Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Axell- Satürn X ofis başvurusu

Başlatan Zweisamkeit, 17 Ocak 2022, 13:57:14
Okunma sayısı 288 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Axell- Satürn X ofis başvurusu
« : 17 Ocak 2022, 13:57:14 »
RINA ROLEPLAY — OFİS BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.1 - Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi ofisine ayırabilirsiniz?: Günde 3,4 saat aktif olabilirim.

Ofis Bilgileri:

2.1 - Ofis koordinatları(/pos): 1257.99, -1584.00, 13.54, 175.48
2.2 - Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.3 - Ofis adı: Satürn X
2.4 - Ofis tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Diğer
2.5 - Ofis interioru: Küçük Ofis

Kişisel Bilgiler:

3.1 - İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: Satürn X bir uzay ajansı olduğu için gerekli dokümanlar, bayi şeklinde ilerleyecektir. Yapacağımız rollerde işe alım, tanıtım gibi faaliyetler yapılacaktır.  İnsanların uzayı tanıması, öğrenmesi ve fikir edinmesi konusunda çabalayacağız.
İc: Bilim faaliyetleri, işe alım, doküman depolama alanı olarak kullanacağız. Yapacağımız etkinliklerle insanların hem bilime hem de kendilerine bir şey katmalarını sağlayacağız.
3.2 - Ofisinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: Bilime, teknolojiye önem verdiğimiz bu oluşumda, insanların doğru bilgiyi öğrenmesini sağlayacağız. İstek olursa eğitimler düzenleyip kongreler yapacağız.
3.3 - İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: İlk öncelikle çevre bölgeye uzayla ilgili tanıtım ve broşür dağıtılacak. Halk isterse uzayla ilgili seminer düzenlenecek. 
Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, Axell; Ofis başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem ofisimin silineceğini onaylıyorum.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat

Çevrimdışı zwannis102

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 02 Ocak 2023, 00:20
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Son giriş: 11 Ekim 2022, 21:36
Toplam oynama: 246 gün, 3 saat
Ynt: Axell- Satürn X ofis başvurusu
« Yanıtla #2 : 17 Ocak 2022, 22:29:52 »
Sorulara verdiğiniz cevapları biraz daha uzatın, detaylandırın.