Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Üst Arama LSPD LSSD

Başlatan Nihil, 24 Ocak 2022, 19:43:30
Okunma sayısı 4556 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Pledo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 14 Nisan 2024, 13:05
Toplam oynama: 70 gün, 10 saat
Son giriş: 14 Nisan 2024, 12:01
Toplam oynama: 12 gün, 7 saat
Ynt: Üst Arama LSPD LSSD
« Yanıtla #20 : 25 Ocak 2022, 15:50:03 »
ihlal yapan insan evlatları çok oluyor, ondan dolayı böyle bir önlem alınmış.
Şikayet Oluştursunlar bu resmen PG ihlaline giriyor belki ben kaçmayı deneyeceğim, yada silah çekip ateş açacağım adam yanıma yaklaşıyor anında kelepçeyi takıyor.
Sorun da bu zaten, anlamıyormusunuz? sesli rp yapmadığımızdan yazarken ateş açıp kaçan var bu 1, normal kaçmaya çalışan var bu 2, yok üstünü arar yapıyoruz ardından bir anda yumruk atmaya çalışan oluyor bu 3, evet real olarak kelepçe takılmaz ancak bu oyun ve karşında M4 RİFLE - DEAGLE model silah taşıyan insanlar var, fear rp yapman lazım, koşarak kaçman ve ya bir anda dönüp ateş açmaman gerekiyor.

Çevrimdışı Pledo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Nisan 2024, 13:05
Toplam oynama: 70 gün, 10 saat
Son giriş: 14 Nisan 2024, 12:01
Toplam oynama: 12 gün, 7 saat
« Yanıtla #21 : 25 Ocak 2022, 15:51:40 »
Gardaş, adamın üzerini arayalım diyoruz kelepçe takmayınca ya saçma sapan bir şekilde kaçıyor ya da silah ya da sopa çekip bize saldırıyor, onun için kelepçeleyip arıyoruz, sonra da kelepçeyi çözüyoruz. Eğer sen kelepçelenmeden aranmak, o sırada da bir rol yapmak istiyorsan pm'den memura yaz, o sana imkan tanır zaten.
Eğer gerçekten insan gibi rol yapıcaksan, bak biz de normal rol yapmak istiyoruz, gerçekten ancak hani kanka beni kelepçeleme rolsel olarak rol yapalım rolün düzenini bozmayacağım desen kelepçeni çözer insiyatif rolümüzü yapar /pm den teşekkürümüzü eder gideriz.

Çevrimdışı Nihil

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 10 Mayıs 2023, 00:07
Toplam oynama: 108 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 10 Mayıs 2023, 00:08
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #22 : 25 Ocak 2022, 16:35:43 »
bir günde 4 kere araçtan indirip üstümü aradılar bıktım birader,destek.
aynen öyle ben şeridimde gidiyorum polis bana çarpıyor sonra araçtan indirip kelepçe takıyor direk aşırı saçma

Çevrimdışı am i dreaming

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Şubat 2025, 18:41
Toplam oynama: 271 gün, 17 saat
Son giriş: 08 Şubat 2025, 19:03
Toplam oynama: 2 gün, 3 saat
« Yanıtla #23 : 25 Ocak 2022, 16:41:44 »
şikayet açsın bro ihlal yapıyorsa ihlale ihlalle karşılık veremezsin her halükarda;
adam bizim bütün sultana araç içerisindeyken kelepçe attı şikayet açtım red yedi  :rainbow_1f308: :rainbow_1f308:
destekliyorum

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #24 : 25 Ocak 2022, 18:24:41 »
söz konusu pd olunca söylediklerimizin bir önemi kalmıyor bu yüzden uzun uzun açıklama yapmakla uğraşmak istemiyorum arge yi destekledim

Bize dedikleri şeyi yapabilirler.
Şikayet panelini kullanabilirler.
Evet katılıyorum, aynı argenin LSFMD şekli açıldı fakat "şikayet panelini kullanın, ihlal yapıyor diye mi polisler sizi kelepçeliyor" gibi cümleler kullanıldı. Destekliyorum
Spoiler:
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=183438.0

role uymayanlar içinde yaralı süresini uzatma yetkisi olması gerekiyor aynı kelepçelemek gibi düşünebilirsiniz

