20 level biraz abartılmış 15 levele kadar 1000 saat oynaman gerekiyor afk bıraksan bile çok uzun sırf bu yüzden gameplay dışında 15 levele kadar afk bırakanların bile pc yanar bir de 10 lvl den ve 15 lvl'den sonra level atlamak aşırı zor 15'den 20 'ye kadar kabataslak bir hesap yapılsa 2k saat oynaman lazım... Bu olayı görünce tekrar başlıyasım geldi rinaya ama hesap 16 level 20'ye kadar kasıcak enerjiyi ne elektrik ne de bu beden kaldırır parası olan rinaya yeni başlamış bir oyuncunun bunları dert etmiyor tabi her türlü güncellemede pay 2 win interaktif görülüyor ki.
Sistem suistimal edilicek falan diyenler vardır , bu gelmeden önceki sistemde de ananızın babanızın tel numarasını verip bu durumu adeta dissleyebileceğinizi söylememe gerek yok herkes biliyordur heralde.
Güncellemeleri oocmarkete ürün ekliyecek şeylerle getirmeyip ihlalleri düzenleyip ve rol kalitesini arttıracak şeylerle gelseniz daha iyi olabilir şahsen ben zamanında parada verdiğim bu platformda adı üstünde roleplay yaparak eğlenmek istiyorum ama oynayan insanları rahat bırakmanız, medium rp'nin arkasına sığınmanız bir sürü ihlale , saçma role , win almaya , silahla pd çatışmaya , pd'nin aşırı gücüne ve ooc düşmanlıklara kadar itiyor ve sv zevk vermeme başlıyor.
Demem o ki sözün özü yönetim ekibinin biraz rolleri güçlendiricek ve ihlalleri azaltıcak şeylerle ilgilenmesi gerektiği.