Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

UKRAYNA VS RUSYA

Başlatan Vearthx, 05 Mart 2022, 16:04:00
Okunma sayısı 3271 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı madfinch

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Pope Lv.26
Köken: Amerikan
Son giriş: 25 Aralık 2023, 17:00
Toplam oynama: 115 gün, 1 saat
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 21:30
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: UKRAYNA VS RUSYA
« Yanıtla #40 : 09 Mart 2022, 15:22:37 »
Dostum ben son bir şey yazmak istiyorum
Benim soylediklerime laf ederken fikrime saygi duymayip beni koyun yerine koyuyorsun.
Rusya kendi sebepleriyle hakli olsa dahi yaptığı bu şey kabul edilemez. Ukrayna'ya saldırma şeklini, sivil alanları kasten bombalamasını doğru bulmuyorum ve tekrarliyorum  :xx: Rusya'nın bu yaptığını doğru bulan Taliban'ı da savunur orta doguda terör estiren örgütleri de savunur, nasil olsa hepsinin kendince haklı sebebi var oyle degil mi?

Benim dedigim ve senin anlamayıp hala kendi bildigini okudun şey bu durumdan sivillerin zarar görmesi.
Hala daha Rusya, Nato ve ABD'nın sınırında konuçlanmasından endişe duyup hakli olarak kendini savunuyor desende Rusya kendini savunmaktan fazlasını yapıyor

Ayrıca şu 10 yıl icinden bahsedip duruyorsun. Sen o 10 yıl içinde Rusya'nın yaptiklarını tekrar bir oku
Tekrar bana cevap vermene gerçekten gerek yok
Böyle bi konuda birbirimize laf yetiştirmenin bi manası yok

Rusya ile talibanın ne alakası var güzel dostum benim Adem , Ademciğim, ben hakaret şeklinde hitap etmiyorum kardeşim benim, benim hitap şeklim çok farklı şey, sen bu ikisindeki olayı anlayamıyorsun tabi kendince kendini haklı buluyorsun, keza bende öyle senin sorunun şu, o yazıyı yazarak karşıt görüşe saygının olmaması olay bu, Taliban ve diğer örgütler alakası, yok sen inatla olayı görmemek için diretiyorsun, dediğimiz şey şu , savaşı onaylıyoruz demiyoruz farkındaysan.Olmasan gereken bu şekilde olmasıydı onu diyoruz, Ukrayna komedyenden bir devlet adamı olmayacağını şuan da gayet öğreniyor, Taliban ve benzeri örgütler orda doğu örgütleri bir devlet kurmayı amaçlıyor? Rusya ile nasıl kııyasladın Rusya Ukrayna içerisinde devlet mi kurmaya çalışıyor, bu ona denk geliyor Ayrıca zamanında ukrayna SSC bağlantısındayı adam SSC altındaki bir yeri keyfi neden devlet kurmak amaçlı girsin, Surekli diretip farklı şeylerden aynı şeyleri söylüyorsun dostum Her neyse;

En haklı sensin sadece tartışırken veyahut fikir tartışması yaparken karşıdaki kişilerin görüşüne saygı duy yeter. haklı duruma o şekilde düşersin :)

Çevrimdışı vuslat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 27 Ekim 2023, 01:59
Toplam oynama: 126 gün, 16 saat
Birlik: *JNG
« Yanıtla #41 : 09 Mart 2022, 15:37:22 »
Adem kim anlamadim :peace:
Ben ornek veriyorum zaten, rusya ile talibanı ayni kefeye koymuyorum arkadasım
Ben bu tartismada haklı çıkmaya calışmıyorum ama sen laf altında kalmamak için sürekli diretiyorsun gibi geliyor bana
Ben ne kadar haksizsam ilk yazdığım yazıda sen de beni koyun yerine koyup fikrime saygi duymadigini gösterirken o kadar haksizsin dostum
Bu tür savaş durumlarını normalleştirmemek lazim

Çevrimdışı madfinch

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Pope Lv.26
« Yanıtla #42 : 09 Mart 2022, 15:41:01 »
Adem kim anlamadim :peace:
Ben ornek veriyorum zaten, rusya ile talibanı ayni kefeye koymuyorum arkadasım
Ben bu tartismada haklı çıkmaya calışmıyorum ama sen laf altında kalmamak için sürekli diretiyorsun gibi geliyor bana
Ben ne kadar haksizsam ilk yazdığım yazıda sen de beni koyun yerine koyup fikrime saygi duymadigini gösterirken o kadar haksizsin dostum
Bu tür savaş durumlarını normalleştirmemek lazim

Neyin altında kalmaya çalışayım onu anlamadım, cevap veriyorsun cevap verme hakkı doğuyor bende cevabı veriyorum.
Kankam bir saatir kendinle çelişiyorsun buna anlam veremiyorum cidden, Rusya'yı savunan kişileri talibancı yaptın ya ben daha ne diyim ki :D komedimatik.
Savaşı normalleştirmiyoruz olması gereken buydu bu oluyor diyoruz, bunu anlamamak için direniyorsun kankam sorun orada.

Kendi fikrin, buda benim kendi fikrim sorun şu, Ben rusyayı destekliyorum diye yada destekliyorlar diye ne talibancı oluyoruz ne de beyinsiz ucube ne de barbar herif, anladın sanırsam?

