Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

w0xic - 313 Hair Salon

Başlatan w0xic, 22 Ocak 2022, 21:07:51
Okunma sayısı 272 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı w0xic

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 13 Şubat 2024, 22:47
Toplam oynama: 235 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Mart 2023, 19:10
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 15 Temmuz 2023, 23:33
Toplam oynama: 45 gün, 6 saat
w0xic - 313 Hair Salon
« : 22 Ocak 2022, 21:07:51 »
RINA ROLEPLAY — İŞ YERİ BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.1 - Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: Hafta içerisinde dört-beş gün civarı müsaitim. İki-üç saatimi iş yeri için ayırabilirim.

İş yeri Bilgileri:

2.1 - İş yeri koordinatları(/pos): 670.87, -1576.60, 14.31, 3.44
2.2 - İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Cevabınız Buraya

2.3 - İş yeri adı: 313 Hair Salon
2.4 - İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Diğer.
2.5 - İş yeri interioru: Berber interioru, klasik.

Kişisel Bilgiler:

3.1 - İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: Yönetmiş olduğum Peter karakteri ciddi bir parasızlık çekmekte. Kendisine yeni iş olanakları ararken mahallesinde saç kesme işine yatkın olan Scarlett ile beraber iş yapmaya başlarlar. Mahalle içerisinde saç kesimi yapan bu ikili işleri büyütür ve bir dükkan açma fikrini ortaya koyarlar. Hazırlıklarını yaparlar ve berber açmak için kolları sıvarlar.

OOC: Birliğimiz ve sunucuda oynayan diğer insanlar için rol çeşitliliği sağlamak, klasikleşmiş rolleri bir kenara bırakıp insanları yeni rollere elverişli hale getirmek istiyorum.
3.2 - İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: Rolsel olarak iş imkanı olmayan oyunculara çıraklık yaptırılacak, insanlar da hem berber rolünü öğrenmiş olacak hem de insanlara rol çeşitliliği sağlanacak.
3.3 - İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: İş yeri halihazırda kalabalık olan Santa Maria bölgesinde. Bunun yanı sıra onaylı bir hood içerisinde yer alıyor. Birlik üyeleri için rol sağlamasıyla birlikte diğer oyuncular adına çok fazla eşi benzeri görülmeyen berber rolü aşılanacak.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, w0xic; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.

Çevrimdışı zwannis102

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 02 Ocak 2023, 00:20