Sistem almayı düşünüyordum letgoda ki bu özelliklere sahip ilan ilgimi çekti, acaba istediği fiyat alacağım sisteme değer mi? Garantisi devam ediyor, görüntülüde gösterdi faturayı attı ve ekran kartına occt testi yaptım herhangi bir kapanma sıkıntısı olmadı. Oynayacağım en iyi oyun gta5 olmasını düşünüyorum samp, csgo, valorant gibi oyunları oynayacağım için yeteceğini düşünüyorum. Sizlerin düşünceleri nelerdir?
Fiyat 5250 tl.
İşlemci= AMD Ryzen ™ 3 1200 AF 12nm Yeni Versiyon 3.1GHz (Turbo 3.4GHz) 8MB AM4 İşlemci
Anakart= ASRock A320M-HDVR4 Socket AM4, DDR4 3200MHz+(OC), Ultra M.2, USB 3.1 Gen1, HDMI, DVI, VGA mATX Anakart
Ram= Adata DDR4 8GB 3000MHz SINGLE XPG GAMMIX D30 Ram (AX (Telefon numarası letgo tarafından gizlenmiştir) A-SR30)
Ekran Kartı= Sapphire Radeon RX560 4GB 128Bit GDDR5 Ekran Kartı ( (Telefon numarası letgo tarafından gizlenmiştir) G)
Harddisk= Sandisk SSD Plus (Telefon numarası letgo tarafından gizlenmiştir) MB/s SSD-(SDSSDA-240G-G26)
İşlemci Soğutucusu= Aerocool Air Frost Plus Fixed RGB 12cm Fanlı, Intel / AMD Uyumlu İşlemci Soğutucusu (AE-CC-AFP)
Kasa= Dark Raider 3x12cm FRGB Fanlı, Tempered Glass Cam Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHRAIDER)
Güç Kaynağı= TX PowerMAX 350W 2xSATA, 2xIDE, 8Pin CPU 1xPCI-E Çıkışlı Güç Kaynağı (TXPSU350S1)
Monitör= LG 20inc 60 hz monitör
Klavye&mause= Dark Elite Force Mekanik Hisli Rainbow Aydınlatmalı Türkçe Q Klavye