Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Helen Tacchini - Vice Club

Başlatan blanq, 20 Ocak 2022, 00:06:17
Okunma sayısı 204 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı blanq

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 14 Nisan 2025, 22:20
Toplam oynama: 278 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 04 Ocak 2025, 12:35
Toplam oynama: 181 gün, 10 saat
Birlik: ***XNG
Köken: Polonyalı
Son giriş: 03 Ocak 2025, 23:22
Toplam oynama: 15 gün, 10 saat
Son giriş: 15 Şubat 2025, 11:48
Toplam oynama: 30 gün, 6 saat
Birlik: ****** *ews
Köken: Amerikan
Son giriş: 03 Ocak 2025, 23:28
Toplam oynama: 10 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Helen Tacchini - Vice Club
« : 20 Ocak 2022, 00:06:17 »
Genel Bilgiler:

1.1 - Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: [Haftada hergün ortalama 5 saat. 2-3 saat ayırabilirim.]

İş yeri Bilgileri:

2.1 - İş yeri koordinatları(/pos): [1122.85, -1127.39, 23.80, 4.91]
2.2 - İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
[url=https://www.hizliresim.com/4nwb3sh
[/url]] [https://www.hizliresim.com/4nwb3sh]
2.3 - İş yeri adı: [Vice Club]
2.4 - İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): [Club]
2.5 - İş yeri interioru: [Bublic Bar]

Kişisel Bilgiler:

3.1 - İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: [IC: Helen tam bir parti kızıdır. Babası işletmecidir. Abisi Dean ile şu anda yatırım planları vardır bu yüzden ikisi ortaklaşa bir bar açmak istemektedirler.Helen'in Club açma isteğinin nedeni kötü yollardan para kazanmamak örneğin kumar, araç hırsızlığı mekanik, gasp gibi kötü yollardan para kazanmamak için abisiyle Club işine yatırım yapmak istemiştir.
OOC: Oyunda daha çok insanlarla vakit geçirmek için abimle bu işe giriştik. Oyunda insanların bizi tanıması için yapacağımız bir rina işletmesi olacaktır. O bölgedeki yaşayan insanları tanıyıp aktif rol yapmak için açmak istedik. ]
3.2 - İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: [Barmenler olacaktır onlar insanlara Bira, viski, şampanya, şarap gibi içecekler ikram edip oradan kazançlarını sağlayacaklar ziyaretçiler ise Vice Club'ı ziyaret edip Club'ta dans edecekler içecek içecekler. Müdür ve müdür yardımcısı Müdür ben olacağım. Müdür ve müdür yardımcısı Club'ı yönetecekler Club'a işçi alıp işe sokacaklar. DJ'ler olacaktır Onlar şarkıları yönetip insanları tatmin edip dans etmelerini sağlayacaklardır.]
3.3 - İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: [Bölgeye daha çok insan sokmak için yapılan bir işletmedir insanlar orada daha çok toplanacaklar ve geldiklerinde içeride Club rolü sergileyecekler. Onlara Rinada eğlence kaynağı olacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca rinada bir işletme daha açılmış olur market caddesi genişler daha çok işyeri olur oralarda.]

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Onurkırın"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.[/box]

Çevrimdışı zwannis102

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ocak 2023, 00:20