1.
In-game ve OOC Polis Müfettişi olmalı, polislerin yeterince denetimi ve soruşturması yapılmadığını düşünmekteyim.
2.
Destekliyorum. Eğer varsa ayı, kurt, domuz, tilki vb. hayvanlar eklenebilir.
3.
Sanırım buna gerek yok ve olmayacaktır da zaten. Legallere hiçbir şekilde silahla ilgili bir muafiyet tanınmıyor. Yine illegal yollardan Cuntgun alıp avcılığa çıkın deniliyor. Her türlü o yola giriyorsun.
Bazı şeyler kontrol altında tutula bilir, buda güvenilir kişilere yeni ayrımcılıklar sağlar. Herkes cuntgun silahının amacı dışında kullanıcağından şüpheleniyor. Avı kafanıza göre yapamazsınız ve belli sezonları vardır. Aynı politika uygulanırsa güzel bir rol yapabiliriz.
Dosyalar açıldığında tüm herkes görüyor buna ayrımcılık yapılsa başka bir rütbeli gider diğerinizde cezası verilir. DET II ve PO III olan 2 oyuncu yaptıkları IC bir hatadan soruşturma yediler ve tutuklandılar. City Hall’a gelirsek belediyede çalışan personeller polis, sheriff yada farklı bir silahlı devlet personelini yargılayamaz Google yi açıp What does city hall do in the USA?[ABD'de belediye binası ne iş yapar?] yazın ve bakın iyi günler
Zamanında çok fazla bu gibi olaylara tanıklık ettim ve nasıl işlediğini biliyorum. Belediye konusuna gelecek olursak, bu gibi şikayetler normalde savcılık tarafından yapılır, fakat burda savcı olmadığı için bu rolü belediye üstleniyor. Herkes tarafından görülmesi bir şeyi değiştirmez, büyük bir hata yapsa bile genede uyarıcaz diyip kapatıla bilir. (What does city hall do in the USA??) Açıklamana gerek yok. Savcının, hakimin yaptığı rolleri polisler üstlenmiş durumda. Sende googleye Polisin yetki ve görevleri yaz (ingilizce).