Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LORIS (Chapter I; Yaşasın amca!)

Başlatan Raime, 23 Ocak 2022, 02:28:03
Okunma sayısı 358 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Raime

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 04 Mart 2022, 00:09
Toplam oynama: 31 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
LORIS (Chapter I; Yaşasın amca!)
« : 23 Ocak 2022, 02:28:03 »

LORIS
"İtalyan Suç Ailesi"

İşe koyuluş
O dönemin ünlü kabadayılarından olan Vadim Smirnov'un işleri yolunda gidiyordu, kumarhanesi sıcak para ile akıyor, en ufak bir problem yaşanmıyordu. Vadim yanına ayakçı arıyordu, bu dönemde Loris ailesinin başında babaları Benedict Loris, hayvan ticareti ile uğraşıyordu. Hayvanları bir gecede telef olmuştu, parası bitik bir şekilde evine dönüyor, yüzü gülmüyordu. Koruma alınacağı haberleri tüm kasabada duyuldu, bir telefon ile Vadim'in adamları Benedict'i aldı. Onu holding binasına götürdü, işe alındı. İlk gün, ilk hafta, ilk ay derken yaklaşık yedi yıl onun hizmetinde çalıştı, kaptanlığa kadar yükseldi. İşler gıcır, parası sıcaktı. Keyfi yerinde, evine mutlu gidiyordu.

Bağlı kal, yüksel
O dönemin ünlü iş adamı Thomas Lorenzo, aynı zamanda kirli tarafta büyük rol oynayan uyuşturucu kaçakçısıdır. Thomas ile Vadim'in sürtüşmeleri ise kumarhanede çıkan tatsızlığın büyümesi. Vadim, isteyerek veya istemeyerek onun ceketine şarap döker. Bunu gören Thomas, kavgayı başlatır. Korumalar birbirlerine girer, herkesin ağzı burnu dağılır. Vadim, kendi mekanında dayak yer, bu duruma sinirlenir ve Benedict'i çağırır. Tüm adamları toplar, Thomas'ın mekanını basar. O sırada Thomas mekanda yoktur. Benedict ve ordusu mekandan ayrılırken polis baskını yerler. Tüm adamlar hapise yollanır, Benedict ruhsatsız silah taşımaktan dolayı on beş yıl hapis yer. Tam yükselme zamanında hapis yemesi ile hayatının bittiğini düşünür, patronu Vadim ona şehrin ünlü avukatlarından birini tutar. Benedict, altı yıl sonrasında hapisten kurtulur. Patron yardımcılığına yükselir. Vadim, iki yıl geçmesinden sonra hayatını kaybeder, tüm mal varlığı oğlu Lucas'a kalır. Lucas ise daha çocuk olduğundan Benedict çocuğu kandırır. Tüm mal varlıklarına kendisi çöker, başa kendisi geçer. Kız arkadaşı Amanda ile evlenir, Francesco'yu dünyaya getirir.

Veliaht dönemi
Francesco dönemin en iyi okulunda okur, mühendislik bölümünü bitirir. Eş zamanlı olarak Benedict kumarhanesini genişletir. Ünlü kabadayılardan olmaya başlar. Amansız bir hastalığa yakalanır, çok geçmeden ölür. Francesco yirmi bir yaşında şirketin başına geçmek zorunda kalır. Kardeşi George ile birlikte şirketleri yönetmeye başlar. İlk zamanlarda yönetebilse de ileri ki dönemde zorluk yaşar. Elindeki herşeyi satmak zorunda kalır, borç batağına düşer. Sadece mal varlığı olarak sigarası kalan Loris ailesi sokakta yaşamaya başlarlar. O sırada George zengin bir eş bulur, artık onunla yaşamaya başlar. O esnada Francesco'nun yeğeni Napoleon dünyaya gelir. Napoleon'u özel okulda okutur, Francesco ise para aramaya başlar. Sanayide çalışır, eline para geçince babası gibi ünlü kabadayının ayakçılığını yapar. Onun oğlu gibi olmaya başlar, güven verir. Kasasındaki para miktarına kadar herşeyi bilir, o banyoya girdiği sırada onu öldürür. Kasadaki paraları alır ve tüyer. Kendi pavyonunu kurar, işlerini orada yürütür.

Los Santos'a bilet
Barında paraları sayan Francesco, annesini kaybeder. Onun cenazesine gider, diğer aile üyelerini görür. Dertleşir, hasret giderir. Öldürdüğü kabadayının kardeşi Michael onu arar, yedi ay sonrasında onun barını bulur. Barına baskın düzenler, kim var kim yok hepsini vurur. O sırada barında olmadığı için şanslı Francesco hemen şehirden tüyer. Farklı isimle tanınmaya başlar, emlakçılık ile uğraşır. Parasını elde ettikten sonra şehre geri döner. Suç örgütüne adım adım yaklaşır, tüm korumalarını silahlandırır. Birkaç mekana çöker, parasını iyi kazanır. Michael'ın mekanını basar ve onu orada öldürür. Öldürmeden kasasındaki paraları alır, çantaya atar ve tüyer. Artık adı sürekli "Mafya lideri" veya "Terörist" olarak çıkan Francesco, Los Santos'a iner. Oyun şirketini açar, adını temiz tutar. Şuanda silah ticareti ile uğraşıyor. Emlakçılık ile legal gözüküyor.

Çevrimdışı Raime

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: LORIS (Chapter I; Yaşasın amca!)
« Yanıtla #1 : 23 Ocak 2022, 02:28:20 »
rezerve edilmiştir

Çevrimdışı Raime

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 23 Ocak 2022, 02:30:00 »
yine rez, işe yarar

Çevrimdışı velvel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 26 Şubat 2023, 20:57
Toplam oynama: 54 gün, 1 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 15 Şubat 2023, 03:23
Toplam oynama: 1 gün, 0 saat
« Yanıtla #3 : 23 Ocak 2022, 10:29:39 »
insallah hood onay geliyor graffiti uyusturucu Sübhaneke bismillah diyerek basliylaim amin
1

Çevrimdışı xueyistaken

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: