Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Probation

Başlatan orqun1, 10 Şubat 2022, 00:02:46
Okunma sayısı 670 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı orqun1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Henry Rowdie Lv.10
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Temmuz 2023, 00:40
Toplam oynama: 14 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Probation
« : 10 Şubat 2022, 00:02:46 »
Hile kullanmamın sebebi youtubede gördüğüm videodan dolayı gaza geldim, herkes açıyordu ben neden açmayayım dedim ve hileyi indirip oyuna soktum. Pişmanım banımın açılmasını istiyorum banımı açın pişmanım.
Yapacağım rol planı ise;

Karakterim, yoksun bir ailenin tek çocuğu olmakla birlikte akabinde ailesinin yaşadığı maddi sorunlardan ötürü çocukluğunu yaşayamamış bir insan. Kimi zaman bu durum, karakterimi psikolojik olarak etkilese de, kimi zaman sorumluluk bilincinde olmasını öğretti. Yaşadığı zorluklara rağmen ailesinin desteğiyle öğrenim hayatını bitirdi, ailesini mevcut durumundan kurtarmak için çaba sarf etmeye başladı. Öncelikle bir dönem, ailesine destek olmak amacıyla ve hedeflerine ulaşmak amacıyla resturantlarda, giyim dükkanlarında günlük işçi olarak çalışıyor, kazandığı parayı biriktiriyordu. Hem ailesini daha refahlı bir şekilde yaşatmak, hem de geleceğinde kurduğu hayallerine bir adım daha ilerliyordu. Karakterim için birikim demek, mevcudiyet parasının dört, beş katını kazanmak demekti. Karakterim, kimya endüstrisinde bir firmada düzenli olarak iş buldu ve bir dönem tecrübe sahibi oldu. Süreler geçti, seneler geçti. Biriktirdiği parasıyla kozmetik dükkanı açtı, ilk zamanlarda iflas eşiğinde olan karakterim, dostlarının sayesinde iflas eşiğinden kurtuldu ve farklı sektörlere yönelmesiyle mevcut gelirini hedefindeki seviyelere ulaştırdı. Şimdi, otomotiv sektörüne giriş yapıp mevcut bütçesini arttırarak, ailesinin adına kurduğu dükkanlara bir firma statüsü kazandırmayı hedefliyor, ardından idari işlemleri bırakıp, ailesiyle güzel bir hayat sürmeyi planlıyor.
Seviye: 10
Yasak No: 16684
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: Anlık sinirden tüm oyun dosyalarını silmiştim.
Yasaklama Türü: Client Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Sobeit aim
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Henry_Rowdie

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Probation