Çevrimdışı vuslat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #43 : 09 Mart 2022, 15:56:16 »
Olması gereken şey Rusya'nın Ukrayn'adaki savunmasız sivil halki bombalamasi miydi?
Dediğimi cidden anladıgını sanmiyorum, ben ornek veriyorum sen talibancı yaptin diyosun, neyimle celistigimi de anlamadim.

Icimde kalmasin ilk yazdiğim seyde farkli gorusu savunan arkadaslara hakaret ettim düsüncesizce onun icin özür diliyorum. Herkes istedigi seyi savunur, dogruya yanlisa karar verme olayı kişide bitiyor.

Godsoprhan arkadasim, ben ne yazsam beni kücük görüp bilmiyosun, koyunsun, asosyalsin diyosun, ima ediyosun
Kimseyi tanimadan yargilamamalisin.
Bir fikri topluca savunmak da koyunluk olmuyor. Senin gibi düsünen insanlarin olduguna eminim ama koyun olmuyosun aynı fikri savunuyosun.

Lütfen dostum devam edeceksek boyle yazismaya vuslat#2022 musait oldugum bi anda sana geri donus yaparim, hem daha hizli iletisim kurariz hem burda rahatca yazamadigimiz seyler olursa daha rahat konusabiliriz

Çevrimdışı Vearthx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 28 Aralık 2023, 21:29
Toplam oynama: 228 gün, 2 saat
Birlik: ** ***ncy
Sam De Luca Lv.35
Son giriş: 02 Ağustos 2022, 01:07
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Birlik: ** ***ncy
Son giriş: 27 Ekim 2022, 09:27
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #44 : 09 Mart 2022, 15:57:46 »
Bro sakin düşüncelerinizi merak ettim, konuda savaş çıkmış.

Çevrimdışı madfinch

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Pope Lv.26
« Yanıtla #45 : 09 Mart 2022, 16:00:24 »
Olması gereken şey Rusya'nın Ukrayn'adaki savunmasız sivil halki bombalamasi miydi?
Dediğimi cidden anladıgını sanmiyorum, ben ornek veriyorum sen talibancı yaptin diyosun, neyimle celistigimi de anlamadim.

Icimde kalmasin ilk yazdiğim seyde farkli gorusu savunan arkadaslara hakaret ettim düsüncesizce onun icin özür diliyorum. Herkes istedigi seyi savunur, dogruya yanlisa karar verme olayı kişide bitiyor.

Godsoprhan arkadasim, ben ne yazsam beni kücük görüp bilmiyosun, koyunsun, asosyalsin diyosun, ima ediyosun
Kimseyi tanimadan yargilamamalisin.
Bir fikri topluca savunmak da koyunluk olmuyor. Senin gibi düsünen insanlarin olduguna eminim ama koyun olmuyosun aynı fikri savunuyosun.

Lütfen dostum devam edeceksek boyle yazismaya vuslat#2022 musait oldugum bi anda sana geri donus yaparim, hem daha hizli iletisim kurariz hem burda rahatca yazamadigimiz seyler olursa daha rahat konusabiliriz

Benim senin ukraynayı savunman ile bir problemim yok hitap şekline takılıyorum sadece, uzatılması gereken bir durum yok anlamak istediğim buydu, ancak Rusyanın bu hareketini destekleyenleri talibancı, zartu zurt yapman üzer, fikrine ben başından beri saygı duyuyorum ancak başta dedim, x kanaldan x kişiden duyduğunuz şeyler ile ilerlemeyin, araştırmak zor değil herkesin elinde telefon, bilgisayar var, en kötü cidden olayın içinde olan insanlardan dinlemek öğrenmek, ben hiç bir zaman sana koyunsun demedim, bu şekilde hareket edenlere koyunluk yapmayın ithafında bulundum sadece, kimseyi hiç bir zaman küçük görmedim öyle anlaşıldıysa affola :)

Çevrimdışı vuslat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #46 : 09 Mart 2022, 16:04:13 »
Güzel ve değerli düsüncelerini paylastigin icin tesekkur ederim kardeşim

Ukrayna'yı aavunmuyorum, Rusya yaptığı şeyde haksız diyorum tekrardan  :peace:

Çevrimdışı velvel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Şubat 2023, 20:57
Toplam oynama: 54 gün, 1 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 15 Şubat 2023, 03:23
Toplam oynama: 1 gün, 0 saat
« Yanıtla #47 : 09 Mart 2022, 17:20:59 »
somali alır öz ülkem
1

Çevrimdışı w0xic

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Şubat 2024, 22:47
Toplam oynama: 235 gün, 17 saat
Son giriş: 02 Mart 2023, 19:10
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 15 Temmuz 2023, 23:33
Toplam oynama: 45 gün, 6 saat
« Yanıtla #48 : 09 Mart 2022, 22:08:01 »
ya kardesım yok mu bızde bu atom bombalarından
hatta nato vermıstı bızde duruyo
koy onlardan karadenıze bırını gıresuna koy dıgerını de rızeye koy
salla ıkıser tane rusyaya ukraynaya
herkes hızaya gelsın boyle olmaz bu ıs

@vuslat
2

Çevrimdışı Aka Bone

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 28 Mart 2022, 20:46
Toplam oynama: 14 gün, 17 saat
« Yanıtla #49 : 09 Mart 2022, 22:21:11 »
rusya en doğrusu yapıyor, ukrayna abd oynuna geldi, kendi kuyusu kazdı açıkcası.