Ben de çoğunlukla evlerimi kiraya veriyorum ve az da olsa uzun süreli oturmak isteyenler oluyor, genellikle de memur rolü yapanlar için bir rol kapısı oluyor.
Bir memurun ev sahibi olması (özellikle lüks bölgelerde) zor fakat kirasını ödeyebilmesi garipsenecek bir durum değil. Aslında bu AR-GE biraz daha geliştirilebilir.
Genellikle illegal oyuncuların ev alma sebebi içine silah, uyuşturucu vb. şeyleri depolaması. Bununla beraber işi biraz daha sisteme döküp, /ev paneli üzerinden kiracı ayarlayarak o kiracının evin para kasasına, silah koyma & alma yetkisine ulaşmasını sağlayabiliriz. Örneğin bir kira süresi belirlenir ve ID'sini belirlediğimiz kişiye istek yollanır. Bu birnevi sözleşme yerine geçer, ID'si yazılan kişi komutu yazarak sözleşmeyi kabul ettiğinde belirlenen süreçte evin para kasasına, evin içinde ki eşyalara mülk sahibi dokunamaz sistem engeller.
Bu ve bu tarz evi kiralamaya insanları yöneltecek şeyleri yaparsak daha keyifli olacağını düşünüyorum. Mantıken 2.000.000$ bir villaya vermek yerine, aylık olarak 100.000$ gibi bir miktar ödeyerek o evde rol yapmak daha kârlı. O evde maksimum olarak geçireceğiniz süre 2-3 aysa bu da size ortalama 300.000$ gibi bir masraf çıkartır bu da 3 ay için hiçbir şey. Tek fark bir mülk sahibi olmayacaksınız fakat cebinizde 1.700.000$ nakit olarak kalmış olacak. Bütçesi kısıtlı olanlar için bir fırsat neticesinde.