Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sniper için gerekli olan rütbe sayısı arttırılsın

Başlatan Heathen, 19 Ocak 2022, 20:04:10
Okunma sayısı 3430 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı shinkansen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Sniper için gerekli olan rütbe sayısı arttırılsın
« Yanıtla #20 : 20 Ocak 2022, 16:23:58 »
arkadaşın attığı görüntüde bende varım 2 tane sniper vardı ek olarak
cidden pd, sherif fazla op ben taşımacılık, tırcılık yapıp belimi çıkardığım parayla m4 alıyorum 150-180k ya onuda bir sniper yüzünden kaybediyorum q-crash zaten yasak ama pddeki adam izin isteyip /dolap'tan 2 saniyeye m4 sniper alabiliyor. saçma

ben tırcılığı bir m4 için en az pcden 5-6 saat kalkmamam lazımken pddeki sherifteki adam /dolap komutunu 7 saniyede yazıp alıyor.

Bunu adminler bilmiyor çünkü çoğu pdde.
Biz illegaller birşey diyince sultanla, sobeitle dm atan kişileri diyorsunuz fakat pddeki bir kişide sobeit kullanıyor olabilir geçmişte bunun gibi olaylar zaten yaşandı

Birde şöyle düşünün helikopterle giderken sniper kullanabilme fakat illegallar yapamaz ama illegal pd eşit
Birini sürüklerken direk sürükleme ama illegal 15 saniye, illegal pd eşit.
Aracın içinden(orta panelden) silah alabilme ama illegal yapamaz illegal pd eşit.
illegal bir adam yolda giderken yanlışlıkla pd memuruna çarpsa memurun canına kast ama pd yapsa yanlışlık, lagdan olur.

PDnin çoğuna sorun illegal-legal eşit der, illegallere sorun hepsi illegal-legal eşit değil der.
doğruları kusmuş

Çevrimdışı zeu$

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 06 Aralık 2023, 00:50
Toplam oynama: 157 gün, 18 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 04 Kasım 2022, 16:13
Toplam oynama: 17 gün, 14 saat
Birlik: ** 117
« Yanıtla #21 : 20 Ocak 2022, 16:28:40 »
sniper ribonu kolay alınmıyor, bunun kıdem ile alakası yok. Madem silahının gitmemesini istemiyorsun dm atmayacaksın, sultan çıkartıp 4 kişi maskeli geziyorsunuz elinizde silah bunun mantıklı olduğunu düşünüp sniper yemenin mantıksız olduğunu mu düşünüyorsun? anlayamadım, dm atmak için kimse seni zorlamıyor bunun sonucuna katlanırsın eğer dm atarsan ve ya çatışma rolü döndürürsen

Çevrimdışı CnmBenimmm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 11 Mayıs 2023, 20:14
Toplam oynama: 11 gün, 14 saat
Birlik: **** ****sed
Köken: Fransız
Son giriş: 21 Nisan 2023, 18:24
Toplam oynama: 80 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #22 : 20 Ocak 2022, 17:00:23 »
Şerif Departmanı adına genel bir açıklama yapma gereği duydum. Polis Departmanı'nın da bu söylediğime katılacağını düşünüyorum.

Öncelikle bir konuyu netleştirelim. Sniper kullandırma izni diye bir durum yok. Bir oyuncunun ya sniper izni vardır ya da yoktur. Sniper yetkilendirmesi bulunmayan bir oyuncuya Şerif Departmanı içerisinde teğmen kıdemi dahil sniper kullanma izni vermez. Ancak oyuncunun  yalnızca KOD 9 echo gibi durumlarda sniper izni bulunuyorsa bir teğmen buna onay verip oyuncuya kullandırabilir. Her çavuş olan ya da çavuş iki olan sniper kullanma yetkisi kazanıyor gibi bir durum da bulunmuyor. Bunun kıdemle bir alakası yok.

