Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Amy Schwanhild - CK Talebi

Başlatan Razz, 17 Ağustos 2018, 22:12:37
Okunma sayısı 1076 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Razz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 28 Mart 2023, 02:38
Toplam oynama: 156 gün, 21 saat
Birlik: ****ARO
Amy Schwanhild - CK Talebi
« : 17 Ağustos 2018, 22:12:37 »
CK talep ettiğiniz oyuncunun IC adı : "Amy Schwanhild"
Olay Tarihi: "17.08.18"
Olay Zamanı: "19:46"

Oyun için adınız: "Enzo Cattaneo"
CK etmek isteme sebebiniz :Merhaba, kişi birlik bölgemize gelerek Fear RP ihlali yapmıştır. Aşağıda ki görüntüde gerekli kanıtlar görülmektedir. Gerekenin yapılmasını talep ediyorum.
Talebinizi destekleyecek kanıtlar: " "

Çevrimdışı VERITAS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 14 Nisan 2023, 18:05
Toplam oynama: 152 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 09 Nisan 2023, 16:31
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: Amy Schwanhild - CK Talebi
« Yanıtla #1 : 17 Ağustos 2018, 22:28:28 »
Kişi /b ile rolü bölüyor.
Kişi Refuse RP yapıyor.

Çevrimdışı Asilbreak

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 18 Nisan 2022, 08:02
Toplam oynama: 150 gün, 9 saat
Birlik: ******* RN
« Yanıtla #2 : 18 Ağustos 2018, 08:28:04 »
Kişi /b ile rolü bölüyor.
Kişi Refuse RP yapıyor.

Orada sadece o an sinirle söylenmiş birşey,Rollerin devamı http://hizliresim.com/zMOkGj - http://hizliresim.com/zMOkp7 - http://hizliresim.com/vPA2Nz - http://hizliresim.com/LD8zRZ - http://hizliresim.com/oVqWq9 - http://hizliresim.com/qvQkQd - http://hizliresim.com/8zWv5n burada bulunmakta. Ek olarak DM Kafasıyla düşünülüp sıkıldığına inanıyorum LOG kontrolleri yapılabilir. IC&OOC Federico ile konuşmalarıma bakılırsa,Ne için gittiğim anlaşılır, Orada çok soru sorunca, "Açıyormusunuz açmıyormusunuz" cümlesini çok soru sorduğu için gidip kalacağım anlamında söyledim,fakat direk AK47 çekip taramaya başladılar.

Çevrimdışı VERITAS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 14 Nisan 2023, 18:05
Toplam oynama: 152 gün, 21 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 09 Nisan 2023, 16:31
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #3 : 18 Ağustos 2018, 11:12:28 »
Kişinin attığı SS'tede görüldüğü üzere kişiye silah doğrultulmasına rağmen fear rp kuralını ihlal edip E-RP izni vermemiştir. O halde kafasına kurşun yiyecekti lakin kişi hala fear rp yapmıyorum diyor. Şimdi bana biri bunu açıklasın CK etmeyelim bu kişiyi. Biri bana açıklasın allah aşkına. Silah doğrultulan biri, ölmek üzere olan birisi E-RP izni vermiyor. Bunu bana açıklayın deyinki bu arkadaş vermiyor ama FEAR RP'yi de ihlal etmiyor diyin. Hadi bana bunu açıklayın, lütfen güzel bir açıklama bekliyorum.

Çevrimdışı Razz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 18 Ağustos 2018, 15:32:58 »
Spoiler:

Kişinin arkadaşı da çok rahat bir şekilde bize sesini yükseltebiliyor. DM konusunda açtığınız şikayet de bizzat reddedilmiştir. LOG kontrolleri yapılabilir, bizim için bir sıkıntı yok. Fear RP yapmadığınız için zaten CK talebi açıldı. Gerekli şikayetlerinizi "Oyuncu Şikayetleri" altında açabilirsiniz.

Çevrimdışı Asilbreak

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 18 Ağustos 2018, 20:29:58 »
Kişinin attığı SS'tede görüldüğü üzere kişiye silah doğrultulmasına rağmen fear rp kuralını ihlal edip E-RP izni vermemiştir. O halde kafasına kurşun yiyecekti lakin kişi hala fear rp yapmıyorum diyor. Şimdi bana biri bunu açıklasın CK etmeyelim bu kişiyi. Biri bana açıklasın allah aşkına. Silah doğrultulan biri, ölmek üzere olan birisi E-RP izni vermiyor. Bunu bana açıklayın deyinki bu arkadaş vermiyor ama FEAR RP'yi de ihlal etmiyor diyin. Hadi bana bunu açıklayın, lütfen güzel bir açıklama bekliyorum.
Screenshot'larda görüldüğü gibi Fear RP yapıyorum fakat,İlk SS'de hatanızdan dolayı uymayacaktım fakat,Uyup şikayet açma kararı aldım. Konu gereksiz fakat genede admin kararı beklenebilir.

Çevrimdışı Asilbreak

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 18 Ağustos 2018, 20:30:49 »
Spoiler:

Kişinin arkadaşı da çok rahat bir şekilde bize sesini yükseltebiliyor. DM konusunda açtığınız şikayet de bizzat reddedilmiştir. LOG kontrolleri yapılabilir, bizim için bir sıkıntı yok. Fear RP yapmadığınız için zaten CK talebi açıldı. Gerekli şikayetlerinizi "Oyuncu Şikayetleri" altında açabilirsiniz.
O Panik ile bağırarak korkarak Bağırmış olamaz mı ? Küfür mü etmiş ? Konuşmaya geldik demiş altı üstü İşte kafanız bu düşünceyle yaşıyor,DM düşüncesiyle daha çok talepler açacaksınız.

Çevrimdışı Asilbreak

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 18 Ağustos 2018, 20:39:46 »
Ek olarak eklemek istediğim şey ; Svetlana Bilyalova'nın şikayetine bakarsanız,"Muerte" adlı adminin Svetlana Bilyalova adlı karaktere E-RP izinsiz olduğu için cezalandırdığını görebilirsiniz.

Çevrimdışı Razz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 18 Ağustos 2018, 23:01:28 »
Yazdıklarınız Fear RP yaptığınız anlamına gelmez. Talebin yetkili tarafından bakılıp sonuçlanması bekleniyor.

Çevrimdışı Asilbreak

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 19 Ağustos 2018, 04:02:25 »
Yazdıklarınız Fear RP yaptığınız anlamına gelmez. Talebin yetkili tarafından bakılıp sonuçlanması bekleniyor.
Fear RP yapmasam,Adminim arkadaşı hapise atmazdı. Admin kararı bekleniyor.