Varoluş amaçları zaten şehir içi şehir dışı diye ayrılmıyor mu? Oyun olarak düşünürsek il-legallere şans vermiyorlar oyunu bırakıp realistik olarak düşünürsekde sizin deyiminizle koskoca devlet illegalden zayıf mı olucak niye yardım alıyor
kısaca bu ar-ge 'nin varlığı tam bir bullshit
Bir kapıdan geçmesi senin rolünü cok kötüleştirmeyecek aksine, tutuklandığın zaman şerif pd binasında, pd şerif binasında 5-10 dakika seni bekletip hem sana hemde kendine boşa zaman kaybı yaratmayacak. Memurların o kapılardan geçmesi gerçek hayatta bulunan bir şey, her memurun farklı departmanlarda geçen, belli bir noktasına kadar girmesini sağlayan yaka kartları bulunurken, bunu oyuna getirme istediğimizde devlet kurumları illegal den üstün olsun diye her şeyi yapıyorsunuz gibi bir düşünce tarzı hatalı, bende illegal rol yapan birisiydim, illegal iken o kapıda bekliyorum diye söyleniyordum şimdide bekletiyorum diye, kısaca ARGE sana göre mantıksız olabilir ama bu durumla karşı karşıya kalan insanlar ne demek istediğimi anlamıştır, gerekli yerlerin de anlayacağını umuyoruz...