Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

gg rp

Başlatan Katasura, 17 Ağustos 2018, 13:08:56
Okunma sayısı 1488 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tunahann

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Ekim 2019, 20:22
Toplam oynama: 17 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: gg rp
« Yanıtla #10 : 20 Ağustos 2018, 03:41:57 »
Roleplay ortamından çok arkadaş ortamın önemli bence.Hep beraber rol yapınca baya zevkli oluyor, yalnızken tüm oyunlar sıkıcı.

Her zaman böyledir bu.. Bir yıl sonra şu anki ortama hasret kalıp "maziler ne güzeldi" diyeceksiniz. :)

Katılıyorum ve yaşıyorum...

Çevrimdışı jinzuke

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 20 Kasım 2024, 22:08
Toplam oynama: 184 gün, 21 saat
Köken: İsveç
Son giriş: 04 Ağustos 2024, 08:27
Toplam oynama: 20 gün, 7 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 30 Haziran 2024, 12:40
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 20:09
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Birlik: ********ELD
Köken: İskandinav
Son giriş: 02 Haziran 2024, 12:14
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #11 : 20 Ağustos 2018, 15:12:29 »
VanG karakterim CK olduğundan beri zevk alamıyorum... :((
[/size][/b][/font]

Çevrimdışı Olasium

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Ağustos 2018, 22:12
Toplam oynama: 18 gün, 8 saat
« Yanıtla #12 : 20 Ağustos 2018, 16:11:38 »
Türk RP sunucularında rol zevkli olmuyor artık, çünkü hep yanlış seçimler yapılıyor yönetim tarafından. Kimi sunucuda adama şikayet açacağım dersen bunu tehdit olarak kabul edip sunucudan banlıyorlar, kimisinde gereksiz yere oyuncuyu boğan sistemler var. Ha bu boğan sistemler olan sunucular MedRP sunucular ve günlük 110-120 kişi çekiyor. Bu kadar oyuncu kendilerini nasıl saçma sistemler ve kurallar içerisinde köleleştiriyorlar bilmiyorum. Yabancı rp sunucuları hala zevk veriyor ama yabancılarla konuşmak ayrı türklerle konuşmak ayrı. Türk sunucularındaki muhabbet her zaman daha sıcak gelmiştir bana.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Temmuz 2022, 03:31
Toplam oynama: 17 gün, 10 saat
« Yanıtla #13 : 21 Ağustos 2018, 03:20:26 »
Türk RP sunucularında rol zevkli olmuyor artık, çünkü hep yanlış seçimler yapılıyor yönetim tarafından. Kimi sunucuda adama şikayet açacağım dersen bunu tehdit olarak kabul edip sunucudan banlıyorlar, kimisinde gereksiz yere oyuncuyu boğan sistemler var. Ha bu boğan sistemler olan sunucular MedRP sunucular ve günlük 110-120 kişi çekiyor. Bu kadar oyuncu kendilerini nasıl saçma sistemler ve kurallar içerisinde köleleştiriyorlar bilmiyorum. Yabancı rp sunucuları hala zevk veriyor ama yabancılarla konuşmak ayrı türklerle konuşmak ayrı. Türk sunucularındaki muhabbet her zaman daha sıcak gelmiştir bana.

Türk Role Play sunucularıyla alakası yok genel olarak SAMP Role Play ortamı çöktü. Son nefesini 2015'in başlarında verdi. Herkesin özendiği, örnek gösterip oynamaya çalıştığı malum sunucuda bile rol ortamı vasat durumda. Rol konusunda bir yenilik yok hep aynı şeyler sunucu açılır, eseler El Corona'da toplanır o sırada Idlewood Pizzastacks köşelerinde zenciler durup /rap 1 yapıp beklerler. Saçma sapan muhabbetler derken eseler ogwalk atarak Idlewood'a gelir sonra laf atmalar ve kavgalarla iş başlar. Mobsterlar oluşum desteği alırlar, kafe ya da restorant içinde bir iki iş muhabbeti yaparlar "şöyle yapacağız, şuradan mal geliyor" veyahut "o adam benim tanıdığım." 2-3 ss alırlar ve /q. Bunun dışında pek bir rol dönmüyor.

Oyuncuların özendiği, örnek aldığı ve taklit ettiği roleplayerlar sampı 2015 yılında bıraktı. Malum sunucuda bunun örneğini bizzat yaşadık. Eskiden ortam dediğimiz şeyde kimse gruplaşmıyordu herkes tek başınaydı şimdi öyle değil herkes gruplaşmış tek başına gidip yanlarına rol yapamıyorsun çok zor oluyor. Ek olarak sunucuların gidişatı hep aynı, açılıyor ve saçma sapan bir politika izleniyor, kapanıyor. Zaten son çıkan oyunlar yüzünden SAMP RolePlay pek bir ilgi çekmiyor. Eskiden sunucuda aktif 100 kişi olurdu ve bu 100 kişide kaliteli ve gerçekçi rol yapardı, şimdi sadece iki üç dizi film izleyip saçma sapan şeylerin etkisinde kalan düşük IQ'lu onu bunu hor görüp azarlayan, kendini bir b.k sanan çocuklardan ibaret roleplay ortamı, kimse kusura bakmasın ortamın çoğu böyle. Kendini akıllı sanan bazı elemanlar var, 6-7 tane başvuru sonucunda malum sunucuda hesap açmayı başarmış, oyuna girip havaalanında koşturup /q atıp sağda solda benim o sunucuda hesabım var orada oynuyorum muhabbeti yapıyorlar. Siz çok akıllısınız değil mi? Yıl 2018 oldu yani bir zahmet o sunucuda hesabınız olsun.

Eğer arkadaş grubunuz ya da bir oluşumunuz yoksa yalnız başınızasınız, rol yapamazsınız.

Çevrimdışı Robert.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2019, 18:20
Toplam oynama: 22 gün, 15 saat
« Yanıtla #14 : 24 Ağustos 2018, 15:18:22 »
Her zaman böyledir bu.. Bir yıl sonra şu anki ortama hasret kalıp "maziler ne güzeldi" diyeceksiniz. :)

Çevrimdışı !Dragneel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lv.
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik:
« Yanıtla #15 : 26 Ağustos 2018, 05:09:18 »
Roleplay ortamından çok arkadaş ortamın önemli bence.Hep beraber rol yapınca baya zevkli oluyor, yalnızken tüm oyunlar sıkıcı.

Katılıyorum ve yaşıyorum...

Birlikte RP yapmayı sevdiğim adam ne derse o kardeşim. ;D

Çevrimdışı rezsanem

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: