Merhabalar, uzun süredir aklımda bulunan bir fikri sizlerle paylaşmak istiyorum. Bildiğiniz üzere sunucuda VDS hesapları bulunabiliyor ve bu VDS hesapları şehir içerisinde fazlaca bulunuyor hatta bazıları görüntü kirliliğine yol açıyor. VDS karakteri kendi Virtual Wordlerini değiştirebilirse bu sorun ortadan kalkar diye düşünüyorum. Bu önerimin kötüye kullanımını düşünen arkadaşlar olacaktır elbet, bunun da şöyle bir çözümü eğer varsa yapılabilir. Nasıl olsa vdsler oyuna girdiğinde sanallaştırılmış sunucu üzerinden giriş yaptınız diye VDS hesaplarını algılayan bir algoritma var. Bu algoritmada olan VDS hesapları sadece bu komutu kullanabilirlerse kötüye kullanım olacağını düşünmüyorum. VDS ile uzaktan erişim yapan kişilerin o VDS hesaplarını yönetmesi bir hayli zor, oyun çok kasıyor. Bunu kendi amaçları ve çıkarlı dahilinde kullanamazlar. Bu arge kabul olursa biz VDS kontrol edenler hesaplarımızın yol ortasında bulunduğundan dolayı kicklenme sorunundan kurtulacağız ve bu kötü görüntüyü engelleyeceğiz. Teşekkürler.