Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sniper için gerekli olan rütbe sayısı arttırılsın

Başlatan Heathen, 19 Ocak 2022, 20:04:10
Okunma sayısı 3422 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı N0SY

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chan Wu Lv.45
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Nisan 2024, 21:18
Toplam oynama: 546 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Alman
Son giriş: 17 Mart 2024, 16:57
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: Sniper için gerekli olan rütbe sayısı arttırılsın
« Yanıtla #50 : 16 Nisan 2022, 19:39:28 »
önüne gelen alamıyo ki

Çevrimdışı .luci

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 17 Şubat 2024, 21:10
Toplam oynama: 134 gün, 20 saat
Son giriş: 04 Kasım 2023, 18:27
Toplam oynama: 4 gün, 5 saat
Köken: Japon
Son giriş: 24 Temmuz 2023, 22:39
Toplam oynama: 57 gün, 21 saat
« Yanıtla #51 : 17 Nisan 2022, 10:19:59 »
Arkadaşlar bunu bu kadar uzatmaya gerek yok sniper dediğimiz şey kafasına göre alınmıyor ve her yerde olduğu gibi PD-SD içerisinde de Sniper limiti var ve o yüzden sadece belli kişiler kullanıyor. Kimse kafasına göre birisi ona sniper al dedi diye gidip sizi sniper ile vuramaz, sadece izni olan kişiler kullanabilir ve ağır durumlar dışında kullanmaları durumunda bu konuda işlem görürler, bu konuyu bu kadar uzatmaya gerek yok. Desteklemiyorum sebebini de belirttim.

Çevrimdışı OnlyWord

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mayıs 2023, 21:14
Toplam oynama: 297 gün, 19 saat
Köken: Japon
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:21
Toplam oynama: 1 gün, 12 saat
Son giriş: 02 Haziran 2024, 22:05
Toplam oynama: 48 gün, 7 saat
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:20
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
« Yanıtla #52 : 17 Nisan 2022, 13:24:02 »
hileyle sıkan olmayacaksa ben sniper'ın sunucudan silinmesine bile okeyim
1

Çevrimdışı Phane

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Ekim 2023, 15:40
Toplam oynama: 376 gün, 23 saat
Son giriş: 24 Eylül 2023, 18:25
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 24 Eylül 2023, 18:24
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
« Yanıtla #53 : 17 Nisan 2022, 21:55:55 »
Şerif Departmanı adına genel bir açıklama yapma gereği duydum. Polis Departmanı'nın da bu söylediğime katılacağını düşünüyorum.

Öncelikle bir konuyu netleştirelim. Sniper kullandırma izni diye bir durum yok. Bir oyuncunun ya sniper izni vardır ya da yoktur. Sniper yetkilendirmesi bulunmayan bir oyuncuya Şerif Departmanı içerisinde teğmen kıdemi dahil sniper kullanma izni vermez. Ancak oyuncunun  yalnızca KOD 9 echo gibi durumlarda sniper izni bulunuyorsa bir teğmen buna onay verip oyuncuya kullandırabilir. Her çavuş olan ya da çavuş iki olan sniper kullanma yetkisi kazanıyor gibi bir durum da bulunmuyor. Bunun kıdemle bir alakası yok.

İkinci olarak çabuk sniper kullanılıyor mevzusu. Out Of Game olarak gerçek hayatta düşündüğümüzde sizin şuanda "Güç Aşımı" olarak sandığınız deagle çektim m4 çekti "Güç Aşımı" yapıyor gibi bir durum bile bulunmuyor. İki tip güç kullanımı vardır. Ölümcül olan ve ölümcül olmayan. Size ölümcül olan güç kullanımı uygulanması gerekiyorsa direkt sizi öldürmek hedeflenir. Olay bölgesindeki personel gerekiyorsa tüm imkanlarını sizi öldürmek konusunda seferber eder. Üzerinize mermi yağar. Sniper değil, sniper'dan yüz kat güçlü X adında bir silah olsa ve bu silah elli tane memurda bulunsa memurların tamamı X silahını ateşler.

Oyunda ise bunu biraz daha dengeli tutmak amacıyla sniper kullanımı kısıtlıyoruz. Çatıya çıkmış, videoda şeriflere polislere ateş ediyorsunuz. Ne bekliyorsunuz, çatıdan gelen bir ateşe deagle ile karşılık vermelerini ya da çiçek fırlatmalarını mı? Polise sıkıyorsanız silah kaybetmeyi göze alacaksınız.
1

Çevrimdışı moonlightt

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lexa Meadows Lv.30
Köken: İngiliz
Son giriş: 02 Haziran 2024, 22:42
Toplam oynama: 216 gün, 18 saat
Son giriş: 18 Aralık 2022, 11:34
Toplam oynama: 46 gün, 21 saat
« Yanıtla #54 : 17 Nisan 2022, 21:58:31 »
Şerif Departmanı adına genel bir açıklama yapma gereği duydum. Polis Departmanı'nın da bu söylediğime katılacağını düşünüyorum.

