Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Leo Hernandez - CK Talebi

Başlatan Razz, 17 Ağustos 2018, 01:29:35
Okunma sayısı 951 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cebeci Kaan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Leo Hernandez - CK Talebi
« Yanıtla #10 : 17 Ağustos 2018, 05:10:28 »
Biz birliğe girerken bir anlasma yaptik rolsel olarak.

Özellikle dedim ölüm timi basinda ben duracam tamam dediler ben birliğe kendi adamlarimi cekince neden tak diye ölüm timinin basina Baskasi geciyor? Biz emir alıcakmısız biz en basta Bi anlasma yaptik bu anlasmayi bozdunuz bizde normal olarak cıktık.

Çevrimdışı TearsFear

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 16 Ağustos 2023, 17:48
Toplam oynama: 143 gün, 18 saat
Birlik: ****ARO
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Ağustos 2023, 14:10
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Leo Hernandez - CK Talebi
« Yanıtla #11 : 17 Ağustos 2018, 10:44:59 »
Benimde bu konuda birkaç söyleyeceğim var admin arkadaşlarım bu yazıyıda dikkate alırsa sevinirim. Öncelikle illegal bir birliğe giriyor ve bunun şartlarını kabul ediyorsunuz siz üstlerinizle bir antlaşma yapamazsınız ölüm timi altında adlandırılan şey size verilen bir görevdi ve o görevi yapacaktınız biz sizin başınıza daha tecrübeli iyi bir roleplayer geçirmeye çalıştık ve sonrada birlikten ayrıldınız yok antlaşma vesaire böyle şeyler boşuna söylemeyin. ikincisi estetik ameliyat olduguna dair herhangi bir kanıt yok ? yada rol esnasında herhangi bir imarede yok? şimdi forumdan diyorsun ki estetik oldum. ayrıca daha bugünün sabahı hood bölgesinde Ak-47 ile bekleyip afkdan çıkanı vurduğununda 1. tanığıyım konu üstündede konustuk hatta şimdi burada yalan konuşuyorsun. ama vurmana bile gerek yoktur. Kurallar gereği illegal bir birlikte 24 saatten fazla kalıp çıkıyorsun ck hakkın otomatik eline geçiyor arkadaşların. Diyeceklerim bu kadar teşekkürler.

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42