Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Rottmayer Auto-Ofis başvurusu

Başlatan Rottmayer, 31 Ocak 2022, 19:06:47
Okunma sayısı 201 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Rottmayer

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Aralık 2024, 21:40
Toplam oynama: 429 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 03 Ağustos 2024, 09:16
Toplam oynama: 19 gün, 11 saat
Son giriş: 03 Ağustos 2024, 09:15
Toplam oynama: 2 gün, 13 saat
Rottmayer Auto-Ofis başvurusu
« : 31 Ocak 2022, 19:06:47 »
RINA ROLEPLAY — OFİS BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.1 - Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi ofisine ayırabilirsiniz?: [7-8 saat.]

Ofis Bilgileri:

2.1 - Ofis koordinatları(/pos): [1253.53, -982.75, 37.24, 91.96]
2.2 - Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
[]
2.3 - Ofis adı: [Rottmayer auto part]
2.4 - Ofis tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): [Yedek parça servisi.]
2.5 - Ofis interioru: [Büyük Ofis]

Kişisel Bilgiler:

3.1 - İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: [[Öncelikle merhaba. Sizlerde biliyor sunuz şehirde oldukça fazla yarışçı birliği var. Yarışçılara ve sivil vatandaşlara tamir, yedek parça, tamirat gibi işlerde yardımcı olacağım.]
3.2 - Ofisinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: [ Ofisde daha çok yedek parça rolu yapacağımdan çeşitli birliklerden ve sivil vatandaşlardan yoğun talep göreceğim. Bunun sayesinde başka insanları bu konuda teşvik edeceğim. ]
Ooc: Oyunda yeteri kadar tamir, oto yedek parça rolu yapan olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden böyle bir rol açığını kendi açımdan kapatma ihtiyacı duydum. İkinci olarak oyunda yeni başlamış bir kardeşimizi alarak hem rol açısından hem edit kısmında yardımcı olarak yetiştirmek istiyorum.  ]
3.3 - İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: [İstediğim lokasyona çok yakın bir yarışçı birliği var. Bu birliğe tamirat, yedek parça rollerinde yardımcı olacağım. Lokasyon olarak temple bölgesinde diğer vatandaşlara da yardımcı olarak zengin rol imkanı çıkartacağım.  ]

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "LUGO"; Ofis başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem ofisimin silineceğini onaylıyorum.

Çevrimdışı zwannis102

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 02 Ocak 2023, 00:20
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Son giriş: 11 Ekim 2022, 21:36
Toplam oynama: 246 gün, 3 saat
Ynt: Rottmayer Auto-Ofis başvurusu
« Yanıtla #1 : 02 Şubat 2022, 21:54:27 »
Posu tam kapının önünde alın. Soruları detaylandırın, ne soruyorsa onu yazın.

Çevrimdışı zwannis102

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 02 Ocak 2023, 00:20