Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Helikopterden ateş açabilme

Başlatan AMCAYLA100LES, 16 Ocak 2022, 16:18:56
Okunma sayısı 1508 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı AMCAYLA100LES

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 28 Haziran 2022, 21:36
Toplam oynama: 144 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Meksikan
Son giriş: 22 Aralık 2023, 01:31
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Helikopterden ateş açabilme
« : 16 Ocak 2022, 16:18:56 »
PD hava birimlerindeki rütbelilerin yapabildiği gibi helikoptere tutunma, içine girme V.S modların izin verilmesini düşünüyorum.. Bu olmak zorundadır polisler yapabiliyor sistemsel olarak fakat neden diğer oyuncular yapamıyor?
Onlar insan illegallerde insan. Şimdi diyebilirsiniz onlar ıc de özel eğitimli felan, Zaten helikopterden atış gerçekleştirmek zor oluyor, herkesin vurabileceği belli değil. Güzel roller gerçekleşir.
Ben ve arkadaşlarım emekli asker, veya askerlikten atılmış illegal rolü yapıyoruz, rollerimizi destekler ve eminimki çoğu insan bu rollerden zevk alır, helikopterle giderken suikast düzenlemek..
Şimdi eğer diyeceksenizki olmaz, hileler var, sobeitler var onlar uçarken düşürecek PD bununla başa çıkamayacak..
Sunucudaki hile kullanıcısı sayısının ve sunucuya hile sokulabildiğini kabul etmiş olacak herkes, o haldede sunucuyu kapatıp gidelim derim herkes hile ya hani..
Dediğim şudur ki bu sistemin bizlere getirilmemesi tamamen haksızlıktır...

Peki bu sistemin avantajlarına gelecek olursak ;
Bildiğiniz gibi sheriff ve PD hava birimleri kendimizi kandırmayalım çok sıkılıyorlar birimlerinde rol yapmaktan, sadece içlerindeki çok rütbeliler, genelde admin oluyorlar çıkıp helikopterden ateş etme hakkına sahip fakat genel olarak fazla bu tarz çatışma dönmüyor.  Havacılıkta bir aksiyon, eğlence ve gerçekçilik katılmış olacak..
PD Ve Sheriff hava birimlerine katılım isteği artacak, hatta birim devriyesine çıkanlar artacak, Çeşitlilik gelecek..
PD havada uçup robot gibi yerdeki insanları vurmak yerine havada aksiyonluı roller gerçekleşecek..
Yönetim dilerse helikopterde saldırı gerçekleştiren oyuncuları Terörizm veya daha ağır suçlarla yargılayabilir..
3

Çevrimdışı sihnâ

LSPD
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:34
Toplam oynama: 218 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
Ynt: Helikopterden ateş açabilme
« Yanıtla #1 : 16 Ocak 2022, 16:21:45 »
Alıntı
Şimdi diyebilirsiniz onlar ıc de özel eğitimli felan, Zaten helikopterden atış gerçekleştirmek zor oluyor, herkesin vurabileceği belli değil. Güzel roller gerçekleşir.
Evet bu sayede doğru kişiyi değil yanlış kişiyi yere düşürecekler ve DM ihlali artacak. Üzgünüm desteklemiyorum
1

Çevrimdışı AMCAYLA100LES

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 16 Ocak 2022, 16:23:53 »
DM ihlali yaparlarsa cezalarını alırlar, bu kadar ihlal yapmalarından oyuncular korkar olmuş, demek istediğimde bu zaten
Sırf ihlale meyilli kişiler ihlal yapacak diye getirilecek sistem lekeleniyor.
O halde oynamayalım bu sunucuda neden oynuyoruz başımıza ihlal yağacak diye şüphe duymaktan?
Ya bu kişiler ağır cezalandırılsın ozaman, 40 50 sicili olan kişiler ban yemiyor, hile yapanlar 30 gün banlanıyor.

