Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[06.02:2022] Andrew Pietrus (Haksız yere suçlama ve hapise atmak)

Başlatan KINGSLAYER, 06 Şubat 2022, 02:04:41
Okunma sayısı 529 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KINGSLAYER

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 09 Kasım 2023, 16:04
Toplam oynama: 132 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 21 Ağustos 2023, 01:01
Toplam oynama: 4 gün, 14 saat
Köken: Alman
Son giriş: 27 Ağustos 2023, 18:25
Toplam oynama: 2 gün, 10 saat
Son giriş: 13 Ağustos 2023, 20:17
Toplam oynama: 4 gün, 17 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat

LOS SANTOS COUNTY SHERIFF DEPARTMENT — ONLINE İHBAR SİSTEMİ
"a tradition of service"

ŞİKAYETÇİ BİLGİLERİ

Adı Soyadı: Seth Jacques
Doğum Tarihi: (06.01.1999)
Telefon Numarası: 9000055
Ev Adresi: Los Santos

ŞİKAYET EDİLEN MEMUR BİLGİLERİ

Adı Soyadı: Andrew Pietrus
Rütbesi: Deputy Sheriff (+I)

OLAY BİLGİSİ

Olay Saati & Tarihi: (00:50 & 06.02.2022)
Şikayet Sebebi: Öncelike aracımla geziyordum önümde bir şerif aracı vardı, yavaş gidiyorlardı bende yanlarından hızlıca geçtim daha sonra siren yaktılar ben durumu anlamadım sanırımgeçmek istiyor dedim sola doğru aracı çektim, daha sonra önüme kırıp silah çekti "İn araçtan, motoru durdur" tarzında bağırdı, bende indim araçtan daha sonrasında beni kelepçelediler bana söyledikleri şey "Memurun canına kast ettiniz tutuklusunuz" Supervisor talep ettim gelmedi, daha sonra yakapaça birşey demeden üzerimi arayıp hapise attılar,  tek suçum aracımla gezmek, kötü adamlarla alakam bile yok bir silahım olsa neyse, suçlu sayılırım ama tamamen geçimini balıkçılık ve kamyon aracı sürerek sağlayan biriyim, olay bundan ibaret haksız bir ceza olduğunu düşünüyorum hapisten çıkartılmayı ve sicilimin silinmesi gerekli kanıtların paylaşılmasını istiyorum, herhangi bir sicilim bulunmamakta iyi görevler.
Mağduriyetiniz: Gereksiz bir sicilim ve mahkumum şuan.

KANIT BİLGİSİ & ONAY

Ben Seth Jacques, doldurduğum şikayet formunda hiçbir yalan bilgi ve görüntü vermediğimi onaylıyorum.