Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[IN PROBATİON][31.08.2022] Thyia Rowdy - Multiaccount Politikası

Başlatan Zaitsev, 27 Şubat 2022, 11:07:40
Okunma sayısı 1378 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Zaitsev

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 16 Ağustos 2022, 21:36
Toplam oynama: 4 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Multiaccount politikasının kalkmasıyla beraber forumda bunu gördüm, ardından kendi rol kapsamımı geliştirmek ve tekrar karakterimi canlandırmak istediğim için bu probation kapsamına giriş yapıyorum. Zamanında yaptığım bu ihlalden dolayı yetkililerden özür dilerim. Rol kapsamımı daha çok barmeidlik, sunucu içerisinde geç saatlerde bulunmayan aktifliğin artması için bölgeseler olarak rol pasları yapacaım. Karakterime NickName Change hakkı kullanarak yaşlı ve fakir bir insanın sunucu içerisinde yapacağı rol paslarını deneyeceğim, bunlar şu şekildedir.

-IdleWood satıcılığı.
-Barmeidlik, anlaşmalı yerlerim var.
-Bir pet sahiplenip pet rol pasları.
-10+ olduğumda ticket onayı ile beraber terör rp izni. (veteran bir dede olarak)
-Karakter tanıtımı açmak, karakterimi sunucuya tanıtmak.
-Kuracağım ekip ile beraber birden çok olay anında yaratacağım diğer roller.

Daha çok legal olarak ilerlemek istiyorum, fakat il-legal olarak rahatsızlık vermeyecek rollerede geçiş yapmayı tabii isterim, 10+ olduğumda ticket yardımı ile alacağım roller, ayrıca anlaşmalı olarak pd/sd arkadaşlarımla kaçırma, saldırı ve eğlenceli sürecek rollerdir.
Yasak No: 217516
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://cdn.discordapp.com/attachments/931253049832382524/947090701009686588/unknown.png
Yasaklama Türü: Normal Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Multiaccount ihlalinden banlandım, zamanında bu ihlalin üstüne çok gidiliyordu ve sadece farklı forumdan, farklı ss olarak aldığım bir kanıttan dolayı ihlalimi aldım. Zamanında yapılan bu yasaklama kesinlikle doğruydu fakat politika kalktığı için özürümü
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Thyia Rowdy

Çevrimdışı Zaitsev

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Thyia Rowdy [26.02.2022]
« Yanıtla #1 : 27 Şubat 2022, 11:07:40 »
Girdiğim başka accountlar mevcuttur, ts3 üzerinde bunu belirtmiştim (noro)
IP olarak incelendiğimde görünebilirim.

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 02 Mart 2022, 18:23:45 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.

Çevrimdışı Zaitsev

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 03 Mart 2022, 18:35:12 »
Roleplay içerisinde MA kullanmaktan yasaklandım. A karakteriyle aldığım kanıtı B karakterimle şikayet açarak kullandım ve hakkımda MA ihlali şikayeti açıldı ve onaylandı.

Rol planlamamda sunucunun de-aktif olan popülasyon az bölgelere sosyal rp düzenlemek, rol pasları yapmaktır. Geniş açılı olarak bunlar.

-Yaşlı teyze rolü,
-İdlewood satıcılığı,
-Sicilimin temizlenmesi.

Sicilim temizlendiği taktirde NC kullanarak EMT ve ya Onaylı bir birliğe girerek rol kapsamımı geliştirebilirim. Rina içerisinde tüm departmanlarda deneyemimim mevcuttur.

Çevrimdışı Strawberry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 12 Temmuz 2024, 00:12
Toplam oynama: 380 gün, 14 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 25 Şubat 2024, 00:37
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
Toplam oynama: 47 gün, 19 saat
Martin Byrne Lv.39
Son giriş: 17 Şubat 2024, 02:14
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
« Yanıtla #4 : 04 Mart 2022, 17:29:20 »
- Rol planınızı lütfen detaylandırın. Hangi konsepti yapacaksanız bunu lütfen detaylı bir şekilde bize açıklayın.

Çevrimdışı Zaitsev

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 04 Mart 2022, 22:57:44 »
- Rol planınızı lütfen detaylandırın. Hangi konsepti yapacaksanız bunu lütfen detaylı bir şekilde bize açıklayın.

Legal konseptli bir birliğe girmek istiyorum, sunucu içinde daha önce avukat rollerini denedim ve Rina Rp'nin geliştirdiğini gördüm. Avukat sisteminde gelen PD ile politikası ve artan taleplere benim ilgim çoğaldı. İlk başta NC kullanarak avukat olmak isterim, daha sonra yapacağım rollerde kendimi geliştirerek ve rol ss toplayarak mertebemi arttırırım. Bunun dışında film şirketi kurarak popüleritemi arttırırım. Avukatlık rolünden sonra kendi hukuk büromu kurmayı isterim, fakat tabii öncesinde bu işi öğrenmek ve yüksem mertebelere gelmek lazım. Birlik dışında anlatmam gereken işler ise, popülasyonumu arttırmaktır.

