Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[GOREV VERİLDİ] Angelina_Shelbs- BAN EVADE

Başlatan Diablooo21, 13 Şubat 2022, 16:00:42
Okunma sayısı 425 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Diablooo21

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 31 Ocak 2022, 16:52
Toplam oynama: 1 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
[GOREV VERİLDİ] Angelina_Shelbs- BAN EVADE
« : 13 Şubat 2022, 16:00:42 »
admin Noro bana tekrar ticket açmamı söyledi şuan yeni ticket açtım
Seviye: 7
Yasak No: 16907
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: .
Yasaklama Türü: Client Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: ban evade
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Angelina_Shelbs

Çevrimdışı Becherovka

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Haziran 2023, 13:51
Toplam oynama: 124 gün, 6 saat
Joel McGhee Lv.24
Köken: İsviçreli
Son giriş: 01 Mart 2022, 00:29
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: yeni ticket
« Yanıtla #1 : 15 Şubat 2022, 20:11:25 »
Merhaba,

Un-ban talebiniz detaylı bir şekilde değerlendirilmiştir ve probation işlemine dahil olabilmeniz için aşağıdaki görevler sizin için uygun görülmüştür:

[!] Rehberler bölümünden en beğendiğiniz 5 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi tickete atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
[!]ARGE bölümünden en beğendiğiniz 5 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi tickete atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
[!]Rina Roleplay resmi instagram sayfasını takip edin ve resmi youtube kanalına abone olun ve ekranın tamamını screenshot alarak tickete yollayın.
[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay tanıtımı üzerine yapıcı bir eleştirici yapın. Metin en az 30 kelime olmalıdır. Bununla birlikte kendi profil linkinizi atmayı unutmayın.(konu linki buradan)
[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay sunucusunun bilgi kısmından (bağlantı burada) sunucuyu sağ tarafta bulunan kısımdan oylayın ve oy verdiğinizin ekran görüntüsünü tickete yollayın.
[!]RockstarTR forumu üzerinde (www.rockstartr.com/forum) üyeliğiniz yoksa bir üyelik oluşturup 20 tane konuya ileti atın (spam olmamak şartıyla) ve yararlı 3 adet konu oluşturun. Oluşturduğunuz konuların linklerini ve kendi profilinizin linkini tickete atın.

NOT: Görevleri ayrı ayrı atmayın, hepsini bir anda yapıp tek bir yanıt içerisinde konuya yollayın. Ayrı ayrı attığınız takdirde konunuz 1 hafta ertelenebilir.

Yukarıda belirtilen görevleri özveri ile tamamladığınız takdirde uygun görülürseniz probation grubuna dahil edileceksiniz. Görevlerin değerlendirilme süresi belirsizdir. Un-ban işlemlerinin yukarıdaki görevler dışında bir alternatifi yoktur. Dolayısıyla ek bir ticket oluşturmaya çalışmayın veya teamspeak3'de yetkili beklemeye yeltenmeyin. Aksi takdirde un-ban talebiniz uzatılacaktır.

Saygılar,
RINA:RP - UN-BAN DEPARTMANI