Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

İL-LEGAL'in LSPD ve SSD'ye karşı çok dayanıksız olması AR&GE

Başlatan FurKy!, 20 Ocak 2022, 00:47:28
Okunma sayısı 1205 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FurKy!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 27 Ocak 2023, 01:53
Toplam oynama: 182 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Ocak 2023, 00:18
Toplam oynama: 0 gün, 14 saat
LSPD'ler İL-LEGALLERE göre çok güçlüler ve neredeyse hiç bir şey yapılmıyor. Bunun için az da olsa il-legalin kaçması ve legale karşı biraz daha dayanıklı olmasını sağlıyacak şeyler düşündüm geliştirilmesini istiyorum.
- MDC panellerde Vatandaşlık NO ve Araç Plakadan lokasyon bulmanın bir süresi olsun 1 kere arama yapıldığında 2 veya 3 dakika arama yapamasınlar, o bölgede kendileri bulmaya çalışsınlar.

-LSPD ve SSD'nin zırhları %50'ye inilmeli zaten bölüm sonu canavarları gibiler %100 zırh bence çok fazla, illegal bir çatışmada sürekli zırh kullanmıyor olabilir, kimsede uyuşturucu içmek zorunda değil. Personellerin zırhlarını bir nevi azaltılması gerekiyor.

-SSD şehir içinde neredeyse sürekli giriyor, bunun için bir çözüm getirilmeli, bir çatışmada SSD'nin gerekmediği süreçte bile şehire 1 araç için SSD dahil oluyor.

-Sniper kullanımı çok ağır çatışmalarda kullanılsın, 1 ateş açtığımızda direkt olarak sniper alınıyor ve tek kişiye kullanılarak o anki rolün düzenini bozuyorlar. Sniper kullanımı  en ağır çatışmalarda ve operasyonlar dışında kullanılmasın.

-Dedektif araçları, il-legal araçları takip edince ( şüpheli araç ) olarak görüyoruz ve ateş açıyoruz, şikayet açtıklarında DM'den jail yiyoruz, dedektif araçları şüpheli bir aracı arkasından takip etmemeli bunun için ya sıktığımızda DM'den yemeyelim yada dedektifler rolünü düzgün yapsın.

Örnek Dedektiflerin saçma yaptığı takip rolleri ve jail yememiz:

Çevrimdışı Decalwii

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 30 Ocak 2024, 03:32
Toplam oynama: 8 gün, 10 saat
Son giriş: 09 Nisan 2024, 14:34
Toplam oynama: 221 gün, 4 saat
Son giriş: 07 Nisan 2024, 03:10
Toplam oynama: 11 gün, 17 saat
Köken: İrlandalı
Son giriş: 08 Mart 2024, 17:27
Toplam oynama: 1 gün, 6 saat
Son giriş: 07 Nisan 2024, 03:07
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Artık klasikleşmiş bir AR-GE olduğunu düşünüyorum. Roleplay sunucusundayız, kolluk kuvvetlerinin illegalden üstün olması gerekiyor tabii. Bu normal bir durum değil mi? Bize rol paslandığında rol paslamaya çalışıyoruz, bazı illegal arkadaşlarımız sadece amacı ak ve m4 alıp polislere sıkmanın rol olduğunu düşünüyor. Polislerinde uyguladığı bir sürü prosedürler var, illegallere sunmuş olduğu bir sürü hak var zaten. İllegal rolün hakkını vermiş insanlara, sonuna kadar rol hakkı tanıdığımızı düşünüyorum. 

SSD konusuna gelecek olursak, birim yetersizliği olması durumunda şeriflerden destek talep edebilirler. Şerifler de aynı şekilde, bu gayet normal bir durum.

Sniper kullanımı zaten amacı dışında kullanılmıyor. Sadece terorizm gibi olaylarda sniperi etkin olarak kullanabiliyor, direnen bir adama sniper atıldığını gördün mü? Eğer böyle bir durum varsa, IC şikayeti kullanabilirsin.

Attığın videoda da görüldüğü üzere, dedektif saçma bir rol yapmıyor. Oraya polis birimini görüp destek amaçlı duruyor, bunda anormal bir durum göremiyorum. Yeteri kadar açıkladığımı düşünüyorum. DESTEKLEMİYORUM.
7

Çevrimdışı yorgunFlure

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2024, 01:30
Toplam oynama: 202 gün, 15 saat
Birlik: ******DON
Köken: İskandinav
Son giriş: 29 Ocak 2024, 01:27
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
Birlik: ******DON
Boş ve gereksiz

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Ocak 2024, 15:01
Toplam oynama: 45 gün, 23 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 20 Ocak 2024, 14:58
Toplam oynama: 60 gün, 22 saat
Artık klasikleşmiş bir AR-GE olduğunu düşünüyorum. Roleplay sunucusundayız, kolluk kuvvetlerinin illegalden üstün olması gerekiyor tabii. Bu normal bir durum değil mi? Bize rol paslandığında rol paslamaya çalışıyoruz, bazı illegal arkadaşlarımız sadece amacı ak ve m4 alıp polislere sıkmanın rol olduğunu düşünüyor. Polislerinde uyguladığı bir sürü prosedürler var, illegallere sunmuş olduğu bir sürü hak var zaten. İllegal rolün hakkını vermiş insanlara, sonuna kadar rol hakkı tanıdığımızı düşünüyorum. 

SSD konusuna gelecek olursak, birim yetersizliği olması durumunda şeriflerden destek talep edebilirler. Şerifler de aynı şekilde, bu gayet normal bir durum.

Sniper kullanımı zaten amacı dışında kullanılmıyor. Sadece terorizm gibi olaylarda sniperi etkin olarak kullanabiliyor, direnen bir adama sniper atıldığını gördün mü? Eğer böyle bir durum varsa, IC şikayeti kullanabilirsin.

Attığın videoda da görüldüğü üzere, dedektif saçma bir rol yapmıyor. Oraya polis birimini görüp destek amaçlı duruyor, bunda anormal bir durum göremiyorum. Yeteri kadar açıkladığımı düşünüyorum. DESTEKLEMİYORUM.
Gerçek hayat desen buna bende okey derdim ama pd her zaman m4 ile onla çatışılmadığı halde bile gelip bizi buluyor ben başka çete üyeleriyle savaşıyom bir dakika bile sürmeden pd bitiyor  silah kaybetmek bir kenara bir de ıc jail yiyorsun e birde ts'den konuşuyorsun rk olsanda anında silahla tekrar dönüyon zırhın 100 aim bot'da açan var ohoo hiç adil değil siz ilah olmuşsunuz

Çevrimdışı euria

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Aralık 2024, 17:05
Toplam oynama: 105 gün, 17 saat
Son giriş: 30 Ekim 2023, 15:02
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
Klasik AR-GE oldu, açıklıyorum..
MDC paneli kısmına gelelim. Gerçek hayatta MDC sistemi üzerine kullanılırsa adım attığın yere kadar bulunur, sokak adı falan filan. En azından burada sadece Ganton, Mulholland, DownTown gibi gösteriyor. MDC kısmı gereksiz.

Zırh seviyesi şu an kâfi, en azından şehir dışarısı için konuşuyorum. Şehir dışarısında kolluk kuvvetlerine ateş açma oranı daha fazla, silahlı olanlar fazla.

LSSD ve LSPD'nin zaten şehir içerisine amaçsız girmesi yasak bunun IC cezaları verilir. Örnek olarak X biriminin soruşturma dosyası var ve şehir içerisine giriyor, kanıtlarını alıyor ve çıkışını bildiriyor. Aktif Pursuit vardır, iki taraftan biri şehir içerisine/dışarısına çıkışını bildirir ve girer. Eğer ki iki taraftan biri destek istiyorsa tabi gidecek. Amacımız suç oranını azaltmak ve insanlara huzurlu bir yaşam sunmak.

