Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sniper için gerekli olan rütbe sayısı arttırılsın

Başlatan Heathen, 19 Ocak 2022, 20:04:10
Okunma sayısı 3435 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı NexoS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Haziran 2024, 07:47
Toplam oynama: 204 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Haziran 2024, 19:41
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
Ynt: Sniper için gerekli olan rütbe sayısı arttırılsın
« Yanıtla #10 : 19 Ocak 2022, 23:15:39 »
Sniper iznini teğmen ve üstü veriyor. Sniper'i gereksiz kullanıldığı zaman sniper yasağını veriyorlar. Kol bugu ve yarım saat aynı yerden sıkıp polislerin rollerini ve zevklerini sıfıra siz düşürünce sıkıntı olmuyorsa sniper kullanılması benim şahsi fikirim sıkıntı değil :)
Dediği gibi, Sniper iznini teğmen kıdeminde bulunanlar veriyor ve devamını o getiriyor. İki kişi için sniper çektiğini düşünüyorsan kaydınla IC şikayetini açman lazım.

Çevrimdışı wenoxy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Owen McField Lv.30
Köken: Kanadalı
Son giriş: 16 Nisan 2025, 12:38
Toplam oynama: 68 gün, 21 saat
Son giriş: 20 Aralık 2024, 21:12
Toplam oynama: 246 gün, 19 saat
Son giriş: 20 Aralık 2024, 21:04
Toplam oynama: 3 gün, 22 saat
Köken: Arap
Son giriş: 29 Nisan 2024, 21:08
Toplam oynama: 0 gün, 12 saat
Owen Mowen Lv.30
Son giriş: 22 Ağustos 2024, 23:56
Toplam oynama: 1 gün, 20 saat
« Yanıtla #11 : 19 Ocak 2022, 23:47:33 »
Videoda şeriflere sıkmak için bir sebebin yok, ardından sniper yiyince şikayet değil Ar-GE oluşturuyorsun. Zaten sniper gerekli yerlerde kullanılıyor.
Sniper iznini teğmen ve üstü veriyor. Sniper'i gereksiz kullanıldığı zaman sniper yasağını veriyorlar. Kol bugu ve yarım saat aynı yerden sıkıp polislerin rollerini ve zevklerini sıfıra siz düşürünce sıkıntı olmuyorsa sniper kullanılması benim şahsi fikirim sıkıntı değil :)

Çevrimdışı Heathen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 17:01
Toplam oynama: 236 gün, 1 saat
Köken: Alman
Son giriş: 01 Temmuz 2024, 19:46
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 24 Haziran 2023, 20:38
Toplam oynama: 10 gün, 20 saat
Son giriş: 25 Mart 2023, 18:36
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Birlik: ****XNG
« Yanıtla #12 : 20 Ocak 2022, 09:30:52 »
Videoda şeriflere sıkmak için bir sebebin yok, ardından sniper yiyince şikayet değil Ar-GE oluşturuyorsun. Zaten sniper gerekli yerlerde kullanılıyor.
Evet var, videoda gözükmüyor fakat o birim araçlarında kelepçeli bir adam var ve o adam benim arkadaşım. Her PD sd sıkan dm atıcaksa böyle olmaz bence, çünkü daha olayı bilmeden yazıyorsunuz. Şikayet kısmına gelirsek; sen hiç bir pd ya da sd nin sniper kullandığı için güç aşımından ceza yediğini gördün mü? Bence de görmemişsindir.

Çevrimdışı euria

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Aralık 2024, 17:05
Toplam oynama: 105 gün, 17 saat
Son giriş: 30 Ekim 2023, 15:02
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
« Yanıtla #13 : 20 Ocak 2022, 09:51:05 »
Evet var, videoda gözükmüyor fakat o birim araçlarında kelepçeli bir adam var ve o adam benim arkadaşım. Her PD sd sıkan dm atıcaksa böyle olmaz bence, çünkü daha olayı bilmeden yazıyorsunuz. Şikayet kısmına gelirsek; sen hiç bir pd ya da sd nin sniper kullandığı için güç aşımından ceza yediğini gördün mü? Bence de görmemişsindir.
Araçta 'Kelepçeli' olanın arkadaşının olduğunu doğrulayabiliyorsan herhangi bir sorun yok. Daha önce PD ve SD'de sniper'ı gereksiz yere kullanıp güç aşımı cezası olan oldu, olayları yakından takip edemediğin için sadece sen göremiyorsun. Burada yapman gereken tek şey burada ihlal yaptığını düşündüğün kişinin bilgilerini alıp IC şikayet açmak.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 16 Temmuz 2024, 14:44
Toplam oynama: 302 gün, 9 saat
Son giriş: 05 Temmuz 2023, 01:36
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
Son giriş: 09 Haziran 2023, 21:11
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: ****** *ANG
« Yanıtla #14 : 20 Ocak 2022, 10:16:56 »
Bir düzenleme getirilmeli, destekliyorum.

