Öncelikle Burner ya da Kullan-At olarak bilinen telefon olayı nedir?
Takip edildiğinden ya da gizliliğinin ihlal edildiğinden şüphelendiğinizde kullanmayı bırakabileceğiniz, belirli aktiviteler ya da numaraları aramak için kullanılan ve kimliğinize bağlı olmayan bir telefondur.
Sunucu içerisinde çoğu oyuncumuz birçok kez hatta yüzlerce kez isim değiştirme attı ama telefon numarası hala aynı. Bazen rol içerisinde tanıdığım birisinin numarasını alıyorum ve onu ismiyle kayıt ediyorum. Haftaya arayıp adıyla hitap ediyorum ama kişi NC atmış ve öyle birine ait olmadığını söylüyor. Bence burner ya da kullan-at telefon, artık siz ne söylersiniz bilmiyorum. Bu telefon hat türünün gelmesi gerekiyor.
Ben birisine ulaşmak istediğimde kendimiz tehlikeye atmak istemediğim için burner üzerinden arayıp ardından bu telefonu yok etmek istiyorum. Bunun için 20-50-100 kredili veya kontörlü telefonları 24/7 marketlerden veya Elektronik mağazalarından satın alabilelim ve aynı şu anda bulunan telefon sistemi gibi olsun ama sadece içerisinde ek olarak Rehber tarzı genel ihtiyaç olan şeyler kullanılabilsin veya normal telefon sisteminde bulunan tüm özellikler gelebilir fark etmez. Şimdilik bu kadar yazdım, mantığı zaten anlamışsınızdır. Sistemi geliştirmek için daha fazla yazabilirim, geri dönüşlere bağlı.