Sniper CODE-9 Echo (Terörizm), Ağır KOD-0 durumlarında kullanılabilen bir silah, gereksiz yere abartı kulllanıldığını şikayet et silahından olsun. Buraya yazmana gerek yok.

Dedektifler zaten kendini belli etmez, ettirmeden takip eder. Dedektif senin attığın ateş videosunda silah doğrultmuşsa sıkarsın. Dedektifler neden şüpheli aracı takip etmesin ki?
3

Çevrimdışı AlperBey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Boris Jordan Lv.32
Son giriş: 07 Ocak 2025, 20:02
Toplam oynama: 388 gün, 10 saat
Lucas Hope Lv.32
Son giriş: 20 Temmuz 2024, 11:51
Toplam oynama: 2 gün, 13 saat
Taylor Garen Lv.32
Son giriş: 20 Temmuz 2024, 11:51
Toplam oynama: 1 gün, 11 saat
İl-legal adamın SD-PD ile işi olacağını düşünmüyorum, İl-legal rolünü yapar, SD-PD'den kaçınır.

Çevrimdışı Metaxa

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 23 Ağustos 2024, 09:40
Toplam oynama: 206 gün, 22 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 20 Şubat 2022, 19:00
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Gereksiz.

Çevrimdışı hissizleştim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
İllegalin tek amacı PD'ye ateş açmak mı? Paintballı kullanmanızı tavsiye ediyorum.
4

Çevrimdışı Rinnegan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Mart 2024, 20:00
Toplam oynama: 209 gün, 21 saat
Son giriş: 24 Mart 2024, 19:59
Toplam oynama: 12 gün, 14 saat
Köken: Rus
Son giriş: 27 Ağustos 2023, 04:42
Toplam oynama: 0 gün, 15 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 24 Ağustos 2023, 11:39
Köken: İskandinav
Son giriş: 24 Ağustos 2023, 15:00

Klasik AR-GE oldu, açıklıyorum..
MDC paneli kısmına gelelim. Gerçek hayatta MDC sistemi üzerine kullanılırsa adım attığın yere kadar bulunur, sokak adı falan filan. En azından burada sadece Ganton, Mulholland, DownTown gibi gösteriyor. MDC kısmı gereksiz.

Zırh seviyesi şu an kâfi, en azından şehir dışarısı için konuşuyorum. Şehir dışarısında kolluk kuvvetlerine ateş açma oranı daha fazla, silahlı olanlar fazla.

LSSD ve LSPD'nin zaten şehir içerisine amaçsız girmesi yasak bunun IC cezaları verilir. Örnek olarak X biriminin soruşturma dosyası var ve şehir içerisine giriyor, kanıtlarını alıyor ve çıkışını bildiriyor. Aktif Pursuit vardır, iki taraftan biri şehir içerisine/dışarısına çıkışını bildirir ve girer. Eğer ki iki taraftan biri destek istiyorsa tabi gidecek. Amacımız suç oranını azaltmak ve insanlara huzurlu bir yaşam sunmak.

Sniper CODE-9 Echo (Terörizm), Ağır KOD-0 durumlarında kullanılabilen bir silah, gereksiz yere abartı kulllanıldığını şikayet et silahından olsun. Buraya yazmana gerek yok.

Dedektifler zaten kendini belli etmez, ettirmeden takip eder. Dedektif senin attığın ateş videosunda silah doğrultmuşsa sıkarsın. Dedektifler neden şüpheli aracı takip etmesin ki?
@Jokzilla

Çevrimdışı SebastianStsZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 25 Temmuz 2023, 21:45
Toplam oynama: 128 gün, 5 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 18 Temmuz 2023, 22:11
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Son giriş: 12 Haziran 2023, 09:59
Kolluk kuvvetleri ve İl-legalleri artık bir tutumayın. PD ve SD nin arkasında devlet var sen çetecisin argede çok boş bir arge yarısından sonra kriz geçiriyorsun