1986 yıllarında Pirlo Marcel, İtalya'nın Milano adlı şehrinde yasal yollarla alkol ihracatı yapmaya başlamış ve işi büyüterek bir şirket kurmuştur.1986 yılında şirketin ismi De Milano idi.Şirketin amacı o zamanlar sadece para kazanma hırsıydı.Pirlo, ihracatlardan kazandığı paranın neredeyse tamamını oğlu olan Eljif için harcıyordu.Pirlo, düzenli olarak işine tam vaktinde giden, hiçbir toplantıyı kaçırmayan, neredeyse tüm gününü şirkete ayıran bir adamdı.Fakat ondan rahatsız olan bazı rakip şirketler bulunmaktaydı.Bu şirketlerin gözü o kadar çok dönmüş ki, hepsi toplanıp birleşselerdi neredeyse Milano'da kaos yapabilecek güce sahip olabilirlerdi.Hatta bu şirketlerden bir tanesi, Pirlo'nun şirketine göz koymuştu.Fakat Pirlo'nun şirketi verecek hali yoktu.Ama yine de onu tehdit etmeye devam ediyorlardı.Pirlo bir gün, oğlu olan Eljif'i yanına çağırdı ve aynen şunları söyledi: *Pirlo Marcel gelmesi için Eljif'e camdan görebileceği şekilde işaret yapar. *Eljif Marcel sağ eliyle kapının kulpundan tutar, aşağıya çeker ve iterek içeri girer. *Eljif Marcel sağ eli ile kapıyı iterek örter. Pirlo: Geç otur oğlum, seninle konuşmam gereken bir şey var. *Eljif Marcel önündeki koltuğa doğru yavaşça oturur. Eljif: Efendim baba, bir şey mi istedin? Pirlo: Evet, evet istedim oğlum.Fakat gerçekten önemli. Eljif: Tamam, dinliyorum. Pirlo: Biliyorsun ki, son zamanlarda gerçekten çok para kazanmaya başladık.Bu paranın çoğunu sana veriyorum. Pirlo: Eğer ben ölürsem, şirketi sana bırakıyorum, o diğer kardeşine değil.Eğer ölecek durumdaysan, haklarını oğluna vermeni istiyorum. Eljif: Tamam baba, bunu yaparım fakat oğluma genç yaşta da versem olmaz mı? Pirlo: Pekala, senin kararın.Ama sakın yanlış bir şey yapma. Eljif: Söz veriyorum, bu şirkete gerçekten çok iyi bakacağım. *Eljif Marcel yavaşça doğrulur, ardından kapıya yönelir ve kapı kulpunu yavaşça aşağı indirip kapıyı kendine çeker ve kapıyı açarak dışarı çıkar. *Eljif Marcel kapının kulpundan doğru tutar ve kapıyı kendine doğru çekerek kapıyı kapatır. *Pirlo Marcel Eljif'e camdan el sallar. *Eljif Marcel Pirlo'ya camdan el sallar, ardından koridorda yürümeye devam eder. 1990-1995-Yeni Patron 1990 yılında Pirlo, ciddi bir hastalık geçirdi.O iyileşene kadar yerine oğlu olan Eljif Marcel geçti.Eljif, şirketi daha da büyütmek için faaliyetlerini arttırdı.Eljif, evli bir insandı ve çocuğu da vardı.Fakat oğlu Parish, şirketin başına geçebilmek için babasını onun silahıyla vurdu.Dışarıdaki komşular silah seslerini duyduklarında polise haber verseler de, Eljif için artık çok geçti.1993 yılında Parish, şirketin başına geçti.Silah alışverişlerine başladı ve buna 2 yıl daha devam etti.1995 yılında Parish, silah alışverişini durdurdu ve dış güçlerden uyuşturucu alarak İtalya'nın Milano şehrinde baron lakabı ile tanınmaya başladı.Ardından, şirketin isminin değişmesine karar veren Parish, şirketin yeni ismini El Milano De Castello olarak belirlemiştir.Parish, uzun bir zamandan sonra Pirlo'nun olduğu hastaneye gider. *Parish Marcel hastane kapısına doğru ilerler ve içeri girer.Karşısına çıkan hemşireye bakınır. Parish: Bayan, acaba burada Pirlo Marcel adında biri var mı? Hemşire: Maalesef hayır.Taburcu edildi, siz onun bir tanıdığı mısınız?Parish: Evet, kendisi benim büyük babam olur.Peki, hastaneden ne zaman taburcu oldu?Hemşire: 1 yıl önce taburcu edildi.Ha bu arada, kendisi Eljif Marcel adındaki birine mektup bıraktı.Onu tanıyor musunuz? Parish: Evet, kendisi babam olur..Fakat trafik kazası sonucu öldü. Hemşire: Üzgünüm efendim, ama bu mektubu size versem olur mu? Parish: Tabii, olur. *Hemşire hemen sağ tarafındaki dolaba ilerler, kapağını açar ve içinden üstünde Eljif'e yazan mektubu alır ve Parish'e uzatır. *Parish Marcel eliyle mektubu alır, ceketinin iç cebine sokar, ardından hastane kapısına doğru ilerler ve dışarı çıkar. 