. Cidden çok pişmanım rina benim severek oynadığım bir oyundu ama şu günlerde acayip sıkılıyorum banımın acılmasını çok istiyorum  sizden rica ediyorum bana bir şans tanıyın yüzünüzü kara çıkarmayacağım çok pişmanım lütfen bana güvenin.
Seviye: 22
Yasak No: #16314
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://resimyukle.io/r/5DECgDYQ7e
Yasaklama Türü: Client Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: hile kullanımı
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Wonka_Weilhentesia

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Wonka Weilhentesia | Probation
« Yanıtla #1 : 11 Mart 2022, 13:55:00 »
rahatsız ettim ama benim ek olarak yapmam gereken birşey var mı yoksa adminler ilgilenecek mi? @noro

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 12 Mart 2022, 22:05:15 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden hile kullandığınızı detaylı şekilde anlatın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde anlatın.
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 13 Mart 2022, 01:12:01 »
RİNA ROLEPLAY'DE HİLE KULLANMA SEBEBİM:
Benim bir arkadaşım var, okul arkadaşım bayadır samimi ve yakın arkadaşız, benim bu arkadaşım bir yerden hile bulmuş falan tam olarak bilmiyorum. Ben aslında rol yapan bir insanım geçmişte baya açtığım birlikler ve rol yaptığım birlikler oldu tanıtımımıda atabilirim, rol yapmayı ve kolumla oynamayı seviyordum ve bunu devam ettiriyordum. Arkadaşım bana bu hileyi gösterdi ilk başta bana tavsiye etti ama ben istemedim bir çok kez ısrar etti kullanmam için ama ben istemediğimi ısrarla söyledim ondan sonra ben east beach yakınlarında rol yapıyordum üzerimde de deagle silahım vardı bi tane hileli sultan geldi bizi tekleyip vurup rk ettiler ve ben acayip derece de sinirlendim cidden hile kullanmanın embesilce olduğunun farkındayım ama o anda acayip sinirlenmiştim ve arkadaşımdan hileyi istedim, evet hatamın farkındayım hile kullanmaman gidip şikayet açmam gerekiyordu ama bu aptallar heryerde kaynıyor hile kullanmak embesilçe bunun da farkındayım cidden bu işin içine aslında hiç girmek istemiyordum şuan ki olduğum konumdan bile utanç duyuyorum, nefsime hakim olamayıp sinirden hile ile girdim. Bunu yapmamam gerekiyordu hatalıyım sonuna kadar banlanmakta da haklıyım ama cidden artık çok pişmanım eskiden rol yaptığım günlere geri dönmek istiyorum bi anlık sinirle bu işin içine girdim bataklığa katıldığımdan dolayı çok utanç duyuyorum. Ben artık eskisi gibi olmak için probation'u açtım rina roleplay bana gerçekten çok zevk veriyor rol bakımından sistem bakımından her bakımdan rina banımın açılmasını cidden çok istiyorum bana lütfen bir şans tanıyın yüzünü kara çıkarmayacağım bana güvenin.

ROL PLANI:
karakterimin kısa özetini rol bakımından özetleyeceğim. (Faliyetler, hayat hikaye vb. bunların içinde.)

Albanus_Valentino 01.12.1998 yıllında dünyaya gözlerini açmıştır. Çok güzel bir ailede büyüyen Albanus lise yıllarında çetecilik, sigara ve alkole başlamıştır. Ailesi bu durumu öğrenince Albanus'a alkolü bırakmazsa onu evden atacağını söylemiştir. Albanus alkol ve sigarayı bırakmadığı için kardeş Ernesto ile evden atılmıştır. Evden atılmadan önce babasından bir miktar para çalıp kendine bir ev kiralamıştır. Albanus bir süre sonra kendini kaybetmeye, umursamaz bir hal almaya başlamıştır. Kardeşi bu durumu ailesine söyleyip onu tekrar yanına almaya çalışmışlardır, fakat Albanus bu durumu kabul etmemiştir. Bir süre sonra Albanus ve Ernesto çetecilik işlerini sürdürerek çete büyüklerinin gözüne girmeyi başarmıştır. Çete büyükleri onları başka bir şehirde olan çetenin yanına yollamıştır. Fakat gittikleri şehirde çete sürekli polis baskınları ile karşılaştığından dolayı çete büyükleri tekrar onları Meksika'da olan Tijuana şehirine getirmişlerdir. Polis ile hiç uğraşılmaması gerektiğini o yıllarda anlayan Albanus ve Ernesto polis ile hiç karşılaşmaması gerektiğini söylemiştir. O yıllarda çete büyükleri Los Santos şehirine gitmiştir. Albanus ve Ernesto bir kaç ay Tijuana şehirinde kaldıktan sonra çete büyükleri onları da yanına almıştır. Los Santos şehirinde yirmili yaşlara gelene kadar yaşayan Ernesto ve Albanus buradaki çetenin saygı gören kişilerinden olmuştur. Albanus ve Ernesto çoğunlukla aynı işleri yapıyor ve genellikle polis ile iyi geçiniyorlardı. O yıllarda çetenin en saygı gören kişisi olan Enrique ile de çok iyi geçiniyorlardı. Enrique sayesinde çetenin üst mertebelerine gelen Albanus ve Ernesto Meksikadan yeni kişiler getiriyor ve uyuşturucu kaçakçılığı ile uğraşıyorlardı. O yıllarda çete en iyi dönemini yaşıyordu Albanus bu zamanlarda yaşadığı için çok seviniyor ve kardeşi Ernesto ile sürekli bir işler yapıyorlardı. Hiç boş durmayan Ernesto ve Albanus bu sefer çetenin ilerki zamanlarda ihtiyacı olacağını düşündüğü silahları depolamaya başlamıştı.
1

