2019, 27. Dönem LSPA
Bu akademide ben de vardım, Dwayne Skyler adındaki karakterimle, güzel günlerdi. Hilesiz sobeitsiz rina ortamında pd rolü yapmak çok iyiydi, her ne kadar bir hafta rol yapıp sonra çıkmış olsam da çok güzeldi.

Buraya atabileceğim çok fotoğraf vardı aslında, SA:MP benim için anlamını kaybedeli çok uzun zaman oldu arkadaşlar,SA:MP platformunda rol yapmaya başladığımda 2018 yılının dokuzuncu ayı falandı,2019 yılının ocak ayında rinaya gelmiştim,her oyuna girdiğimde bir şeyleri ekran görüntüsü alıyordum,2020 senesinin sonlarına doğru da bilgisayarı değiştirdim,önceki bilgisayarda SA:MP platformunda aldığım 5000 tane falan ekran görüntüsü vardı,bunları yedekleyebilirdim aslında ama en başta da dediğim gibi onlara bakmak vs. benim için anlamsız gelecekti,bu ortamla alakalı her şeyi tek kalemde sildim,o ekran görüntülerini yok ettim,eskileri anmayı artık eskisi kadar sevmiyorum çünkü fark ettim ki anı yaşayan bir insan olmak harika,SA:MP eskiden güzeldi, mevcut SA:MP bitmiş durumda,o yüzden eskileri yad etmek şu anda boş. O güzel günler asla geri gelmeyecek,iyi akşamlar iyi forumlar.