İkinci olarak çabuk sniper kullanılıyor mevzusu. Out Of Game olarak gerçek hayatta düşündüğümüzde sizin şuanda "Güç Aşımı" olarak sandığınız deagle çektim m4 çekti "Güç Aşımı" yapıyor gibi bir durum bile bulunmuyor. İki tip güç kullanımı vardır. Ölümcül olan ve ölümcül olmayan. Size ölümcül olan güç kullanımı uygulanması gerekiyorsa direkt sizi öldürmek hedeflenir. Olay bölgesindeki personel gerekiyorsa tüm imkanlarını sizi öldürmek konusunda seferber eder. Üzerinize mermi yağar. Sniper değil, sniper'dan yüz kat güçlü X adında bir silah olsa ve bu silah elli tane memurda bulunsa memurların tamamı X silahını ateşler.

Oyunda ise bunu biraz daha dengeli tutmak amacıyla sniper kullanımı kısıtlıyoruz. Çatıya çıkmış, videoda şeriflere polislere ateş ediyorsunuz. Ne bekliyorsunuz, çatıdan gelen bir ateşe deagle ile karşılık vermelerini ya da çiçek fırlatmalarını mı? Polise sıkıyorsanız silah kaybetmeyi göze alacaksınız.
Adam çok haklı konuşuyor.

Çevrimdışı Eddward

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Aralık 2023, 18:16
Toplam oynama: 230 gün, 14 saat
Birlik: *** 24
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Aralık 2023, 18:17
Toplam oynama: 6 gün, 6 saat
Birlik: ***** ****ing
« Yanıtla #23 : 20 Ocak 2022, 17:44:10 »
Roleplay sunucusundayız, polise sıkmak son seçenek olmalı. (sicilimdekilerin hepsine mecburdum) Hükümete kafa tutuyorsun, tek olay silah kaybetmemek olmamalı. Hapise'de giriyorsun. OOC mantıkla bakmayın, roleplay oynuyoruz. Desteklemiyorum.

Çevrimdışı Heathen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 17:01
Toplam oynama: 236 gün, 1 saat
Köken: Alman
Son giriş: 01 Temmuz 2024, 19:46
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 24 Haziran 2023, 20:38
Toplam oynama: 10 gün, 20 saat
Son giriş: 25 Mart 2023, 18:36
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Birlik: ****XNG
« Yanıtla #24 : 21 Ocak 2022, 10:00:08 »
Şerif Departmanı adına genel bir açıklama yapma gereği duydum. Polis Departmanı'nın da bu söylediğime katılacağını düşünüyorum.

Öncelikle bir konuyu netleştirelim. Sniper kullandırma izni diye bir durum yok. Bir oyuncunun ya sniper izni vardır ya da yoktur. Sniper yetkilendirmesi bulunmayan bir oyuncuya Şerif Departmanı içerisinde teğmen kıdemi dahil sniper kullanma izni vermez. Ancak oyuncunun  yalnızca KOD 9 echo gibi durumlarda sniper izni bulunuyorsa bir teğmen buna onay verip oyuncuya kullandırabilir. Her çavuş olan ya da çavuş iki olan sniper kullanma yetkisi kazanıyor gibi bir durum da bulunmuyor. Bunun kıdemle bir alakası yok.

İkinci olarak çabuk sniper kullanılıyor mevzusu. Out Of Game olarak gerçek hayatta düşündüğümüzde sizin şuanda "Güç Aşımı" olarak sandığınız deagle çektim m4 çekti "Güç Aşımı" yapıyor gibi bir durum bile bulunmuyor. İki tip güç kullanımı vardır. Ölümcül olan ve ölümcül olmayan. Size ölümcül olan güç kullanımı uygulanması gerekiyorsa direkt sizi öldürmek hedeflenir. Olay bölgesindeki personel gerekiyorsa tüm imkanlarını sizi öldürmek konusunda seferber eder. Üzerinize mermi yağar. Sniper değil, sniper'dan yüz kat güçlü X adında bir silah olsa ve bu silah elli tane memurda bulunsa memurların tamamı X silahını ateşler.

Oyunda ise bunu biraz daha dengeli tutmak amacıyla sniper kullanımı kısıtlıyoruz. Çatıya çıkmış, videoda şeriflere polislere ateş ediyorsunuz. Ne bekliyorsunuz, çatıdan gelen bir ateşe deagle ile karşılık vermelerini ya da çiçek fırlatmalarını mı? Polise sıkıyorsanız silah kaybetmeyi göze alacaksınız.
Zevkini 0 a mı indiriyoruz? Bölgede pd sd dahil toplamda 15 kişi var ve biz sadece 2 kişiyiz.

