Desteklemiyorum. Suistimal edilmeye açık. Role uymayan kişilere şikayet açın, şimdiki yöntem : )
role uymayanlar içinde yaralı süresini uzatma yetkisi olması gerekiyor aynı kelepçelemek gibi düşünebilirsiniz
polisler kelepçeyi millet role uymadığı için mi takıyor? .d sana mı kaldı role uymayanlara müdahale etmek
role uymuyorsa her oyuncu gibi destek talebi atacaksın ilgilenen olmazsa şikayet açıcaksın bu kadar basit
role uymayanları cezalandırmaya bu kadar meraklıysan görevli kadrosuna katılabilirsin sınavı geçemem diyorsan TraX#3677 sınav günü ulaş senin yerine cevaplayayım soruları
Sana mı derken? uslubuna dikkat et siz li biz li? hayırdır 40 yıllık kankam gibi?
ben sadece bir öneride bulunuyorum yapıp yapmamak yönetime kalmış sen sorgulayamazsın
güzel veya kötü fikir dersin, hayatta böyle devam edersen hiç bir yerde tutunamazsın.
Daha oyunu bile oynamıyorsun, ilk önce rol yap sonra gel argelere destek ver.
"Sana" veya "Sana mı" yazısının bir hakaret olduğunu düşünmüyorum, kaynak varsa atabilirsin. Adımın Hakan olduğunu bildiğimden beri bu yazıya hakaret demedim.
Öneri yapabilirsin, yönetim inceleyebilir, buna kimse karışamaz, haddine değil. Uygunsuz gördüğün bir iletiyi rapor edebilirsin. Bu yazıdan anlaşılacak tek şey drama çıkartmak.
Kişinin kendi özgürlük hakkı var, istediği yazıyı hakaret olmadığı sürece yazabilir. Tek yazı için hiç bir yerde tutunamayacak diye bir kaide yok.
AR-GE kurallarında; "Oyunu oynamayan kişiler, rol yapmayan kişiler, ar-ge desteği atamaz." diye bir şey geçmiyor.
Eklemek isterim; Tarafsızca yaklaştım, iki tarafı da tanımıyorum. İyi günler.