OOC alımlarımı yazmııyorum, bunun içerisinde ekonomik olarak gelişmek isteyeceğim için VIP satın almak, mobilya hakkı alarak belki ufak çaplı mimarlıklar olabilir. Daha öncesinde çok yaptım.

Çevrimdışı Strawberry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 12 Temmuz 2024, 00:12
Toplam oynama: 380 gün, 14 saat
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
Toplam oynama: 47 gün, 19 saat
Martin Byrne Lv.39
Son giriş: 17 Şubat 2024, 02:14
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
Ynt: [12/03/2022] Thyia Rowdy - Multiaccount Politikası
« Yanıtla #6 : 05 Mart 2022, 01:13:57 »
Merhaba,

Talebiniz üst yönetim tarafından detaylı olarak incelenmiştir.
UN-BAN süreciniz BU TİCKET üzerinden İLERLEYECEKTİR.
UN-BAN veya PROBATION talebiniz bu tarihe kadar DEĞERLENDİRİLMEYECEKTİR:

12/03/2022

Bu tarihe kadar:
  • Yeni bir UN-BAN veya PROBATION talebi/ticketi OLUŞTURMAYINIZ.
  • Bu tickete HERHANGİ BİR YANIT GÖNDERMEYİNİZ.
  • TeamSpeak3 üzerinden herhangi bir yetkiliyi bu konu ile ilgili BEKLEMEYİNİZ.

SİZE VERİLEN BU TARİHTE AŞAĞIDAKİ GİBİ KONUYU TEKRAR AKTİF HALE GETİREBİLİRSİNİZ. SİZE VERİLEN BU TARİHTEN ÖNCE ASLA TİCKETİ AKTİF HALE GETİRMEYİN VEYA YENİ TİCKET OLUŞTURMAYIN.

Çevrimdışı Becherovka

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Haziran 2023, 13:51
Toplam oynama: 124 gün, 6 saat
Joel McGhee Lv.24
Köken: İsviçreli
Son giriş: 01 Mart 2022, 00:29
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: [12/03/2022] Thyia Rowdy - Multiaccount Politikası
« Yanıtla #7 : 17 Mart 2022, 23:19:33 »
Merhaba,

Un-ban talebiniz detaylı bir şekilde değerlendirilmiştir ve probation işlemine dahil olabilmeniz için aşağıdaki görevler sizin için uygun görülmüştür:

[!] Rehberler bölümünden en beğendiğiniz 5 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi konuya atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
[!]ARGE bölümünden en beğendiğiniz 5 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi konuya atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
[!]Rina Roleplay resmi instagram sayfasını takip edin ve resmi youtube kanalına abone olun ve ekranın tamamını screenshot alarak konuya yollayın.
[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay tanıtımı üzerine yapıcı bir eleştirici yapın. Metin en az 30 kelime olmalıdır. Bununla birlikte kendi profil linkinizi atmayı unutmayın.(konu linki buradan)
[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay sunucusunun bilgi kısmından (bağlantı burada) sunucuyu sağ tarafta bulunan kısımdan oylayın ve oy verdiğinizin ekran görüntüsünü konuya yollayın.
[!]RockstarTR forumu üzerinde (www.rockstartr.com/forum) üyeliğiniz yoksa bir üyelik oluşturup 25 tane konuya ileti atın (spam olmamak şartıyla) ve yararlı 3 adet konu oluşturun. Oluşturduğunuz konuların linklerini ve kendi profilinizin linkini probation konusuna atın.

NOT: Görevleri ayrı ayrı atmayın, hepsini bir anda yapıp tek bir yanıt içerisinde konuya yollayın. Ayrı ayrı attığınız takdirde konunuz 1 hafta ertelenebilir.

Yukarıda belirtilen görevleri özveri ile tamamladığınız takdirde uygun görülürseniz probation grubuna dahil edileceksiniz. Görevlerin değerlendirilme süresi belirsizdir. Un-ban işlemlerinin yukarıdaki görevler dışında bir alternatifi yoktur. Dolayısıyla ek bir ticket oluşturmaya çalışmayın veya teamspeak3'de yetkili beklemeye yeltenmeyin. Aksi takdirde un-ban talebiniz uzatılacaktır.

Saygılar,
RINA:RP - UN-BAN DEPARTMANI

Çevrimdışı Zaitsev

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: