Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[SATILIK] nike logolu oyunda yüklü kız özel model

Başlatan bartug, 20 Ocak 2022, 22:16:53
Okunma sayısı 1881 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı blizzardkun

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Şubat 2025, 01:01
Toplam oynama: 185 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Ed Wang Lv.27
Köken: Çinli
Son giriş: 20 Şubat 2025, 00:49
Toplam oynama: 21 gün, 9 saat
Son giriş: 20 Şubat 2025, 00:22
Toplam oynama: 3 gün, 8 saat
Ynt: [SATILIK] nike logolu efsane kız özel model
« Yanıtla #10 : 22 Ocak 2022, 14:32:48 »
Fiyaka skin kardeşim, temiz alıcın olur umarım. En azından birilerinden görüp farklı kombinle ekletmeyi çalışarak bu konuyu görüp yorumlamaz, oysa ki o birileri dediğimiz arkadaş tatlı dille konuşmuştu karşı taraf anlayış sergilemek yerine naz yaptı sanırsam :/
haklısın kanka, dediğini anlamam biraz uzun sürdü ama olsun.  :like:

Çevrimdışı Label

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 05 Aralık 2024, 17:17
Toplam oynama: 307 gün, 19 saat
Liwu Monroe Lv.36
Köken: Rus
Son giriş: 15 Ağustos 2023, 18:57
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Son giriş: 17 Mart 2024, 23:32
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Son giriş: 31 Ocak 2024, 20:33
Toplam oynama: 0 gün, 14 saat
Birlik: ******* ****ica
Son giriş: 02 Aralık 2024, 22:52
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Birlik: ******* ****ica
Ynt: [SATILIK] nike logolu oyunda yüklü kız özel model
« Yanıtla #11 : 22 Ocak 2022, 14:55:28 »
inşallah satarsın bartug
1

Çevrimdışı bartug

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Anwar Wakim Lv.28
Köken: Arap
Son giriş: 22 Haziran 2024, 01:02
Toplam oynama: 166 gün, 16 saat
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #12 : 23 Ocak 2022, 00:43:24 »
up

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Mayıs 2025, 19:33
Toplam oynama: 735 gün, 2 saat
Birlik: ***** ****ing
Son giriş: 29 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
« Yanıtla #13 : 24 Ocak 2022, 00:05:25 »
Sanırım birileri olayı çok yanlış anlamış yada öyle anlamak istemiş. Benim demek istediğim şey bu skinin kafası sadece sana özel değil, bende ve başka bir oyuncuda da var. İnsanları kandırmaya çalışmanız hoş değil. Hatta daha belki başkalarında da vardır. Kim kimden hangi kafayı hangi dosyayı çalmış beni hiç alakadar etmez. Ben bu skini kendim buldum ve heraya yüklettirdim. Discord üzerinden de birisi bu skini ben yükletmeden önce gelip bana yazdı. Bu skini yükletemezsin aynı kafadan arkadaşımda var dedi ben de gidip ticket açtım heraya sordum o da kafa aynı olabilir önemli olan giysisi benzemesin dedi ben de paramı verdim ve istediğim skini yüklettim. Gerisi kimseyi alakadar etmez, saçma göndermeler yapmasın kimse. Bir derdi olan gidip herayla konuşsun. Bu arada skini satman biraz zor, discord üzerinden yazıştık ve aktarım senden olacak şekilde 1.7 m istiyorsun. Bu fiyata skin alacak biri var ise ben de bir şey demiyorum. Aktarım senden olacak şekilde teklifim 700 bin. İyi satışlar. :like:

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Mayıs 2025, 19:33
Toplam oynama: 735 gün, 2 saat
Birlik: ***** ****ing
Son giriş: 29 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
« Yanıtla #14 : 24 Ocak 2022, 16:04:48 »
İletilere baktımda önce senin yüklettiğin daha sonra senin kafayı kullanıp karalamak isteyen birileri olmuş, banada aynısını söyleyen birileri oldu. Takdir ediliyorsan değil, taklit ediliyorsan başarmışsındır :like:
Sen iyi misin? Sanırım bana laf söylemeye çalışıyorsun fakat burada skini çalan ben değilim. Bu kızın skinini daha önce hiç görmedim ne oyunda ne burada. Viviana miydi neydi oyle bir kizda sadece bu kafanin aynisini gormustum heraya da ticket acarak sordum ayni kafadan ben de baska bi kiyafetli olarak skin dosyasi buldum acaba yukletmek yasak mi dedim hayir yukleyebilirim dedi kiyafeti ayni degilse sorun yok kafalar ayni olabilir dedi bende parami verdim yuklettim taklit ediliyorsan basarmissindir sozu asiri komigime gitti ben kimseyi taklit etmem. Skin dosyasini buldum ve skini begendim kendime yuklettim. Sifirdan yaptirmadim yaptiracak kimseyi bulamadim bulsaydim zaten farkli yeni kafa yaptirirdim kendime merak etme milletle ayni kafayi kullanmaktan ben de hoşnut degilim. Iyi gunler ve iyi satislar. :onay:

Çevrimdışı midio

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 05:47
Toplam oynama: 237 gün, 10 saat
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 05:47
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 00:39
Toplam oynama: 6 gün, 0 saat
« Yanıtla #15 : 24 Ocak 2022, 16:38:01 »
İletilere baktımda önce senin yüklettiğin daha sonra senin kafayı kullanıp karalamak isteyen birileri olmuş, banada aynısını söyleyen birileri oldu. Takdir ediliyorsan değil, taklit ediliyorsan başarmışsındır :like:
Sen iyi misin? Sanırım bana laf söylemeye çalışıyorsun fakat burada skini çalan ben değilim. Bu kızın skinini daha önce hiç görmedim ne oyunda ne burada. Viviana miydi neydi oyle bir kizda sadece bu kafanin aynisini gormustum heraya da ticket acarak sordum ayni kafadan ben de baska bi kiyafetli olarak skin dosyasi buldum acaba yukletmek yasak mi dedim hayir yukleyebilirim dedi kiyafeti ayni degilse sorun yok kafalar ayni olabilir dedi bende parami verdim yuklettim taklit ediliyorsan basarmissindir sozu asiri komigime gitti ben kimseyi taklit etmem. Skin dosyasini buldum ve skini begendim kendime yuklettim. Sifirdan yaptirmadim yaptiracak kimseyi bulamadim bulsaydim zaten farkli yeni kafa yaptirirdim kendime merak etme milletle ayni kafayi kullanmaktan ben de hoşnut degilim. Iyi gunler ve iyi satislar. :onay:
JNADGNIADJSIYKAKAJKNYI SEN NE YAŞIYON

Çevrimdışı Destinaa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Eylül 2022, 22:59
Toplam oynama: 194 gün, 16 saat
« Yanıtla #16 : 24 Ocak 2022, 18:06:47 »
Cacheden skin bulup daha sonra skini senden önce yükletmiş birinin satışına engel olup, hoşnut olmamakta nebileyim. Aynı kafa aynı bodyi yükleyemezssin zaten, başkasının kafasını çalıp farklı bodye aktarıp başvuru yapabilirsin. :onay:  :'D
2

Çevrimdışı Nathea

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Şubat 2022, 22:28
Toplam oynama: 44 gün, 20 saat
« Yanıtla #17 : 24 Ocak 2022, 21:21:03 »
skin guzel eger bi ozel skin  alacak olsaydim bunu alirdim
1

Çevrimdışı bartug

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Anwar Wakim Lv.28
Köken: Arap
Son giriş: 22 Haziran 2024, 01:02
Toplam oynama: 166 gün, 16 saat
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #18 : 25 Ocak 2022, 00:10:27 »
destekleyen herkese tesekkurler  <3

Çevrimdışı blizzardkun

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Şubat 2025, 01:01
Toplam oynama: 185 gün, 17 saat
Ed Wang Lv.27
Köken: Çinli
Son giriş: 20 Şubat 2025, 00:49
Toplam oynama: 21 gün, 9 saat
Son giriş: 20 Şubat 2025, 00:22
Toplam oynama: 3 gün, 8 saat
« Yanıtla #19 : 25 Ocak 2022, 00:44:04 »
Burası herkese açık bir yer, meşgul etme falan diyemezsin bu arada düzgün ve terbiyeli konuş. Ne yapacağımı sana soracak değilim. İnsanları kandıramazsın burada sadece bana özel kafası bulunan skinim satılık falan yazamazsın. Skininin kafası ben de dahil olmak üzere bir çok kişide var. Bunu belirt satarken, yalan söyleme insanlara sırf satabilmek için. Ayrıca mireia isimli arkadaş aktarım senden 1.5 e alayım yazmış, bence vazgeçmeden sat derim yoksa elinde kalır skin. O tekliften yükseği gelmez zaten gelirse diyecek söz bulamam alan kişiye şöyle bir bakar ve güler geçerim. :))
yazdıklarını okuyup anlamadım, okumadan anladım dogru demissin  :)
2