Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

MESCAL - 666-C Little

Başlatan MESCAL, 31 Ocak 2022, 22:02:51
Okunma sayısı 276 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı MESCAL

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 06:59
Toplam oynama: 122 gün, 0 saat
Nadja Kreuz Lv.19
Son giriş: 18 Ağustos 2022, 14:57
Toplam oynama: 20 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
MESCAL - 666-C Little
« : 31 Ocak 2022, 22:02:51 »
RINA ROLEPLAY — İŞ YERİ BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.1 - Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: [İyi günler, sunucuda genellikle günde 8-9 saat aktifim, bu aktiflik süresi içerisinde kendimce planlar yapıyorum ve elimden geldiğinde rol paslarını kaliteli şekilde yapıyorum. Tek bir şekilde yürür bir planım yok, sunucuda ayırdığım saatler aralıdığında farklı farklı rollere girmek istediğimdem 2 saat gibi makul bir süre içerisinde bu barı aktif tutup, sosyal RP ve herhangi bir tanışma, birlik görüşmesi ve toplantı rp'leri burada aktif tutabileceğimi düşünüyorum.]

İş yeri Bilgileri:

2.1 - İş yeri koordinatları(/pos): [2269.66, -74.16, 26.77, 18.28]
2.2 - İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Cevabınız Buraya
[https://cdn.discordapp.com/attachments/931253049832382524/937783577205149857/sa-mp-068.png]
2.3 - İş yeri adı: [666-C Little]
2.4 - İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): [Pub.]
2.5 - İş yeri interioru: [Juice Bar]

Kişisel Bilgiler:

3.1 - İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: [IC- Burası Palomino'un ortak bir bölgesi olacaktır, Palomino halkı şehirden uzak yaşantısını uzun süredir hasret ile gideremiyor. Burası onların boş zamanlarını geçirebileceği, Montgomery gibi kasabalarında aynı şekilde zaman geçireceği gece geç saatlere kadar açık olabilecek bir Pub olacaktır. Bu Pub sadece alkol satışı ile kalmayacak, daha fazla imkanlar sunacaktır. Çekiliş ve halk ile görüşmeler düzenlenip, insanların yoğun tempo ile çalışma gayretlerini bastırıp burada ter döktürmek hedefi vardır.

OOC - Palomino'da birlik olarak gerçekten rol paslamak istiyorum, bunun için ticket ve herhangi şeyler üzerinde sunucuda farklı rol pasları yapmak için çalışmalarım var. Birlik olarak burada kendimi ispatlayacak, rol paslarını ve rol paylaşımlarımı burada çok fazla sürdüreceğim. Genellikle buradaki amacım gece geç saatlere kadar açıp, daha sonra daha yakın olduğum birlik liderleri, vs toplantıları alt katta bulunan odalar. Zindanlar ve diğer imkanları kullanacağım. Bu interior benim için sunucuda çok büyük etken olacaktır, umarım yaptığım rol paslarında eğlenceli bir vakit geçiririz.]
3.2 - İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: [İş yeri üzerinde yapılacak aktiveteler ile oyunculara sağlayacağımız rol pasları genellikle sosyal rp üzerinde olacaktır, yeni bir kişinin buraya gelip başka oyuncular ile tanışması rol kapasitesini ve potansiyelini arttıracak, belki tanışıp burada kendisi yerli olarak devam edecek ve bu döngü bu şekilde devam edecektir, Palomino'da gerçekten aktiflik çok az ve burayı sunucuda belirgin ve yolüstü bir yer olarak belirlemek istiyoruz. Cassia Kreuz arkadaşlarında ve çevresinde tanınan birisi olduğundna dolayı aynı şekilde OOC olarak arkadaşlarına bile Ic rol imkanları sağlayacaktır.]
3.3 - İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: [Bulunduğu bölge gerçekten aktiflik olarak sıfır derecelerde, burası açıldığı taktirde Palomino'un sunucunun geç saatlerinde yaşanılan aktiflik dercesini arttıracaktır. Bulunduğumuz bölgede silah ticareti, gasp ve diğer etkenler dışında buraya sosyal rp için bir yer açılması bence her yeri etkileyecek, el üsütnde tutulacak bir bar olacaktır.]

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "MESCAL"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.

Çevrimdışı zwannis102

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ocak 2023, 00:20
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Ekim 2022, 21:36
Toplam oynama: 246 gün, 3 saat
Ynt: 666-C Little
« Yanıtla #1 : 02 Şubat 2022, 21:45:05 »
İş yeri tanıtımını açtıktan sonra konu altına sunun.

Çevrimdışı MESCAL

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 06:59
Toplam oynama: 122 gün, 0 saat
Nadja Kreuz Lv.19
Son giriş: 18 Ağustos 2022, 14:57
Toplam oynama: 20 gün, 23 saat

Çevrimdışı zwannis102

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ocak 2023, 00:20
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Ekim 2022, 21:36
Toplam oynama: 246 gün, 3 saat
Ynt: MESCAL - 666-C Little
« Yanıtla #3 : 02 Şubat 2022, 23:44:46 »
OOC sicil yemişsiniz, OOC sicilden dolayı reddedildi. (rolden kaçmak)