Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

sezen aksu - hz. adem, havva

Başlatan 13579, 03 Şubat 2022, 01:46:00
Okunma sayısı 1060 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı HighFeel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Nisan 2022, 13:55
Toplam oynama: 33 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 18 Haziran 2022, 19:31
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Ynt: sezen aksu - hz. adem, havva
« Yanıtla #10 : 03 Şubat 2022, 17:44:25 »
nasıl atatürke küfürün cezası 1-3 yıl hapisse dini değerlere hakaretin cezasıda hapis olursa o zaman kimse hakaret edemez. Dini değerlere hakaretin cezası fikir özgürlüğü değil hapis olmalı.
Zaten İslamfobi, Homofobi, Transfobi, Fatfobi gibi şeyler Nefret Suçu kapsamına giriyor, 1 ile 3 yıl hapis cezası var. TCK 122'yi okursan bilgi edinebilirsin.

Çevrimdışı Mysed

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 28 Ekim 2024, 01:29
Toplam oynama: 266 gün, 6 saat
Köken: Alman
Son giriş: 30 Eylül 2024, 16:52
Toplam oynama: 7 gün, 21 saat
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 01 Temmuz 2023, 14:19
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #11 : 03 Şubat 2022, 17:57:21 »
nasıl atatürke küfürün cezası 1-3 yıl hapisse dini değerlere hakaretin cezasıda hapis olursa o zaman kimse hakaret edemez. Dini değerlere hakaretin cezası fikir özgürlüğü değil hapis olmalı.
Cahil kelimesinin anlamını gözden geçir, Adem ile Havva'nın geçmişte ne yaptığını araştır ondan sonra tekrar foruma gel olur mu

Çevrimdışı Hakwohvn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Mayıs 2023, 19:08
Toplam oynama: 156 gün, 12 saat
Köken: Polonyalı
Son giriş: 05 Aralık 2022, 00:51
Son giriş: 01 Ekim 2022, 19:05
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #12 : 03 Şubat 2022, 18:29:32 »
Atatürk ile Adem ve Havva'yı nasıl kıyaslıyo'sun? Birine veya birilerine cahil demek hakaret etmek değildir. Dini değerleri savunan insanların 5816 kanunu kalkınca ne yapacağını da biliyoruz ki, olmayacak duaya amin demeye gerek yok. Atatürk'e o akılı veren Allah, Adem ve Havva'ya o cahilliği veren Allah. Reis-i Cumhur, ülke kurucusu ile dini değerleri aynı çatı altına koymak saçmalıktır. Ben dini değerlere hakaret edilmesini savunmuyorum, yanlış anlaşılmasın. Ben, o dini değerleri savunanların Atamı, babamı koruma kanunu kalkınca neler yapacaklarını biliyorum. Bir daha Atam ile dini değerleri aynı seviye altına koymazsanız sevinirim, ricadır.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 04 Ağustos 2022, 21:38
Toplam oynama: 187 gün, 23 saat
Son giriş: 07 Nisan 2022, 19:08
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
« Yanıtla #13 : 03 Şubat 2022, 23:19:11 »
gündem değiştirme

Çevrimdışı Spetsnaz'

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Nisan 2024, 19:12
Toplam oynama: 155 gün, 3 saat
Son giriş: 13 Mart 2024, 17:12
Toplam oynama: 1 gün, 14 saat
« Yanıtla #14 : 04 Şubat 2022, 15:30:58 »
belirli yayın organları belli primi kastı, ülke gündemini değiştirdiler çok güzel  :57: :57:

Çevrimdışı Helnmx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Haziran 2024, 04:04
Toplam oynama: 130 gün, 15 saat
Birlik: ********* TV
Köken: İtalyan
Son giriş: 13 Mayıs 2024, 17:01
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
« Yanıtla #15 : 04 Şubat 2022, 16:28:48 »
İlk öncelikle, cahillik kötü bir şey değildir. Eğer bir konu hakkında herhangi bir bilgiye sahip değilsen. Cahilsindir, orada anlatılmak istenen, Hz Adem ile, Havva'nın dünyaya yeni gelmesi, hiçbir şey bilmemelerinden dolayı Allah'ın dediğine uymayıp, Şeytan'a uyduğudur. Burada demek istediğim, her insan hata yapar. Her insanın cahil olduğu nokta vardır. Kimse dört dörtlük değildir. Orada İslam'a karşı bir protesto yok, yada herhangi farklı bir şey. Zaten Sezen Aksu'nun bu şarkıyı çıkarttığı zaman, patlamıyor ise bu şarkı. Şimdi patlıyor ise burada da bir b*k var zaten. Kendisi çok iyi bir sanatçıdır zaten. İyi günler, iyi forumlar.

Çevrimdışı tunarowsy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Temmuz 2024, 01:47
Toplam oynama: 146 gün, 9 saat
Son giriş: 27 Haziran 2023, 01:53
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Son giriş: 24 Haziran 2023, 23:48
« Yanıtla #16 : 05 Şubat 2022, 08:57:16 »
:-D :-D

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joan Larusso Lv.11
Köken: Rus
Son giriş: 24 Ocak 2024, 18:38
Toplam oynama: 13 gün, 21 saat
« Yanıtla #17 : 05 Şubat 2022, 09:18:39 »
Atatürk ile Adem ve Havva'yı nasıl kıyaslıyo'sun? Birine veya birilerine cahil demek hakaret etmek değildir. Dini değerleri savunan insanların 5816 kanunu kalkınca ne yapacağını da biliyoruz ki, olmayacak duaya amin demeye gerek yok. Atatürk'e o akılı veren Allah, Adem ve Havva'ya o cahilliği veren Allah. Reis-i Cumhur, ülke kurucusu ile dini değerleri aynı çatı altına koymak saçmalıktır. Ben dini değerlere hakaret edilmesini savunmuyorum, yanlış anlaşılmasın. Ben, o dini değerleri savunanların Atamı, babamı koruma kanunu kalkınca neler yapacaklarını biliyorum. Bir daha Atam ile dini değerleri aynı seviye altına koymazsanız sevinirim, ricadır.
Dostum ben zaten Atatürk ile hz ademi karşılaştırmadım? Atatürkü koruma kanunuda kalksın demedim. Sadece ikiside suç sayılsın dedim anlayışınız için teşekkürler.

Çevrimdışı Hakwohvn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Mayıs 2023, 19:08
Toplam oynama: 156 gün, 12 saat
Köken: Polonyalı
Son giriş: 05 Aralık 2022, 00:51
Son giriş: 01 Ekim 2022, 19:05
« Yanıtla #18 : 05 Şubat 2022, 13:11:44 »
Dostum ben zaten Atatürk ile hz ademi karşılaştırmadım? Atatürkü koruma kanunuda kalksın demedim. Sadece ikiside suç sayılsın dedim anlayışınız için teşekkürler.
Rica ederim. Dini değerler için Atatürk'ü örnek vermen zoruma gitti.

Çevrimdışı skip60

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Son giriş: 21 Aralık 2022, 22:29
Toplam oynama: 159 gün, 21 saat
Akira Kimura Lv.25
Köken: Japon
Son giriş: 03 Ağustos 2022, 23:07
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #19 : 10 Şubat 2022, 21:05:03 »

olmayan seyden dolayı hapıs yattıgını dusunsene