Selam, rinaya yeni başladım ve bazı sistemlerin eklenmesi yada eksik olduğunu fark ettim bende burada fikirlerimi paylaşıcağım destekliyorsanız "Destekliyorum" yazabilirsiniz arkadaşlar...
1-) Google AuthenticatorBunu İki Faktörlü Doğrulama Yerine Ekliye Bilirler Güzel Bir Sistem Güvenilir %100 Zaten Google'nin Uygulaması ben bunu her hesabımda kullanırım.
2-) E-Posta Doğrulamasıİkinci olarak'da E-Posta doğrulaması Bence Hesaba Girerken E-Postaya Onay Nasıl Bir Onay? ("Selam hesabınıza birisi girmeye çalışıyor Bu Kişi Sizmisiniz? ")
Onaylamak İçin Tıklayın
Bu Sistem Neye Engel Olabilir?Bir Kişi Bu Doğrulamayı Yaptı İse Adamın Hesabının Çalınma Durumu %15 İhtimale Düşer Çünki O Linke Tıklayıp Onay Vermiş Eğer Kişi Bunu İhtar Ediyorsa Belliki Hesabını Birisine Satmıştır.
Not: Bu sistemler ile güzellikler olabilir hep forum Tema/Sistem'lere çalışmışsınız fakat böyle sistemleri ya eklemek istememişsiniz yada görmemişsiniz ama eklenirse uygun olabilir eminimki ekliyen çok kişi olucak herkesin Telefon'u yok iki faktörü yapamaz.