Arkadaşlar VDS'lerin sizlere zararı nedir? Hera bu kadar sistem getirip VDS'lerde çoğu şeyi engellemesine rağmen hala rahatsız olan arkadaşları anlayamıyorum cidden. Sizde VDS kurabilirsiniz, bu sadece bize özel bir şey değil. Yapmadığınız şeyden rahatsız oluyorsunuz. Size bir zararımız yok, artık şu karalamadan bi vazgeçin derim.
2 hafta önce el corona'da bir yerde 30 tane vds vardı, bir kişinin bu kadar fazla vds açmasına izin verilmesi sunucuyu bottan farksız yapıyor
milletin 20 30 tane vdssi var diye sunucu 1000 kişiye sabitleniyor, oyuna girmekte zorluk yaşıyoruz
oynadigim sunucuda bot olmasını istemiyorum, 2018-2019 yıllarında sunucu 400, 500 kişi çekerken sunucuya bot olarak itham ediyorlardı, herkesi specleyip video attılar. şu anda böyle bir video yapılsa -ki yapılamaz çıkacak manzarayı çok merak ediyorum
Sunucu 1000 kişi olduğunda AFK sıralamasında en fazla AFK kalan oyuncular birer birer sunudan atılıyor, her giren bir kişi için oyunda en uzun süre AFK kalan kişi sunucudan kick yiyor. Böyle bir sistem varken bundan mağdur olamazsınız, 1000 kişi olduğunda sunucuya girebiliyorsunuz. Benim bu önerdiğim sistem sayesinde bu gördüğün kötü görüntü oluşmayacak.
para kasmak isteyip vds açan oyuncunun 10-20 vds açmasıyla sunucunun bot oyuncu sayısına sahip olması anlamına geliyor
ya vds tamamen kalkacak ya da maksimum izin verilecek bir vds sayısı olacak
arkadaşım da ben de sunucu full hatasını yaşadık, biz hata aldıysak problem çözülmemiştir demek
sırf vds'niz olduğu için objektif düşünmeyip her şeyinizle vds'yi savunuyorsunuz
edit: bu kadar yazarak boşa zamanımı harcamışım,