Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Ters dönen veya hasarlı bir araç

Başlatan Rot, 14 Ağustos 2018, 02:24:17
Okunma sayısı 427 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Rot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 08 Ocak 2022, 23:09
Toplam oynama: 124 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Ters dönen veya hasarlı bir araç
« : 14 Ağustos 2018, 02:24:17 »
Örnek vererek AR-GE'ye başlamak istiyorum.
PD kovalamacasında bir kişi aracıyla ters takla atıp, ters bir şekilde yere düştüğünde aracı ne patlıyor/ne otomatik olarak spawn oluyor.
Kişi aracın içerisinden de inmiyor, gidip indirmeye çalışıyoruz fakat bu da realistliği bozuyor.
Çünkü ters dönmüş bir araç ya patlar, ya da maalesef otomatik olarak spawn olması gerekir.

Aklımda ki fikir şu; Araç ters döndüğünde yanma efekti çıksın, 1-2 saniye sonra araç otomatik olarak spawn olsun ve aracın içerisinden inatla inmeyen kişinin canı kaç olursa olsun, aracın rolsel olarak patlamasından hasar almış görülsün.

Çevrimdışı Nang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 09 Ekim 2020, 07:14
Toplam oynama: 123 gün, 21 saat
Birlik: ******cus
Ynt: Ters dönen veya hasarlı bir araç
« Yanıtla #1 : 14 Ağustos 2018, 02:46:40 »
Ters dönen araçtan birini çıkarmaya çalışmanın realistliği bozan tarafı nedir ki? Hatta tam tersi öyle olması gerekmez mi? Siz aracın spawn olmasını realistlik olarak göstermişsiniz yazınızda. Ama ben burada rolsel anlamda bir mantık ya da realistlik göremiyorum. Rol sunucusunda aracın spawn olması mantık dışıdır asıl. Sistem yerinde bence. Önerinize ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum.

Çevrimdışı Ais_Brandt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bertha Roy Lv.7
Köken: Alman
Son giriş: 24 Ocak 2022, 18:50
Toplam oynama: 3 gün, 8 saat
« Yanıtla #2 : 14 Ağustos 2018, 08:57:34 »
Ters dönen araçtan birini çıkarmaya çalışmanın realistliği bozan tarafı nedir ki? Hatta tam tersi öyle olması gerekmez mi? Siz aracın spawn olmasını realistlik olarak göstermişsiniz yazınızda. Ama ben burada rolsel anlamda bir mantık ya da realistlik göremiyorum. Rol sunucusunda aracın spawn olması mantık dışıdır asıl. Sistem yerinde bence. Önerinize ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum.

Çevrimdışı Wang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Şubat 2021, 13:03
Toplam oynama: 23 gün, 18 saat
« Yanıtla #3 : 14 Ağustos 2018, 11:10:37 »
Kardeşim burası gerçek hayat simulasyonu değil mi? O zaman araçlar respawn olsun. Bakın mesela geçen gün (irl)  benim amcamı polisler kovalarken arabası ters döndü, en son parkettiği yere ışınlandı araç. Polislerde amcamı hiç aa bak senin araban ters döndü seni muayeneye götürelim falan demeden direkt tutukladı. Neyse ki amcam 900dk sonra çıktı hapisten (yaşanmadı diyen teröristtir)

Çevrimdışı Rot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Ocak 2022, 23:09
Toplam oynama: 124 gün, 3 saat
« Yanıtla #4 : 14 Ağustos 2018, 12:35:24 »
Demek istediğimi anlamadan burada beni sorgulamaya çalışıyorsun.
Normalde ters dönen bir aracın patlaması gerekirken, içinde ki kişi araçtan inmediği için aracı buga sokuyor.
Yani realistik olarak o aracın patlayacığını göz önünde bulunduruyoruz, aracın patlayacağını bile bile adamı gidip araçtan mı çıkartalım?
Kendi isteğiyle de indiremiyoruz, madem araçlar spawnlanacak, kendi canıda direkt olarak sıfıra inecek/yaralıya düşecek.

Çevrimdışı Wait

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 14 Ağustos 2018, 14:05:57 »
Bunun yerine mesela araç ters döndü, döndüğü gibi içinde ki kişi/kişileri direk otomatik slaplayıp dışarıya atabilir.

Çevrimdışı Mr_Nobody

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Mayıs 2023, 01:57
Toplam oynama: 94 gün, 9 saat
« Yanıtla #6 : 15 Ağustos 2018, 13:19:40 »
Desteklemiyorum. Polis geldi moruq akyi at bagaja, hop dur bi takla atim len mq pd mal yha .s.d.d

Çevrimdışı Volsira

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 15 Aralık 2023, 23:05
Toplam oynama: 372 gün, 2 saat
« Yanıtla #7 : 15 Ağustos 2018, 13:40:19 »

Çevrimdışı Maurader1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 20 Aralık 2019, 23:32
Toplam oynama: 39 gün, 19 saat
« Yanıtla #8 : 16 Ağustos 2018, 13:14:27 »