Devlet herşeyden üstündür diyordunuz sanırım, burada bir devlet yok küçük bir şehir var arkadaşlar. IC olarak bakarsak yaşadığımız şehirde sürekli illegal faaliyetler, çatışmalar, kavgalar dönüyor buda demek ki devlet herşeyden üstün falan değil. Sırtında sniper, m4, elinde deagleyle suçlu kovalayanda gördüm ve en önemlisi aranmam varken kaçtım diye kafama sniperde yedim ne silahım vardı nede silahlık bir durum, sadece pursuit dediğiniz şey. Bir arkadaş AR-10 piyade tüfeğini referans göstermiş, AR-10 ile sniperin bağlantısı nedir arkadaşım? M4'de dürbün tak onla sık öyleyse. Ortalama bir sniper ağırlığı 5,5 kg olmakta. Boş bir M4 ağırlığı 2,7 kg bir Deagle yani gerçek adıyla Mark Magnum 2 kg gelmektedir. Bunları sırtında taşıya bilip koşan insan insan değildir, kendini aşmış bir hulktur. Bana göre bu powergaming, sizlere göreyse bir hiç. FBI truck sanırım aracın ismini tam bilmiyorum, onun üstüne çıkıp sniperle kime sıksam diye gezenler var, defalarca gördüm. Asıl bu oyuncuları dm atmaya sürükleyen şeydir, şehrin içinde suriye sınırındaymışız gibi 4 kasklı eleman elinde ağır silahlarla devriye atıyor bu devlet üstünlüğü değil çatışma aramaktır. IC telsiz diye TS3'den sesli konuşuyorlar okey buna itirazım yok, fakat defalarca o telsiz denilen sesli sohbette oyunculara ooc küfürler edildiğini gördük videolardan, OOC konuşulduğunuda gördük
@CurtisM4 videosunda da görmüştük. Kendimizi kandırmayalım, lspd bir sunucunun rol kalitesini belirler. İyice inceleyince görüyoruz ki Rina'nın rol kalitesini lspd değil devlet herşeyden üstündür diyip küçümsediğiniz illegaller belirledi. Bugün troll, dm, huzursuzluk yaratan oyuncular yarın lspd birliğine gire bilir ve artık onlar dm bile atsa yasal oluyor. Son olarak söylemek istediğim 2-3 şey var, AR-10 sniper değil, M4 sniper taşıyıp koşmak rol değil, şehrin içinde suriye sınır devriyesi atmak üstünlük sağlamaz ve rol değil. Tabii ki bu saçmalıklardan hoşnut olan arkadaşlar yine kendi çapında savunmalar yapıcak, bunlardan artık sıkılan psikolojisini bunlarla bozmamış kişiler ise bana hak verecektir.