Özel Telefon Numarası adlı ürünün bir değeri kalmaz, bu özel numara sistemi bunun için var. Desteklemedim.
Mantığı doğru anlayamadığınızı düşünerek açıklamak istedim. Özel numara oyun içerisinde istediğimiz rakam dizilimi ile numaramızı değiştirmemize yarıyor ve o telefon yine bizim karakterimizin üzerine kayıtlı bir hat olarak görünüyor. Gizli numaradan işimizi görsek bile bizim adımıza kayıtlı yine. Kullan at telefonlarda ise her hangi bir kayıt bulunmuyor kime ait olduğu belirli değil. illegal bir rol için özel numara alıp numaramı değiştirsem de yine eski numaram olarak benim adıma kaydı olacak. Kullan at telefondaki amaç zaten üzerime kayıtlı olmayan bir telefondan anlık olarak illegal görüşmemi halledip telefonu çöpe atarak ya da kırarak ortadan kaldırmak. Gerekli olduğu durumda ise bir tane daha kullan at alıp yine illegal görüşmemden sonra ortadan kaldırmak. Adı üzerinde kullan at.
Ek olarak bazı arkadaşlar ıc olarak takip edilememesinin bazı kural ihlallerini getirebileceğini yazmış. Ic olarak kulla at telefonun kime ait olduğunun bilinmemesi ooc olarak da bilinemeyeceği anlamına gelmiyor. Bunun için munkunse şöyle bir sistem yapılabilir. Kişi kullan at telefon aldığında atanan numara bir hafta olarak başka bir kullanıcıya atanmaz. Böylece o numarayı kullanan en son kimin kullandığı yetkililer tarafından görünebilir ve gerekli görülürse yetkili tarafından şikayetçi tarafa iletilir. Şikayetçi taraf ise kanıtları ile şikayetini açar.