Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Yararlı Bir Politika Önerisi!

Başlatan Safarmarixa, 02 Mart 2022, 19:09:35
Okunma sayısı 1211 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Safarmarixa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 21 Eylül 2024, 15:11
Toplam oynama: 90 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Eylül 2024, 14:16
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Yararlı Bir Politika Önerisi!
« : 02 Mart 2022, 19:09:35 »
Merhaba arkadaşlar, Şimdi Hemen konuya gireyim fazla uzatmadan. Şimdi Bir olay oluyor 3 Kişi kavga ediyorsunuz Bıçaklı veya Sopalı, Olayla alakası olmayan Kişiler gelip sizde bıçak görünce direk sıkıyorlar, sanki Polismiş gibi veya oda direk sorgusuz kavgaya dalıyor. Eğer kavgaya veya çatışmaya dahil olan kişiler sizin "IC" Olarak arkadaşınızsa bunda bir sakınca yoktur, ama değilse birbirinizi tanımıyorsanız bu saçma!

Şimdi bugün yaşanan olaydan alıntı:

Kaza yaptık 3v1 Atıyorum, yaralıya düştüm sonra "IC" arkadaşım gördü, bıçağını çekti beni düşürenleri düşürdü. Sonra olayla alakası olmayan bazı kişiler Arkadaşımda bıçak görünce sıktılar ve onu düşürdüler.

Örnek:
2 kişi polisle çatışıyor diyelim, siz çatışırken yine olayla alakası olmayan bazı kişiler de polise sıkmaya başlıyorlar. Ama şöyle bir şey var, o çatışan kişilerin "IC" olarak arkadaşıysanız yardım etmelerinde bir sakınca yok, ama arkadaşı değilseniz karışamzsınız bu saçmalıktan başka birşey değildir çünki.

Sıkmak için bahane arıyorsunuz, yukarıda bahsettiğim gibi 3 kişi ile kendi aramda kavga ederken, ben bıçak çekip saldırınca, olayla alakası olmayan kişi bana sıkamaz veya sopayla saldıramazdır bu kesinlikle saçma

Uzun lafın kısası Bir olay olunca karşı taraf katılamasın, arkadaşınızsa katılabilsin!
1

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan