Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[GÖREV VERİLDİ]Rebecca_McBowner - Hile k

Başlatan fakonine8, 06 Şubat 2022, 17:12:03
Okunma sayısı 1081 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fakonine8

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 19 Mayıs 2024, 03:33
Toplam oynama: 316 gün, 19 saat
Köken: Amerikan
Toplam oynama: 5 gün, 8 saat
Justin Carma Lv.32
Son giriş: 19 Mayıs 2024, 02:52
Toplam oynama: 3 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
[GÖREV VERİLDİ]Rebecca_McBowner - Hile k
« : 06 Şubat 2022, 17:12:03 »
Öncelikle merhaba adım Mert ticket ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederim olayı anlatayım hesabım keyloger denen yazılım ile çalındı arkadaşım çaldı ardından hile kullanarak millete sıkmış Dm'den ban yemiş hesabı geri aldım Hera ile discord üzerinden konuştum kendiside sorabilirsiniz,Ticket linki budur https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?action=helpdesk;sa=ticket;ticket=128783 ticket açtığım hesaplaartık bir iletişimim yoktur hesabı unuttum şifre gmail yok ondan dolayı sadece kalan link ile devam edebiliyorum Hileyi kendim kullanmadım hesabım çalındı sorumluluk bana ait olduğunu biliyorum sadece Probation Şartlı tahliye 14 gün'e başvurmak istiyorum bana verilen görevleri yapacağım ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Seviye: 25
Yasak No: #15421
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://imgyukle.com/i/omTesR
Yasaklama Türü: Client Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Hesap çalıntı,Hile kullanılmış.
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Rebecca_McBowner<br />Divilyus_Carma

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: [GÖREV VERİLDİ]Rebecca_McBowner - Hile k
« Yanıtla #1 : 06 Şubat 2022, 17:12:03 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 06 Şubat 2022, 17:12:03 »
Ticket kapatıldı yanıt yazacağınız zaman aktifleştirin.

Çevrimdışı fakonine8

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Justin Carma Lv.32
« Yanıtla #3 : 06 Şubat 2022, 17:12:03 »
Soru 1
 Öncelikle yasaklanmam sebebim anlatıyım,Hesabım çalıntı ardından sobeit açılıp millete air kalkılmış ardından millete sıkmışlar sornada Hile kullanımından ban yemiş bunu biliyorum.

Soru 2

Sunucuya başladığımda bir şirkete gireceğim maaşlı çalışan olarak ardından legal olarak devam edeceğim Ajans birliğine girip çalışan rolü yapabilirim veya herhangi bir Latin birliğine girerek kız rolü yapacağım.Sunucuda aktif olarak kalacağım rolleri düzenli ve kurallara uyacağımdan şüpheniz olmasın.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 06 Şubat 2022, 17:12:03 »
Merhaba,

Talebiniz üst yönetim tarafından detaylı olarak incelenmiştir.
UN-BAN süreciniz BU TİCKET üzerinden İLERLEYECEKTİR.
UN-BAN veya PROBATION talebiniz bu tarihe kadar DEĞERLENDİRİLMEYECEKTİR:

03/02/2022

Bu tarihe kadar:
  • Yeni bir UN-BAN veya PROBATION talebi/ticketi OLUŞTURMAYINIZ.
  • Bu tickete HERHANGİ BİR YANIT GÖNDERMEYİNİZ.
  • TeamSpeak3 üzerinden herhangi bir yetkiliyi bu konu ile ilgili BEKLEMEYİNİZ.

SİZE VERİLEN BU TARİHTE AŞAĞIDAKİ GİBİ TİCKETİ TEKRAR AKTİF HALE GETİREBİLİRSİNİZ. SİZE VERİLEN BU TARİHTEN ÖNCE ASLA TİCKETİ AKTİF HALE GETİRMEYİN VEYA YENİ TİCKET OLUŞTURMAYIN.

Çevrimdışı fakonine8

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Justin Carma Lv.32
« Yanıtla #5 : 06 Şubat 2022, 17:12:03 »
Ticketi 03/02/2022 tarihinde açtım sizden cevap bekliyorum.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 06 Şubat 2022, 17:12:03 »
Merhaba,

Un-ban talebiniz detaylı bir şekilde değerlendirilmiştir ve probation işlemine dahil olabilmeniz için aşağıdaki görevler sizin için uygun görülmüştür:

[!] Rehberler bölümünden en beğendiğiniz 5 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi tickete atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
[!]ARGE bölümünden en beğendiğiniz 5 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi tickete atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay tanıtımı üzerine yapıcı bir eleştirici yapın. Metin en az 40 kelime olmalıdır. Bununla birlikte kendi profil linkinizi atmayı unutmayın.(konu linki buradan)
[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay sunucusunun bilgi kısmından (bağlantı burada) sunucuyu sağ tarafta bulunan kısımdan oylayın ve oy verdiğinizin ekran görüntüsünü tickete yollayın.
[!]RockstarTR forumu üzerinde (www.rockstartr.com/forum) üyeliğiniz yoksa bir üyelik oluşturup 30 tane konuya ileti atın (spam olmamak şartıyla) ve yararlı 3 adet konu oluşturun. Oluşturduğunuz konuların linklerini ve kendi profilinizin linkini tickete atın.

Yukarıda belirtilen görevleri özveri ile tamamladığınız takdirde uygun görülürseniz probation grubuna dahil edileceksiniz. Görevlerin değerlendirilme süresi belirsizdir. Un-ban işlemlerinin yukarıdaki görevler dışında bir alternatifi yoktur. Dolayısıyla ek bir ticket oluşturmaya çalışmayın veya teamspeak3'de yetkili beklemeye yeltenmeyin. Aksi takdirde un-ban talebiniz uzatılacaktır.

Saygılar,
RINA:RP - UN-BAN DEPARTMANI