Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

v2.7 Güncelleme Geçmişi

Başlatan Hera, 17 Ocak 2022, 15:33:22
Okunma sayısı 9579 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Metaxa

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 23 Ağustos 2024, 09:40
Toplam oynama: 206 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İspanyol
Son giriş: 20 Şubat 2022, 19:00
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: v2.7 Güncelleme Geçmişi
« Yanıtla #50 : 17 Ocak 2022, 17:16:17 »
Skinler can sıkar.

Çevrimdışı Luciano

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsviçreli
Son giriş: 13 Haziran 2024, 12:58
Toplam oynama: 84 gün, 8 saat
Zen Atunski Lv.20
Köken: Amerikan
« Yanıtla #51 : 17 Ocak 2022, 17:35:36 »
Birazda gerçekleri ben söyligim
Çöp bı güncelleme bence adam akıllı bişey eklenmemiş 4 saat bunun için bekledik krdsm

Çevrimdışı rainburn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 27 Kasım 2022, 01:53
Toplam oynama: 358 gün, 1 saat
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 01 Temmuz 2022, 22:24
Toplam oynama: 36 gün, 16 saat
Birlik: ** 117
« Yanıtla #52 : 17 Ocak 2022, 17:40:02 »
ahmet kaya skini bilinçli bir şekilde mi eklendi?

Çevrimdışı wenoxy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Owen McField Lv.30
Köken: Kanadalı
Son giriş: 16 Nisan 2025, 12:38
Toplam oynama: 68 gün, 21 saat
Son giriş: 20 Aralık 2024, 21:12
Toplam oynama: 246 gün, 19 saat
Köken: Kanadalı
Son giriş: 20 Aralık 2024, 21:04
Toplam oynama: 3 gün, 22 saat
Köken: Arap
Son giriş: 29 Nisan 2024, 21:08
Toplam oynama: 0 gün, 12 saat
Owen Mowen Lv.30
Son giriş: 22 Ağustos 2024, 23:56
Toplam oynama: 1 gün, 20 saat
« Yanıtla #53 : 17 Ocak 2022, 19:08:21 »
@Savior amed kaya skin

Çevrimdışı Flashtime

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chloe Rhodes Lv.20
Son giriş: 03 Ağustos 2024, 00:41
Toplam oynama: 0 gün, 15 saat
Son giriş: 26 Temmuz 2024, 08:10
Toplam oynama: 109 gün, 16 saat
« Yanıtla #54 : 17 Ocak 2022, 19:19:15 »
Çöp bı güncelleme bence adam akıllı bişey eklenmemiş 4 saat bunun için bekledik krdsm

Sunucuda o kadar skin varken halen ek içerik ile güncellenip oyunculara yeni skinlerin sunulması ve çeşitliliğin arttırılması boş bir uğraş değildir. Aksine, sunucu ile ilgilenildiğinin ve sürekli olarak içerik takviyesi ile desteklendiğinin göstergesidir. Yaklaşık birkaç saat güncelleme yapılıyorsa bunun sebebi oyuncuların saatler süren oyun deneyimlerini daha çeşitli içeriklerle destekleyebilmesine olanak sağlamaktır. Bu bir hizmettir, bu hizmeti kullanıp kullanmamak tercih meselesidir.

Daha sade güncelleme notları olan güncellemelerde bile 'önemli' kategorisine girecek teknik bakımlar göze sokulmamaktadır. Sunucuda meydana gelen ya da geliştirilen teknik durumların bakımı çoğu zaman güncelleme notlarına bile dahil edilmez, edildiği zamanlarda da genel olarak "bazı hatalar giderildi" şeklinde yazılır. Güncelleme notları oyuncuların ilgi alanını kapsayan konuları içerdiği ve oyuncuyu yalnızca gerekli konularda bilgilendirdiği için bu onu 'çöp' yapmaz. Umarım hizmete karşılık nefret kusmak yerine, destek sağlayacak kadar erdemli bir birey olup teşekkürünü esirgemezsin.

Çevrimdışı BOLIVAR

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #55 : 17 Ocak 2022, 19:22:27 »
benim modelimi kim yükletti laaan  :'D :'D

Çevrimdışı Alexi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #56 : 17 Ocak 2022, 21:18:16 »
ahmet kaya skini bilinçli bir şekilde mi eklendi?

ne yani ahmet kaya rolü yapmayalım mı?

Çevrimdışı Parlak Ahmet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Nisan 2022, 17:48
Toplam oynama: 54 gün, 2 saat
« Yanıtla #57 : 17 Ocak 2022, 21:43:47 »
Güzel güzel.