Çevrimdışı blizzardkun

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Şubat 2025, 01:01
Toplam oynama: 185 gün, 17 saat
Ed Wang Lv.27
Köken: Çinli
Son giriş: 20 Şubat 2025, 00:49
Toplam oynama: 21 gün, 9 saat
Son giriş: 20 Şubat 2025, 00:22
Toplam oynama: 3 gün, 8 saat
« Yanıtla #15 : 20 Ocak 2022, 10:56:47 »
videodaki olayda bende vardım, burada zaten size sıkan bir çavuş ve üst rütbeli bir seb personeli sniper sıkması gayet normal. Çatıdasınız ve ben ve diğer memurlar aşşağıdalar sizi hiç göremiyoruz, sniper sıkılması normal burada. iki silah gitti diye böyle bir arge gelmesi saçma desteklemiyorum

Çevrimdışı Heathen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 17:01
Toplam oynama: 236 gün, 1 saat
Son giriş: 01 Temmuz 2024, 19:46
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 24 Haziran 2023, 20:38
Toplam oynama: 10 gün, 20 saat
Son giriş: 25 Mart 2023, 18:36
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Birlik: ****XNG
« Yanıtla #16 : 20 Ocak 2022, 11:23:26 »
videodaki olayda bende vardım, burada zaten size sıkan bir çavuş ve üst rütbeli bir seb personeli sniper sıkması gayet normal. Çatıdasınız ve ben ve diğer memurlar aşşağıdalar sizi hiç göremiyoruz, sniper sıkılması normal burada. iki silah gitti diye böyle bir arge gelmesi saçma desteklemiyorum
Kuzen mevzu olay değil, bu ve buna benzer bir çok olay var. Ayrıca orada air birimi de vardı, air biriminin şehir dışında ne kadar güçlü olduğunu biliyorsunuz. Air olmasa bile biz o çatıda 2 kişiysek (1m4 1 cuntgun) , sizde o bölgede 15 kişisiniz. Burada insanları kanser etme tarzı bir şey yapmıyoruz, oyun oynuyoruz.

Çevrimdışı SebastianStsZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 25 Temmuz 2023, 21:45
Toplam oynama: 128 gün, 5 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 18 Temmuz 2023, 22:11
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Son giriş: 12 Haziran 2023, 09:59
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #17 : 20 Ocak 2022, 12:01:11 »

oraya 5dk önce çıktık orada olduğumuzu bile bilmiyorlardı biz sıkmaya başladık ve sniper yedik
Sıktığınız alan kol buguna müsait ve M4 ile oraya sıkmaya çalışıldığında bir çatıda değilsen sıkamıyorsun :) Bunu hesaba kat iyi günler dilerim

Çevrimdışı Libertas

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Şubat 2024, 15:00
Toplam oynama: 278 gün, 18 saat
Son giriş: 01 Şubat 2024, 07:40
Toplam oynama: 3 gün, 20 saat
Son giriş: 28 Ocak 2024, 00:40
« Yanıtla #18 : 20 Ocak 2022, 12:23:14 »
Şerif Departmanı adına genel bir açıklama yapma gereği duydum. Polis Departmanı'nın da bu söylediğime katılacağını düşünüyorum.

Öncelikle bir konuyu netleştirelim. Sniper kullandırma izni diye bir durum yok. Bir oyuncunun ya sniper izni vardır ya da yoktur. Sniper yetkilendirmesi bulunmayan bir oyuncuya Şerif Departmanı içerisinde teğmen kıdemi dahil sniper kullanma izni vermez. Ancak oyuncunun  yalnızca KOD 9 echo gibi durumlarda sniper izni bulunuyorsa bir teğmen buna onay verip oyuncuya kullandırabilir. Her çavuş olan ya da çavuş iki olan sniper kullanma yetkisi kazanıyor gibi bir durum da bulunmuyor. Bunun kıdemle bir alakası yok.

İkinci olarak çabuk sniper kullanılıyor mevzusu. Out Of Game olarak gerçek hayatta düşündüğümüzde sizin şuanda "Güç Aşımı" olarak sandığınız deagle çektim m4 çekti "Güç Aşımı" yapıyor gibi bir durum bile bulunmuyor. İki tip güç kullanımı vardır. Ölümcül olan ve ölümcül olmayan. Size ölümcül olan güç kullanımı uygulanması gerekiyorsa direkt sizi öldürmek hedeflenir. Olay bölgesindeki personel gerekiyorsa tüm imkanlarını sizi öldürmek konusunda seferber eder. Üzerinize mermi yağar. Sniper değil, sniper'dan yüz kat güçlü X adında bir silah olsa ve bu silah elli tane memurda bulunsa memurların tamamı X silahını ateşler.

Oyunda ise bunu biraz daha dengeli tutmak amacıyla sniper kullanımı kısıtlıyoruz. Çatıya çıkmış, videoda şeriflere polislere ateş ediyorsunuz. Ne bekliyorsunuz, çatıdan gelen bir ateşe deagle ile karşılık vermelerini ya da çiçek fırlatmalarını mı? Polise sıkıyorsanız silah kaybetmeyi göze alacaksınız.
5

Çevrimdışı navruz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ocak 2025, 02:30
Toplam oynama: 13 gün, 13 saat
Miesha McGee Lv.33
Son giriş: 24 Ocak 2024, 18:16
Toplam oynama: 215 gün, 4 saat
Reta Sorcha Lv.33
Son giriş: 14 Temmuz 2024, 20:23
Toplam oynama: 127 gün, 13 saat
Touka Juuzou Lv.33
Köken: Japon
Son giriş: 01 Ekim 2023, 20:24
Toplam oynama: 22 gün, 17 saat
Birlik: ***ews
Son giriş: 00/00/0000
« Yanıtla #19 : 20 Ocak 2022, 16:05:09 »