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 14 Mart 2022, 20:57:03 »
Karakter tanıtımı değil probationdan sonra uygulayacağınız rol planını yazacaksınız.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 17 Mart 2022, 20:42:17 »
ROL PLANIM:
olduğunca Gun-rp yapmamaya çalışacağım silahlı çatışmalardan uzak duracağım, bazı mesleklerden para kasıp ticarete atılacağım karakterim ile. Arkadaşlarım ile zenci birliği açmayı düşünüyoruz zenci rollerinden devam edeceğim hedeflerim arasında birliğime hood onayı ve bir çok şey kazandırmak gibi şeyler var, rollerde tanınan biri olmayı istiyorum. Rollerimi aktif tutacağım.

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: [25/03/2022]Wonka_Weilhentesia - Hile k
« Yanıtla #6 : 22 Mart 2022, 18:27:56 »
Merhaba,

Talebiniz üst yönetim tarafından detaylı olarak incelenmiştir.
UN-BAN süreciniz BU KONU üzerinden İLERLEYECEKTİR.
UN-BAN veya PROBATION talebiniz bu tarihe kadar DEĞERLENDİRİLMEYECEKTİR:

25/03/2022

Bu tarihe kadar:
  • Yeni bir UN-BAN veya PROBATION talebi/ticketi OLUŞTURMAYINIZ.
  • Bu konuya HERHANGİ BİR YANIT GÖNDERMEYİNİZ.
  • TeamSpeak3 üzerinden herhangi bir yetkiliyi bu konu ile ilgili BEKLEMEYİNİZ.

SİZE VERİLEN BU TARİHTE TICKET AÇARAK PROBATION KONUNUZUN AKTİFLEŞTİRİLMESİNİ TALEP EDEBİLİRSİNİZ.
SİZE VERİLEN BU TARİHTEN ÖNCE ASLA KONUYU AKTİF HALE GETİRMEYİN VEYA AKTİF HALE GETİRİLMESİ İÇİN TICKET OLUŞTURMAYIN.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: [25/03/2022]Wonka_Weilhentesia - Hile k
« Yanıtla #7 : 01 Nisan 2022, 20:36:38 »
merhaba ticket'ımı biraz geç aktif ettim kusura bakmayın unutmuştum okuldur falan yanıt atmam söylenmis

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: [GÖREV VERİLDİ]Wonka_Weilhentesia - Hile k
« Yanıtla #8 : 02 Nisan 2022, 12:30:51 »
Merhaba,

Un-ban talebiniz detaylı bir şekilde değerlendirilmiştir ve probation işlemine dahil olabilmeniz için aşağıdaki görevler sizin için uygun görülmüştür:

[!] Rehberler bölümünden en beğendiğiniz 5 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
[!]ARGE bölümünden en beğendiğiniz 5 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
[!]Rina Roleplay resmi instagram sayfasını takip edin ve resmi youtube kanalına abone olun ve ekranın tamamını screenshot alarak probation konunuza yollayın.
[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay tanıtımı üzerine yapıcı bir eleştirici yapın. Metin en az 50 kelime olmalıdır. Bununla birlikte kendi profil linkinizi probation konunuza atmayı unutmayın.(konu linki buradan)
[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay sunucusunun bilgi kısmından (bağlantı burada) sunucuyu sağ tarafta bulunan kısımdan oylayın ve oy verdiğinizin ekran görüntüsünü probation konunuza yollayın.
[!]RockstarTR forumu üzerinde (www.rockstartr.com/forum) üyeliğiniz yoksa bir üyelik oluşturup 35 tane konuya ileti atın (spam olmamak şartıyla) ve yararlı 4 adet konu oluşturun. Oluşturduğunuz konuların linklerini ve kendi profilinizin linkini probation konunuza atın.

NOT: Görevleri ayrı ayrı atmak yerine hepsini bir anda yapıp tek bir yanıt içerisinde konuya yollayın. Ayrı ayrı attığınız takdirde konunuz 3 gün ertelenebilir.

Yukarıda belirtilen görevleri özveri ile tamamladığınız takdirde uygun görülürseniz probation grubuna dahil edileceksiniz. Görevlerin değerlendirilme süresi belirsizdir. Un-ban işlemlerinin yukarıdaki görevler dışında bir alternatifi yoktur. Dolayısıyla ek bir ticket oluşturmaya çalışmayın veya teamspeak3'de yetkili beklemeye yeltenmeyin. Aksi takdirde un-ban talebiniz uzatılacaktır.

Saygılar,
RINA:RP - UN-BAN DEPARTMANI

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: [GOREV VERİLDİ]Wonka_Weilhentesia - Hile k
« Yanıtla #9 : 03 Nisan 2022, 13:17:51 »
oy vermek için tıklıyorum ama bağlantı linki açılmıyor yardımcı olur musunuz?