polisler kelepçeyi millet role uymadığı için mi takıyor? .d sana mı kaldı role uymayanlara müdahale etmek
role uymuyorsa her oyuncu gibi destek talebi atacaksın ilgilenen olmazsa şikayet açıcaksın bu kadar basit
role uymayanları cezalandırmaya bu kadar meraklıysan görevli kadrosuna katılabilirsin sınavı geçemem diyorsan TraX#3677 sınav günü ulaş senin yerine cevaplayayım soruları
@TraX has left

aşko kelepçe kullanılan durumların çoğu gerçekte uygulanan tutuklama prosedürlerine uygun bir şekilde gerçekleşiyor burada bi tık saçmaladılar diye tamamen karşı tarafın ihlal yapmaması için kelepçeleri kullanmış olmuyorlar
senin ooc yüzbaşı orada tamamen kendini yüceltmek egosunu tatmin etmek için ağır boş yapmış
1

Çevrimdışı .luci

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 17 Şubat 2024, 21:10
Toplam oynama: 134 gün, 20 saat
Son giriş: 04 Kasım 2023, 18:27
Toplam oynama: 4 gün, 5 saat
Köken: Japon
Son giriş: 24 Temmuz 2023, 22:39
Toplam oynama: 57 gün, 21 saat
« Yanıtla #25 : 25 Ocak 2022, 20:20:36 »
 :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

Çevrimdışı Nihil

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #26 : 25 Ocak 2022, 21:12:13 »
söz konusu pd olunca söylediklerimizin bir önemi kalmıyor bu yüzden uzun uzun açıklama yapmakla uğraşmak istemiyorum arge yi destekledim

Evet katılıyorum, aynı argenin LSFMD şekli açıldı fakat "şikayet panelini kullanın, ihlal yapıyor diye mi polisler sizi kelepçeliyor" gibi cümleler kullanıldı. Destekliyorum
Spoiler:

role uymayanlar içinde yaralı süresini uzatma yetkisi olması gerekiyor aynı kelepçelemek gibi düşünebilirsiniz

polisler kelepçeyi millet role uymadığı için mi takıyor? .d sana mı kaldı role uymayanlara müdahale etmek
role uymuyorsa her oyuncu gibi destek talebi atacaksın ilgilenen olmazsa şikayet açıcaksın bu kadar basit
role uymayanları cezalandırmaya bu kadar meraklıysan görevli kadrosuna katılabilirsin sınavı geçemem diyorsan TraX#3677 sınav günü ulaş senin yerine cevaplayayım soruları
@TraX has left

aşko kelepçe kullanılan durumların çoğu gerçekte uygulanan tutuklama prosedürlerine uygun bir şekilde gerçekleşiyor burada bi tık saçmaladılar diye tamamen karşı tarafın ihlal yapmaması için kelepçeleri kullanmış olmuyorlar
senin ooc yüzbaşı orada tamamen kendini yüceltmek egosunu tatmin etmek için ağır boş yapmış
Karşı taraf ihlal yapmasın diye kelepçe takmak ne kadar mantıklı birşey o zaman karşı taraf ihlal yaptığında bizde q atalım rolü reddederim rol yapmasına olanak sağlamayalım.
1

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #27 : 25 Ocak 2022, 21:32:54 »

Spoiler:

@TraX has left

Karşı taraf ihlal yapmasın diye kelepçe takmak ne kadar mantıklı birşey o zaman karşı taraf ihlal yaptığında bizde q atalım rolü reddederim rol yapmasına olanak sağlamayalım.

dayıoğlu bu yapılan mantıklı demiyorum zaten senin fikrini destekledim ben
kalınlaştırdığım yazı senin arge konun ile ilgili diğeri senin konuyla direkt olarak alakalı değil
o arkadaş farklı konuya attığım bir iletiyi alıntılamış burada ona açıklama yaptım
1

Çevrimdışı SHARON

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Kasım 2024, 00:48
Toplam oynama: 159 gün, 18 saat
Son giriş: 22 Temmuz 2024, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
Son giriş: 22 Temmuz 2024, 01:05
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #28 : 26 Ocak 2022, 01:36:03 »
Realistik realistik diye zırlayanlar bunada gelip bir şey söylesinde gelip cevabını vereyim
destek
Ben bu agamın yorumlarına bayılıyorum, hep son noktayı koyuyor.   :like:
1

Çevrimdışı Nihil

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #29 : 26 Ocak 2022, 11:42:05 »
Realistik realistik diye zırlayanlar bunada gelip bir şey söylesinde gelip cevabını vereyim
destek
.