Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR] 216 BAR başvurusu

Başlatan BLACKBOYY06, 24 Şubat 2022, 02:34:16
Okunma sayısı 407 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BLACKBOYY06

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Ağustos 2022, 18:11
Toplam oynama: 106 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
[EKLENEBİLİR] 216 BAR başvurusu
« : 24 Şubat 2022, 02:34:16 »
RINA ROLEPLAY — İŞ YERİ BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.1 - Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: [(Bu değişiyor her gün giriş yapıyorum bazen 4-5 saat oynuyorum, bar sürekli açık olucak haftanın 3 günü aktif rol döndürülcek diğer süreler boyunca aktif rol olmasa bile içerde bira içenler oturanlar olucak diye umuyorum.)
]

İş yeri Bilgileri:

2.1 - İş yeri koordinatları(/pos): [-179.97, 1087.91, 19.74, 220.54]
2.2 - İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
[[url=https://www.hizliresim.com/1bht4q6
[/url]] []
2.3 - İş yeri adı: [216 BAR]
2.4 - İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): [Bar]
2.5 - İş yeri interioru: [Juice Bar]

Kişisel Bilgiler:

3.1 - İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:[İçeceklerimizi bazı geceler ücretsiz yapıp insanlara daha iyi bir hizmet vermeyi planlıyoruz.Sunucuya yeni başlayan, serbest olarak takılmak isteyen insanlar genelde meslek olarak garson veya herhangi bir meslek rolünü yapmak isterler fakat yeteri sayıda aktif ve düzenli bir bar bulmak gerçekten çok zor oluyor çünkü piyasada adam akıllı yönetilen bir bar yok. Bizim amacımız o aktif bar olmak. Şehirdeki işsizlere iş imkanı tanımayı planlıyoruz.
Mekanda haftada 1 yada 2 kere farklı konseptlere sahip etkinlik düzenlemeyi planlıyorum. Neredeyse hergün Bar açılacak. OOC olarak ise sosyal rp'yi kasaba'da güzelleştirmek ve kulübümüzün ve is yeri çalışanlarının para kazanmasını sağlamak yani kısaca bu barın kasabayı mc kasabasına dönüştürmekten ve aktif rol alanı oluşturmaktan başka bir amacı yok.]
3.2 - İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: [Oyuncuların içki içip sohbet edebilceği haftanın 3 günü aktif rol döndürülecek bir bar hayal ettik. Haftanın diğer günlerin'de yoldan geçen yada kasaba sakinlerine ve MC kulübümüze ev sahipliği yapıcak. Ayrıca çalışanlar almayı planlıyoruz yani bazı oyunculara iş imkanı ve para kazanma imkanı sağlayacaktır.]
3.3 - İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: [Diğer sorularda'da anlattığım gibi bazen sakin bazen kalabalık bir sohbet muhabbet ortamı ve içki içip takıla bileceği bir ortam sağlamak.Fort Carson bölgesini dahada aktif hale getirmek amacımız.]

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "BLACKBOYY06"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.

Çevrimdışı BLACKBOYY06

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: 216 BAR başvurusu
« Yanıtla #1 : 25 Şubat 2022, 16:54:47 »

Çevrimdışı zwannis102

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 02 Ocak 2023, 00:20
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Son giriş: 11 Ekim 2022, 21:36
Toplam oynama: 246 gün, 3 saat
« Yanıtla #2 : 25 Şubat 2022, 21:17:59 »
İş yeri tanıtımı açıp konu altına sunun.

Çevrimdışı BLACKBOYY06

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 25 Şubat 2022, 21:25:29 »

Çevrimdışı BLACKBOYY06

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 26 Şubat 2022, 23:23:15 »
İş yeri tanıtımı açıp konu altına sunun.
@Liteaus Knk biraz hızlı olursan sevinirim bar ile ilgili bir kaç rol çekiliş falan planımız var'da roller aksıyor.

Çevrimdışı zwannis102

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 02 Ocak 2023, 00:20