Çevrimdışı Savior

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Shane Fade Lv.33
Son giriş: 10 Ocak 2024, 22:58
Toplam oynama: 6 gün, 5 saat
Son giriş: 10 Ocak 2024, 22:54
Toplam oynama: 286 gün, 10 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 10 Ocak 2024, 22:56
Toplam oynama: 21 gün, 6 saat
Son giriş: 03 Eylül 2023, 23:17
Toplam oynama: 0 gün, 16 saat
Georgy Logan Lv.33
Son giriş: 28 Aralık 2023, 19:35
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #25 : 21 Ocak 2022, 10:07:33 »
Çavuş 2 yim kaç aydır sniperım yok, sniper kullanımı en özen gösterilen konu.
1

Çevrimdışı MrTurktim

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Ağustos 2024, 18:14
Toplam oynama: 452 gün, 6 saat
Sera Shegemi Lv.46
Köken: Rus
Son giriş: 04 Temmuz 2024, 21:21
Toplam oynama: 72 gün, 9 saat
Köken: Rus
Son giriş: 04 Temmuz 2024, 21:19
Toplam oynama: 22 gün, 18 saat
Mark Parrel Lv.46
Son giriş: 13 Temmuz 2023, 01:53
Toplam oynama: 14 gün, 16 saat
« Yanıtla #26 : 21 Ocak 2022, 10:22:46 »
Çavuş 2 yim kaç aydır sniperım yok, sniper kullanımı en özen gösterilen konu.

Çevrimdışı overLord1337

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
John Nicol Lv.11
Son giriş: 02 Nisan 2022, 11:44
Toplam oynama: 18 gün, 15 saat
« Yanıtla #27 : 21 Ocak 2022, 11:20:11 »
Bilim insanı Libertas size gerekli cevabı vermiş

Çevrimdışı Brandcas

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Kasım 2024, 22:41
Toplam oynama: 173 gün, 10 saat
Son giriş: 08 Nisan 2025, 19:18
Toplam oynama: 6 gün, 16 saat
Son giriş: 02 Temmuz 2024, 21:36
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Lopez Gordon Lv.25
Köken: İtalyan
Son giriş: 30 Kasım 2024, 21:35
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Kim Hughes Lv.25
Son giriş: 08 Nisan 2025, 20:38
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #28 : 24 Ocak 2022, 20:23:29 »
Sniper iznini teğmen ve üstü veriyor. Sniper'i gereksiz kullanıldığı zaman sniper yasağını veriyorlar. Kol bugu ve yarım saat aynı yerden sıkıp polislerin rollerini ve zevklerini sıfıra siz düşürünce sıkıntı olmuyorsa sniper kullanılması benim şahsi fikirim sıkıntı değil :)
Dediği gibi, Sniper iznini teğmen kıdeminde bulunanlar veriyor ve devamını o getiriyor. İki kişi için sniper çektiğini düşünüyorsan kaydınla IC şikayetini açman lazım.
İyi de bunun önü alınmıyor ki. Teğmen dahi boşu boşuna sniper çekiyor. Ben şerif zamanlarında iken sürekli sniper çeken kişiler belirlenip ihraç ediliyordu. Şimdi yoldan geçene de sıkıyorlar.

Savunması ise: Oradaki polis size ateş ediyordu ve bende onu görüp size ateş ettim.
Kendi videosu ise:
https://streamable.com/ozjqzo
Orada yerde ateş eden memurun ise videosu:

Bu sniperi artık çavuşlar değil teğmenler bile sebepsiz yere kullanıyor. Madem pd deki sd deki snip gitmiyor illegallerede sniper gelsin o zaman? Sunucu freeroam dm serverlerine döner. Bana kalırsa sniper sadece hile kullandığı düşünülen oyunculara karşı kullanılmalı. Pd sd çatışmadan zevk alıp adamı tutuklayacak diye illegaşe rol fırsatı verilmiyor.
Benim düşüncelerim bu şekilde. Güzel ve eleştrisel bir dil ile eleştirebilirsiniz.

Çevrimdışı Heathen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 17:01