İşte aradığım AR-GE! Şuanda 17-18 yaşlarında bir karakter yönetiyorum ve benim gibi yeni başlamış, rolün her türlüsüne aç olan kişiler için harika bir rol bölgesi olurdu. AR-GE'yi destekliyorum ama belirli kurallar altında getirilmesi tarafındayım. Bu rol planı ile beraber sadece genç rolü yapanlar değil, sivil karakter yöneten kişilerede rol imkanı olacaktır. Sonuçta okulda rol yapacak öğretmen kişilerde gerek olacak, bunun için sadece genç karakterlere rol imkanı sağlanmış olmayacak.
Trollemek için gelenler olacaktır, bunun için ilk başta LSCH tarafından forum üzerinden bir konu açılmalı. Katılmak isteyen oyuncular oraya başvurur, çok az sayıda bir kişi alınır. Katılmak isteyen kişiler oraya yapacağı rolü "detaylı" bir şekilde anlatır ve uygun görülürse alınır.
Bunun dışında okul içerisinde il-legal rol kısıtlanmalı diye düşünüyorum. Sonuçta okula gidiyoruz, okula silahlı bir şekilde gelen bir oyuncu saçma olur. Okul içerisinde birilerine ateş falan açıyor, saçmalık olur. Bana kalırsa il-legal roller kesinlikle yasaklanmalı ama istemeyenler olacaktır, bundan dolayı çok fazla bir şey diyemiyorum.
Buraya kadar oldukça heyecanlı bir şekilde ilerdik fakat işin bazı gerçekleri var. Sunucuda bildiğiniz gibi çok fazla troll insan var, okul rollerinin de çok fazla ilerleyeceğini bu yüzden düşünmüyorum. Okul içerisinde birbirine Noob-DM atan, okul içerisinde sadece erotik rol döndürmeye gelen birçok kişi olacak. Yine de gelmesi gerektiği fikrindeyim, ufak bir şans verilebilir. Buraya kadar okuyan herkese teşekkürler, cansınız.