Vakit artık gelmiştir,Mia Almeida kızı Darlayı alır ve yarış yapılan yere götürür.Darla oradaki modifiyeli araçları görünce mutluluktan zıplamaya başlar,bi yandan Mia Almeida kızının sevincini görür ve gülümsemeye başlar,yarışmacılar yerine geçer ve yarış için hazırlık yapar,Darla pistteki araçları incelerken Lisa'yı fark eder ve Lisa'nında onlardan biri yani yarışçı olduğunu anlar,yarış başlar ve arabalar hızlıca rotada ilerler,Lisa yarışı birinci olarak bitirmiştir.Darla Lisanın aracına doğru koşmaya başlar ve Lisa'yı tebrik etmek için aracına biner tam o sırada polis baskın yapar ve bütün yarışçılar dağılmaya başlar.Vakit olmadığı için Lisa Darla'yla beraber kaçmaya başlar,Lisa bundan zevk almazken Darla zevk alıyordu,Lisa ve Darla çıkmaz sokağa girer hemen arkasını bir polis aracı kapatır artık kaçış olmayacağını anlarlar,tam umudu kesmişken bir yarış arabası gelip polis arabasına hızla çarpar ve aracından inip Lisa'nın aracına biner ve kaçmaya başlarlar,Lisa sen kimsin diye sorduğunda benim adım Mahen,Mahen Stein diye cevap verir Lisa'da soyadlarımız aynıymış diye bir espiri patlatır,polisten kaçmayı başarırlar.Darla'nın Annesi Mia Almeida kızı Darla'yı bulmak için arayışa ve polise ihbarda bulumuştur,fakat Darla Lisa'ya Annesi'nin yanına dönmeyeceğini bende sizin gibi olmak istiyorum lafı üzerine Lisa bir süre düşünür ve Darla'yı artık kendi bakıcağına karar verip Darla'yı artık yanına almıştır Lisa'da Darlayı çok sevmiştir sanki kızı gibi sahip çıkıyordu,Mahen, Lisa ve Darla kendilerini artık kardeş gibi görüyorlardı.Lisa uzun bir düşünceden sonra Mahen'i ve Darla'ya Amerika'nın Los Santos Eyaletine gideceğiz cevabını verir ve Darla'yla Mahen neden diye sorduğunda,Lisa artık Brezilya'da yarışamayız diye cevap verir kırmızı bültenle aranıyoruz,oyüzden Amerika'ya gideceğiz diyip ertesi gün Amerika'ya yola çıkarlar.Lisanın Babasın'dan kalan çiftiğe giderler,Darla Amerika'yı çok sevmişti,Lisa ve Mahen,Darla'ya araçları tanıtıyordu,araba parçaları,arabayla olan bütün bilgileri Darla'yla paylaştılar.Darla artık 18 yaşına ayak bastı,Darla odada kendi kendine konusurken Lisa,Darla'nın konuşmasına kulak asar,Darla:Bende bir araba istiyorum bunun için çabalayacağım lafını Duyan Lisa Stein,kendi arabasını Darla'nın çok sevdiği pembe jester'i 19 yaş doğum günün'de Darla'ya hediye eder.Darla çok sevinir,Lisa'ya sorar sen ne yapcaksın arabasız diye sorduğunda Arkasında'ki siyah comet'i gösterir.Darla hayatında ilk defa araba sürecekti Yanında Mahen Stein oturuyordu ve Darla ilk sürüşüne rağmen çok iyi performans sağlamıştır,Darla artık hergün kendini geliştirmeye başladı.Darla artık 23 yaşında aracın koltuğuna geçince bir şeytana dönüşüyor,Darla çiftliğin bir yarış rotası olduğunu fark eder ve bu konuyu Mahen ve Lisa'yla konuşur Lisa bunu biliyordu fakat Darla ve Maheni tehlikeye atmak istemiyordu.Darla ve Mahen bu konu hakkında burada geceleri İllegal yarış düzenleyip gelir sağlayabiliriz diyince Lisa biraz düşündükten sonra evet cevabını verir,artık yarış düzenlemeye başlarlar ve gelir elde etmeye başarırlar,günümüzde sokak yarışları düzenliyorlar,ilerki zamanlar işleri büyütmeyi hedefliyorlar. | |