Öncelikle bir konuyu netleştirelim. Sniper kullandırma izni diye bir durum yok. Bir oyuncunun ya sniper izni vardır ya da yoktur. Sniper yetkilendirmesi bulunmayan bir oyuncuya Şerif Departmanı içerisinde teğmen kıdemi dahil sniper kullanma izni vermez. Ancak oyuncunun  yalnızca KOD 9 echo gibi durumlarda sniper izni bulunuyorsa bir teğmen buna onay verip oyuncuya kullandırabilir. Her çavuş olan ya da çavuş iki olan sniper kullanma yetkisi kazanıyor gibi bir durum da bulunmuyor. Bunun kıdemle bir alakası yok.

İkinci olarak çabuk sniper kullanılıyor mevzusu. Out Of Game olarak gerçek hayatta düşündüğümüzde sizin şuanda "Güç Aşımı" olarak sandığınız deagle çektim m4 çekti "Güç Aşımı" yapıyor gibi bir durum bile bulunmuyor. İki tip güç kullanımı vardır. Ölümcül olan ve ölümcül olmayan. Size ölümcül olan güç kullanımı uygulanması gerekiyorsa direkt sizi öldürmek hedeflenir. Olay bölgesindeki personel gerekiyorsa tüm imkanlarını sizi öldürmek konusunda seferber eder. Üzerinize mermi yağar. Sniper değil, sniper'dan yüz kat güçlü X adında bir silah olsa ve bu silah elli tane memurda bulunsa memurların tamamı X silahını ateşler.

Oyunda ise bunu biraz daha dengeli tutmak amacıyla sniper kullanımı kısıtlıyoruz. Çatıya çıkmış, videoda şeriflere polislere ateş ediyorsunuz. Ne bekliyorsunuz, çatıdan gelen bir ateşe deagle ile karşılık vermelerini ya da çiçek fırlatmalarını mı? Polise sıkıyorsanız silah kaybetmeyi göze alacaksınız.

Çevrimdışı Black Man

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 05 Mayıs 2022, 23:41
Toplam oynama: 24 gün, 20 saat
« Yanıtla #55 : 17 Nisan 2022, 23:25:51 »
yook. Yeter! Tek yemeyek.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 16 Temmuz 2024, 14:44
Toplam oynama: 302 gün, 9 saat
Son giriş: 05 Temmuz 2023, 01:36
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
Son giriş: 09 Haziran 2023, 21:11
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: ****** *ANG
« Yanıtla #56 : 18 Nisan 2022, 01:38:46 »

Çevrimdışı moithegreat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Ocak 2024, 18:36
Toplam oynama: 72 gün, 2 saat
Toplam oynama: 9 gün, 19 saat
Köken: Rus
Son giriş: 28 Ocak 2024, 02:01
Toplam oynama: 12 gün, 9 saat
Köken: Rus
Toplam oynama: 10 gün, 13 saat
« Yanıtla #57 : 18 Nisan 2022, 01:54:06 »
kanki sen de haklisin ama polislerin gunde kac kez dustugunu inan tahmin bile edemezsin pdden cikali 1 hafta olmadi gunde 10 kez yarali dusuyorum kimisi hile oluyor kimisi normal siz o gun ilk defa catismaya giriyorsunuz ve bundan zevk aliyorsunuz o hissi biliyoeum ama polisler zevk almiyor bir an once catismanin sonlanmasini istiyor bunun sebebi ise surekli catisip dusmeleri

Çevrimdışı Heathen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 17:01
Toplam oynama: 236 gün, 1 saat
Son giriş: 01 Temmuz 2024, 19:46
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 24 Haziran 2023, 20:38
Toplam oynama: 10 gün, 20 saat
Son giriş: 25 Mart 2023, 18:36
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Birlik: ****XNG
« Yanıtla #58 : 18 Nisan 2022, 12:28:21 »
Aslında arge bu şekilde olmayacaktı, sadece zaman değişikliği gibi bir şey.

Kolluk kuvvetlerinde (PD & SD) 10 u teğmen veya üstü, geri kalanı ise ribon olmak üzere 10 tane, toplamla 20 kişi sniper çekebiliyor. Benim bahsetmek istediğim, daha doğrusu açığa kavuşturmak istediğim konu şu; sniper hilelere ve kod9 echo durumlarında çekilir fakat bir kaç teğmen bu işin bokunu çıkartıyor ve Deagle çeken adama sniper çekiyor. "Sniper son çare olarak kullanılır" diye söylenen bir söz vardı fakat söz havada kaldı diye düşünüyorum. Hile ile sıkana istediğini yap sikimde değil fakat bölgede fazlası ile üstün olduğun halde gidipte deagle çeken adama sniper ile ateş ediyorsan sende büyük bir sıkıntı vardır demek. İsim vermeme gerek yok, versem zaten konu altına boş boş yorumlar yazacaktır muhtemelen.