2001-Başarılı Soygun Parish, büyük babasının rakip olduğu şirketlerden biriyle anlaşma yapmış, ve bu anlaşmadan sonra şirket batmıştır.Anlaşmada "El Milano De Castello şirketinin tüm alkol ihracatlarını durduracağı, şirket kasasında bulunan paranın tamamının alınacağı" yazmaktaydı.Fakat Parish, adamların söylediklerine inanıp, anlaşmayı okumadan imzalamıştır.Aradan 1 ay geçtikten sonra Parish, bir soygun düzenlemeye karar verir.En güvendiği arkadaşları olan James , Libor ve Garry , Christopher , Paul 'u yanına çağırır ve çağırdığı kişiler gelince plan başlar:*James Anderson sağ eliyle kapı kolunu tutar, aşağıya çeker ve ileriye iterek kapıyı açar ve içeri girer. *Garry Richardson açık olan kapıdan içeri girer. *Libor Martinez açık olan kapıdan içeri girer, arkasını dönüp kapıyı iterek örter ve Parish'e bakar. Parish: Hoş geldiniz baylar.Buyrun, oturun. James, Libor ve Garry: Hoş bulduk. *Garry Richardson sağdaki koltuğa oturur. *Libor Martinez soldaki koltuğa oturur. *James Anderson ortadaki koltuğa oturur. James: Parish, duyduğuma göre soygun yapacakmışsın? Onun için mi çağırdın? Parish: Evet, evet onun için çağırdım.Şimdi planımızı anlatacağım. Parish: İlk olarak, bir araba bulucaz.Büyük babamın galerisindeki araçlardan biri uygun olacaktır.İlk olarak 6 uzun namlulu, yedek şarjörler, 12 susturucu, 6 tane de hedefi kolaylaştırsın diye lazer.Paul: Susturucu ne için, içeri girmeyecek miyiz direk? Parish: Hayır, tüm Milano departmanı peşimize takılır sonra.Her neyse, anlatmaya devam ediyorum.Galeriden aldığım aracın içine manken koyucaz, ama şu test için kullanılan elleri ayakları oynayabilen.Aracın şoför koltuğuna koyacağız mankeni, ardından aracı aşağıya iteceğiz ve bankanın camından girecek.Eğer girmezse, en azından duvarına veya herhangi bir yerine çarpar.O anda ambulansı veya polisi arayan olacaktır.Biz de herhangi bir taksi bulup bankanın arka tarafına gideceğiz, orada Libor ile James'i bırakıcaz, onlar da bankanın çatısına çıkacak.Paul ise sniper ile uzaktan bizi izleyecek, herhangi bir polis aracı bankaya yakın durursa polislere ateş edicek.Christopher ise taksiyle bizi bekleyecek, telsizden haber verdiğimiz an banka kapısının önünden bizi alacak ve kaçacağız.Garry de Christopher'in yanında duracak, eğer herhangi bir olay olursa Garry halledicek.Çatıda havalandırma var, ayrıca yanında güç paneli var.James güç panelini kesecek ve Libor da havalandırmanın pervanesini yerinden çıkarıcak, ardından hemen içeriye sis bombalarını atacak.Hemen havalandırmadan içeri gireceksiniz.İçeride dikkatli olun, görevliler olabilir.Bu yüzden adımlarınızı hafif atın ki duymasınlar.Size havalandırmadan indiğiniz andan itibaren gideceğiniz rotayı söyleyeceğim, böylece kasayı açan butonu ve kasayı bulabileceksiniz.İçerideki tüm parayı alın, ardından hızlıca banka çıkışına gelin, oradan sizi alıcaz.Tamam, plan bu kadar.Şimdi soyguna geçiyoruz.Arka tarafta ekipmanlarınız var, hazırlanın.Yola çıkıcaz. *Garry, Libor, James, Christopher ve Paul ekipmanlarını yavaşça giyerler. Parish: Başlıyoruz o halde. DEVAMI GELECEKTİR.