Çevrimdışı Safarmarixa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Eylül 2024, 15:11
Toplam oynama: 90 gün, 2 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Eylül 2024, 14:16
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
« Yanıtla #3 : 16 Ocak 2022, 16:24:19 »
Call of duty warzone oynuyor sanki 🙄
1

Çevrimdışı sihnâ

LSPD
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 16 Ocak 2022, 16:26:08 »
DM ihlali yaparlarsa cezalarını alırlar, bu kadar ihlal yapmalarından oyuncular korkar olmuş, demek istediğimde bu zaten
O halde oynamayalım bu sunucuda neden oynuyoruz başımıza ihlal yağacak diye şüphe duymaktan?
Ya bu kişiler ağır cezalandırılsın ozaman, 40 50 sicili olan kişiler ban yemiyor, hile yapanlar 30 gün banlanıyor.

Evet ben korkuyorum, ben sunucuda sürekli 'dm' gibi bir ihlal yapanları görmek istemiyorum. Bu sistemde DM'e teşvik gibi olmuş. Zaten bu düşünülmüş ki sadece polislere getirilmiş
1

Çevrimdışı AMCAYLA100LES

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 16 Ocak 2022, 16:28:18 »
Ozaman bu sunucuda oynamayın, oynamayalım.. Bu bahsetiğin kişiler yanlışlıkla ihlal yaptığınımı sanıyorsun?
Çoğu gece afk bırakır çıkarım kafasında, bile bile yapılan ihlaller.. Disiplinsizliğin sonucu olan şeyler bunlar..
Benim önerimdeki sistem gelmek zorundadır, Karakterler yaşadıkça gelişir, pd admin geliyor yılların keskin nişancısı gibi ıc de eğitim rolü yok birşey yok kullanıyor sniperi...
Havacılık lisansı sistemi, havacılık atış yeteneği sistemi gibi sistemler getirilsin istiyorum..
2

Çevrimdışı Ezekiel.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Haziran 2024, 16:20
Toplam oynama: 111 gün, 4 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 14 Temmuz 2023, 01:00
Toplam oynama: 12 gün, 3 saat
« Yanıtla #6 : 16 Ocak 2022, 16:29:35 »

Evet ben korkuyorum, ben sunucuda sürekli 'dm' gibi bir ihlal yapanları görmek istemiyorum. Bu sistemde DM'e teşvik gibi olmuş. Zaten bu düşünülmüş ki sadece polislere getirilmiş

bence sunucuda hiç olmaması lazım herhangi birisi 1 ay dm atmaz polise girer herkezi tarar zaten polise rol yapmaya değil adam taramaya giriyorlar zaten maaş için falan diyenler olucaksa medicaldede maaş var, city halldada var

helikopterden sniper çekme çok op ve illegal-legal dengesini bozuyor bana göre ya herkezde olması lazım yada ikisindende kaldırılmalı

Çevrimdışı sihnâ

LSPD
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 16 Ocak 2022, 16:30:14 »
Ozaman bu sunucuda oynamayın, oynamayalım.. Bu bahsetiğin kişiler yanlışlıkla ihlal yaptığınımı sanıyorsun?
Çoğu gece afk bırakır çıkarım kafasında, bile bile yapılan ihlaller.. Disiplinsizliğin sonucu olan şeyler bunlar..
Benim önerimdeki sistem gelmek zorundadır, Karakterler yaşadıkça gelişir, pd admin geliyor yılların keskin nişancısı gibi ıc de eğitim rolü yok birşey yok kullanıyor sniperi...
Havacılık lisansı sistemi, havacılık atış yeteneği sistemi gibi sistemler getirilsin istiyorum..

Sen konuyu nereden nereye getiriyorsun yukarıda dedem gerekli cevabı vermiş zaten, şu sunucuda ne kadar disiplin olursa olsun illaki birileri çıkıp bu ihlalleri yapıyor bundan emin olabilirsin, pd ile ilgilidir şikayetin varsa ticket açman daha mantıklı arge değil.  :smile:

Çevrimdışı ŞEKER

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mayıs 2024, 16:35
Toplam oynama: 107 gün, 21 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 11 Şubat 2023, 23:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #8 : 16 Ocak 2022, 19:40:25 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Ocak 2024, 15:01
Toplam oynama: 45 gün, 23 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 20 Ocak 2024, 14:58
Toplam oynama: 60 gün, 22 saat
« Yanıtla #9 : 16 Ocak 2022, 23:30:46 »
Helikopterim yok , sniperım yok, m4'üm yok , ak yok ama destekliyorum.