PD hava birimlerindeki rütbelilerin yapabildiği gibi helikoptere tutunma, içine girme V.S modların izin verilmesini düşünüyorum.. Bu olmak zorundadır polisler yapabiliyor sistemsel olarak fakat neden diğer oyuncular yapamıyor?
Onlar insan illegallerde insan. Şimdi diyebilirsiniz onlar ıc de özel eğitimli felan, Zaten helikopterden atış gerçekleştirmek zor oluyor, herkesin vurabileceği belli değil. Güzel roller gerçekleşir.
Ben ve arkadaşlarım emekli asker, veya askerlikten atılmış illegal rolü yapıyoruz, rollerimizi destekler ve eminimki çoğu insan bu rollerden zevk alır, helikopterle giderken suikast düzenlemek..
Şimdi eğer diyeceksenizki olmaz, hileler var, sobeitler var onlar uçarken düşürecek PD bununla başa çıkamayacak..
Sunucudaki hile kullanıcısı sayısının ve sunucuya hile sokulabildiğini kabul etmiş olacak herkes, o haldede sunucuyu kapatıp gidelim derim herkes hile ya hani..
Dediğim şudur ki bu sistemin bizlere getirilmemesi tamamen haksızlıktır...
Peki bu sistemin avantajlarına gelecek olursak ;
Bildiğiniz gibi sheriff ve PD hava birimleri kendimizi kandırmayalım çok sıkılıyorlar birimlerinde rol yapmaktan, sadece içlerindeki çok rütbeliler, genelde admin oluyorlar çıkıp helikopterden ateş etme hakkına sahip fakat genel olarak fazla bu tarz çatışma dönmüyor. Havacılıkta bir aksiyon, eğlence ve gerçekçilik katılmış olacak..
PD Ve Sheriff hava birimlerine katılım isteği artacak, hatta birim devriyesine çıkanlar artacak, Çeşitlilik gelecek..
PD havada uçup robot gibi yerdeki insanları vurmak yerine havada aksiyonluı roller gerçekleşecek..
Yönetim dilerse helikopterde saldırı gerçekleştiren oyuncuları Terörizm veya daha ağır suçlarla yargılayabilir..