Çevrimdışı Luciano

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsviçreli
Toplam oynama: 84 gün, 8 saat
Zen Atunski Lv.20
« Yanıtla #58 : 17 Ocak 2022, 23:28:05 »

Sunucuda o kadar skin varken halen ek içerik ile güncellenip oyunculara yeni skinlerin sunulması ve çeşitliliğin arttırılması boş bir uğraş değildir. Aksine, sunucu ile ilgilenildiğinin ve sürekli olarak içerik takviyesi ile desteklendiğinin göstergesidir. Yaklaşık birkaç saat güncelleme yapılıyorsa bunun sebebi oyuncuların saatler süren oyun deneyimlerini daha çeşitli içeriklerle destekleyebilmesine olanak sağlamaktır. Bu bir hizmettir, bu hizmeti kullanıp kullanmamak tercih meselesidir.

Daha sade güncelleme notları olan güncellemelerde bile 'önemli' kategorisine girecek teknik bakımlar göze sokulmamaktadır. Sunucuda meydana gelen ya da geliştirilen teknik durumların bakımı çoğu zaman güncelleme notlarına bile dahil edilmez, edildiği zamanlarda da genel olarak "bazı hatalar giderildi" şeklinde yazılır. Güncelleme notları oyuncuların ilgi alanını kapsayan konuları içerdiği ve oyuncuyu yalnızca gerekli konularda bilgilendirdiği için bu onu 'çöp' yapmaz. Umarım hizmete karşılık nefret kusmak yerine, destek sağlayacak kadar erdemli bir birey olup teşekkürünü esirgemezsin.

Hizmete karşı nefret kusmuyorum, skinlere ihtiyaç fazla yoktu isteyen özel model ekletir
10 sayfa ARGE varken oyuncular şirkete özellikler için, performans için, telefona banka uygulaması için yalvarıyordu ve yönetim skin getiriyorsa elbet yenilik vardır ama bu yenilik oyuncularin oyun keyfine değil görunuse özel bir yeniliktir bu RGB kadaya Intel pentium
işlemci koymaya benzer
Sunucu laf içinde öluyorken aktif oyuncuların yerini vdslere bırakıyorsa ve yönetim lagi azaltmayı denemeyip skin getiriyor
Benim isyanım buna işte buglara birşey demedim zaten

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22
Toplam oynama: 467 gün, 10 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 25 Şubat 2025, 20:57
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
Renee Cowan Lv.37
Köken: İtalyan
Son giriş: 05 Ağustos 2024, 01:22
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Köken: Arap
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 19:16
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #59 : 18 Ocak 2022, 10:12:30 »
Hizmete karşı nefret kusmuyorum, skinlere ihtiyaç fazla yoktu isteyen özel model ekletir
10 sayfa ARGE varken oyuncular şirkete özellikler için, performans için, telefona banka uygulaması için yalvarıyordu ve yönetim skin getiriyorsa elbet yenilik vardır ama bu yenilik oyuncularin oyun keyfine değil görunuse özel bir yeniliktir bu RGB kadaya Intel pentium
işlemci koymaya benzer
Sunucu laf içinde öluyorken aktif oyuncuların yerini vdslere bırakıyorsa ve yönetim lagi azaltmayı denemeyip skin getiriyor
Benim isyanım buna işte buglara birşey demedim zaten

Alıntı

Hizmete karşı nefret kusmuyorum dedin ancak çöp gibi bir kelime kullanabildin yani? Kimse hiçbir şeyi beğenmek zorunda değil ancak düşüncelerini düzgün bir dille söylemek zorunda, bu ülkede eleştiri ile kötülemenin dozunu bir türlü tutturamıyorsunuz. Bu dozu kaçırdığınız için yasaklanıyorsunuz, sonra eleştiri kaldıramayan biz oluyoruz gözünüzde. Seninle aynı soyada sahip arkadaşlarından bu konuda ders çıkarabilirdin. Sonuç olarak onların başına bu gibi şeylerden iyi şeyler gelmedi, hatırlayacaksındır.

Skin ekliyoruz, gerek yoktu diyorsunuz. Eklemiyoruz, insanları özel modele zorluyorsunuz diyorsunuz. Bir karar verin.
10 sayfa AR&GE var ise 329 sayfa okunmuş AR&GE olduğunu da ögrebileceksindir. Sonuç olarak göz var nizâm var. 2004 yapımı bir oyun için Rockstar Games bile Definitive Edition'dan ileriye gidemiyorsa bizden oyunu GTA 5'e çevirmemizi beklemeyemezsin zaten, elimizdeki imkanları değerlendirebiliriz sadece.

Lagı azaltmayı demişsin ancak muhtemelen FPS'ten bahsettin çünkü sunucu içerisinde bir lag yok. 1000 kişiye aynı anda çok çok düşük bir gecikme ile hizmet veren tek Roleplay sunucusuyuz Türkiye sınırları içerisinde. Bu laf bana abartı geldi. (!) Client üzerinden inceleyebildiğim kadarıyla amd ryzen 3 3200G with Radeon Vega Graphic, dahili grafik kartı bulunan işlemci kullanıyorsun yani ekran kartın yok. Ekran kartı yokken oyunun kasması gayet doğal.

2